slm güzel annişlerrrrrrrrrrrrrr herkes nasılllllllllllllllllll
ya ben bu bebiş kıyafetlerini bi çözemedim herkes bişiler sölüo ama kesin çıtçıtlı tulum almamak gerekiyo sanırım ben aldım 3 4 tane başka almam :)
hoşgeldin cnmmmmmm iiiyiz sen nslsın bakalımm
Anne adaylarına tavsiyem: Doğumdan iki ay önce başlamak suretiyle göğüs uçlarınıza krem sürün.Göğüs uçları için üretilen özel kremler var.Mutlaka doğumdan önce kullanın.Göğüs uçlarınız yumuşasın ki emzirmeye başladığınızda çatlaklar oluşmasın.Ben duymuş ama önemsememiştim.Doktorum da hiç uyarmadı.Neredeyse emzirmeye başladığım ilk günden beri göğüs uçlarımda çatlaklar var ve emzirirken inanılmaz acıyorlar.Bebeğinizi emzirmeniz kabusa dönüşsün istemiyorsanız önceden önleminizi alın.
Bu yazilana ne dersiniz kizlar.Lansinohun üzerine yokmuş bu konuda. 10 gr lık olanlarından yetermiş. Ve 30 lu haftalardan itibaren gögüs ucuna mercimek kadar minnacık minnacık sürmek lazımmış. Doğumdan sonrada kullanılıyor ve silmeden emzirebiliyorsun. Bunu etrafımdaki bütün deneyimli anneler söylüyor ve nettende çok araştırdım.
ya ben bu bebiş kıyafetlerini bi çözemedim herkes bişiler sölüo ama kesin çıtçıtlı tulum almamak gerekiyo sanırım ben aldım 3 4 tane başka almam :)
çıtçıtlı body çok lazım oluyor. normal giydirmesen bile tulumların pijamaların altına giydirirsin iç çamaşırı gibi.
ben de bol bol alıyorum
Bu yazilana ne dersiniz kizlar.
Bizde de bir haftayi gececek olsa sanki aradan asirlar gecmis gibi geliyor herife. :roflol:
onu bende alıorum.tulumlardan bahsediorum ben ayaklarından dolayı rahat edemiolarmış ve hemen küçüklüomuş
Kayınvalidem de Lansinoh getirmiş, bunu 7.ayından itibare kullanmaya başlicaksın dedi. Çok faydalı oluyormuş.
elhamracım buarada dun hello baby nın onunde gectık gece eŞİme dedİm bak burayı ıyı ogren buyuk parca eŞyaalar cok uygunmuŞ falan uygun deyınce gozlerı portledı hadİya gelelım ozamn faalan dedı haftasonu benı oraya gotrcek sanırım.
amanın uklam varsa ole bişi bana mutlaka haber etaranızda üniverstede tanıdığı asistan veya öğretim görevlisi olan varmı yada
öğrenci işlerinde çalışan bilmiyorumkismile
konuya ne alaka diyeceksiniz biliyom
bi arkadaşım aradıda şimdi
2 yıllık yüksek okul mezunu ünv. ler bi tez hazırlattırıyormuş 2 yıllık mezunlara sonra
o tez tamamlandığında 4 yıllık mezun diploması veriyorlarmış siz böle bişi duydunuzmuCADIARZU
ne bir haftamı oyyyyyy benim koçiş ne yapsıın o zaman eylülden beri yasak anacım bizeeeeeeeeee
slm kızlar. geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, çatım agrıyor, herkes çatının neresı oldugunu bılıyordur sanrıım işte orası agrıyor. yok mu benım gıbı orası ağrıyan canımm çok acıyo kızlar mafoldumben
Canim ben kotu alistirdim galiba, kaydirigubbakcemile3
gecen bir kere bir hafta gecince
saka arasi olsa da sitem etti heruf. sempatiksalakcinni
benimde oluyo canım bende yatarken bacak arama battaniye banyo havlusu veya ince bir yastık koyuyorum öyle rahat uyuyorum ama deliksiz değil tabiki ama bu yolu buldum anca.
onu bende alıorum.tulumlardan bahsediorum ben ayaklarından dolayı rahat edemiolarmış ve hemen küçüklüomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?