2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bu bebiş kıyafetlerini bi çözemedim herkes bişiler sölüo ama kesin çıtçıtlı tulum almamak gerekiyo sanırım ben aldım 3 4 tane başka almam :)

ben bol bol çıt çıtlı body alıyorum
kısa kollu, uzun kollu, askılı ..
erkek bebekleri sıcağı pek sevmezlermiş
kızlara qöre oranla daha çok terlerlermiş..
bende fazla sıcağı sevmiyorum zaten..
tulumda 0-3 ay bikaç tane aldım
bikaç tane de 0-6 ay aldım..
zaten hediye falanda qelir o yüzden daha tulum almayı düşünmüorum bnde

kızlar akşama misafirlerim qelicek diye hem ev ile ilqileniyorum
arada bir de bakıyorum ..
fazla yazmayın ki qeriye dönüp okması zor oluo yaf kaydirigubbakcemile3

Bu yazilana ne dersiniz kizlar.

ya ben bu bebiş kıyafetlerini bi çözemedim herkes bişiler sölüo ama kesin çıtçıtlı tulum almamak gerekiyo sanırım ben aldım 3 4 tane başka almam :)

çıtçıtlı body çok lazım oluyor. normal giydirmesen bile tulumların pijamaların altına giydirirsin iç çamaşırı gibi.
ben de bol bol alıyorum

çıtçıtlı body çok lazım oluyor. normal giydirmesen bile tulumların pijamaların altına giydirirsin iç çamaşırı gibi.
ben de bol bol alıyorum

onu bende alıorum.tulumlardan bahsediorum ben ayaklarından dolayı rahat edemiolarmış ve hemen küçüklüomuş

onu bende alıorum.tulumlardan bahsediorum ben ayaklarından dolayı rahat edemiolarmış ve hemen küçüklüomuş

Ben bol bol 3-6, 6-12 ay arası tulum alıyorum.Patikli altların bellerindeki lastikler çok sıkıymış gibi geliyor.

ben avonun vücut kremini qöğüs uçlarıma sürüyorum..
bütün qün nemli bir şekilde tutuyor
belki doğumdan sonra doktoruma sorarak onun önereceği bir krem kullana blirim
ama şimdi önemli olan nemli kalıp kurumaması
o yüzden vücut nemlendiricisinin yeterli olcağını düşünüyorum..

Doğadan Gelen Sağlık " Hergün bir bitkinin Faydaları " KANTARON

Antiseptik, kanama durdurucu, yara ve yanık iyileştirici, iltihap önleyici kantaron yağı, daha pek çok şifa özelliğini bünyesinde barındırmaktadır.

Hem haricen, hem de içilerek hastalıkların tedavisinde kullanılımaktadır. Hücre yenileyici özelliği sebebiyle, özellikle yara ve yanıklarda oldukça etkilidir.Kantaro...n yağı h...em kantaron bitkisinin, hem de zeytinyağının şifa özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır.Eski çağlardan beri kullanılan kantaron yağının, mikrop öldürücü ve damar büzücü etkisi modern araştırmalarla da kanıtlanmışdır.

Kantaron yağının faydaları:

Kantaron yağı her türlü yaralarda kullanılmaktadır. Açık yaralar, taze yaralanmalar, kesikler, ezikler, çarpmalar sonucunda oluşan morluklar vb durumlarda iyileşme sağlamaktadır.Kantaron yağı;* Antiseptik özelliği ile yarada mikrop oluşmasını önler
* ıltihap önleyici özelliği ile yarada herhangi bir iltihap oluşmasını engeller
* Damar büzücü etkisi ie kanamayı kısa sürede durdurur
* Hücre yenileyici özelliği ile yaranın çabuk kapanmasını sağlar
* Aynı zamanda sürüldüğü sürece yaranın sebep olduğu ağrı ve sızıları giderir.

Yanıklarda ve haşlanmalarda da kantaron yağı kullanılabilir. Yanıkları kısa sürede iyileştirdiği gibi, yanık anındaki acıyı dindirir. Yanığın mikrop kapmasını ve iltihap oluşumunu engeller.Güneş yanıkları için kantaron yağından yararlanabilirsiniz.

Yanık bölgelerinize sürdüğünüzde acınızın azaldığını hemen hissedebilirsiniz. Yanıklarınız kısa sürede iyileşecektir.Trafik kazaları sonucunda meydana gelen iç yaralanma ve iç kanamalarda hem sürülerek, hem de dahilen içilerek kullanılır. Damar büzücü özelliği nedeniyle iç kanamaların durmasına yardımcıdır.

Hematomlarda (derideki mavi-mor lekeler), beze şişkinliklerinde ilgili bölgeye sürülerek masaj yapılır.
Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, cilt bakım yağı olarak faydalanabilirsiniz.
Kantaron yağı bebeklerin pişiklerinde de çok etkilidir.

Yine bebeklerin karın ağrılarında kantaron yağı kullanıldığında ağlamaları sona erer. Ağlayan bebeğin karnına kantaron yağıyla, sağ avuç içi kullanılarak hafif hareketlerle masaj yapılır.

Sırt ağrıları, lumbago, siyatik ve romatizmada masaj yağı olarak kullanılmaktadır.Yalnız bu rahatsızlıklarda 1/10 oranında ardıç ya da kekik yağı (veya her ikisi de) eklenerek kullanılır. Ağrılı bölgeye bu yağ ile masaj yapılır. Kısa süre içinde ağrılarınızın hafiflediğini göreceksiniz. Değişik bitki kürlerinin yanı sıra, bu masajla hastalığınızı tamamen tedavi etme şansına sahipsiniz.

Dahilen kullanımda kan şekerinin düşürülmesine yardımcı olur.Dahilen kullanımda iç ve dış varislerin tedavisinde etkilidir. Bunu damar büzücü özelliğiyle yapar.

ay nihayet gelebildim kızlar
bi pekines köpiş aldık
yeni doğmuş
hiç bişey yemiyo içmiyo
onunla uğraştık
sonunda aldığımız yerden öğrenebildik
kuru mama ve tavuk yiyomuş
oy ne uğrastırdı beee

buarada özge ve dae nerde bilen varmı

ay gidin kıs cok güzelvalla orası

amanın uklam varsa ole bişi bana mutlaka haber et
ben gıdadan kimyaya dgs ile geçtim ama
22 ders verdiler sabah 8 aksam 11de okulda dersim bitiyodu
kafayı yemek uzereydim braktım
en azından tezle falan hallederim belkim

ne bir haftamı oyyyyyy benim koçiş ne yapsıın o zaman eylülden beri yasak anacım bizeeeeeeeeee

Canim ben kotu alistirdim galiba, kaydirigubbakcemile3
gecen bir kere bir hafta gecince
saka arasi olsa da sitem etti heruf.
sempatiksalakcinni

benimde oluyo canım bende yatarken bacak arama battaniye banyo havlusu veya ince bir yastık koyuyorum öyle rahat uyuyorum ama deliksiz değil tabiki ama bu yolu buldum anca.

benimde oluyo canım bende yatarken bacak arama battaniye banyo havlusu veya ince bir yastık koyuyorum öyle rahat uyuyorum ama deliksiz değil tabiki ama bu yolu buldum anca.

Canim gecenlerde Star TV'de DR Oz'un programini izledim.
En iyi uyku seklini falan anlatiyordu ve normal insanlar icin uyurken bile bacak arasi yastik
koymayi tavsiye ediyordu ki hamile olanlar icin bence daha da cok iyi gelir ve gereklidir.

bende 1 tane tulum aldım dediğin gibi tulumlar bir süre sonra kısa geliyormuş. en iyisi ayaksız tulumlardan almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…