kızlar hastane için kendinize ne getirmeyi düşünüosunuz ??
ben en son doktoruma gittiğimde yeni doğum yapmış bi bayan vardı hastaneden çıkıcaktı eşofman takımı giymişti bide doğum zamanı için bi gecelik sabahlık getirdim yetti dedi...
Canim gecenlerde Star TV'de DR Oz'un programini izledim.
En iyi uyku seklini falan anlatiyordu ve normal insanlar icin uyurken bile bacak arasi yastik
koymayi tavsiye ediyordu ki hamile olanlar icin bence daha da cok iyi gelir ve gereklidir.
kızlar hastane için kendinize ne getirmeyi düşünüosunuz ??
ben en son doktoruma gittiğimde yeni doğum yapmış bi bayan vardı hastaneden çıkıcaktı eşofman takımı giymişti bide doğum zamanı için bi gecelik sabahlık getirdim yetti dedi...
bende sabahlıklı gecelik takımı alacaktım hatta hafta sonu baktımda bir kaç tane ama dün doktor sezeryan deyince geceliğe ihtiyacım olmaz dimi kızlar. eşofman takımı ile pide pijama takımı alsam diyorum
hadiiiiiiiii
bende uyurken rahatsız oluyodum üstümdeki yorganın ucunu çekiştirip bacak arama koyuyodum yumuşak yumuşak baktım rahat oluyo ama koçişe yorgan bırakmıyodum kaydirigubbakcemile3öylelikle aklıma geldi benimde bir ara yorganları bile ayırdım bu yüzden
Sezeryande de bildiğim kadarıyla kateter takılıyor, yani o zaman asıl bence gecelik şart.
Evet yastik koy canim, rahat edersin. Adam yataga yatti prova bile yapti programda. kaydirigubbakcemile3
kaynanacuğum bana gecelik alacakmış.
bir de dediğin gibi güzel bir eşofman takımı alırım. ama yedekte gene gecelik götürürüm ne olur ne olmaz diye
kateter mi ana oda neeee
ben hiç bişi bilmiyom ben biraz googleye takılamda bakem bir şu sezeryanlara
kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
inanmıorum ya nasıl olmuşki...ay moralim şimdi,allah sabırlar versin..o kaç haftalıktı ??
2 haftadır zaten rahatsızdı yatıyordu doğum sancıları başlamış. 2 günde hastanede kaldı ama doğmuş bebek malesef
24 yada 25. haftasındaydı.
evet bende yedek düşünüorum sabahlık almamda tek gecelik alırım sıcak hem terleriz hem kan falan bulaşır her ihtimale karşı yedek alırım...ayrıca sezeryan olacaklar mecbur gecelik giyiyo çünki sonta var tek üstle kalırsınız walla :) atlet falan getircekmisiniz sıcaktan bayılırım ben atlette giyersem :)
Ayy yapma yaaa, çok acı mafoldumben. Ne denir ki bu durumda?
İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar, en kısa zamanda da yavrusunu kucağına alır.En azından Allah korusun rahmini almadılar dimi? Öyle bir tehlike vardı sankimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?