kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
kateter mi sondamı anaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
kateter mi sondamı anaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
evet melmea rahmini de kaybederbilirdi ama allahtan o olmadı. umarım bundan sonraki bebekleri sağlıklı olur.
sizi de üzdüm ama buraya da yazmazsam ben patlayacaktım sıkıntıdan. insan doğmamış yavrusuna bile nasıl alışıyor yaa. allah doğduklarından sonraki acılarını göstermesin bize
sizi de üzdüm ama buraya da yazmazsam ben patlayacaktım sıkıntıdan. insan doğmamış yavrusuna bile nasıl alışıyor yaa. allah doğduklarından sonraki acılarını göstermesin bize
AMIN. Bende iki hafta once ust komsumun kizinin boyle haberini almistim,
insan nasil kotu oluyor ne diyecegini bilemiyor, onun da bebegi karninda olmus 6 aylikken. mafoldumben
ben avonun vücut kremini qöğüs uçlarıma sürüyorum..
bütün qün nemli bir şekilde tutuyor
belki doğumdan sonra doktoruma sorarak onun önereceği bir krem kullana blirim
ama şimdi önemli olan nemli kalıp kurumaması
o yüzden vücut nemlendiricisinin yeterli olcağını düşünüyorum..
AMIN. Bende iki hafta once ust komsumun kizinin boyle haberini almistim,
insan nasil kotu oluyor ne diyecegini bilemiyor, onun da bebegi karninda olmus 6 aylikken. mafoldumben
Yaa niye oluyor böyle şeyler duydukça psikolojim bozuluyor daha önceden bir problemleri varmıydı?Yok durduk yere olmaz değil mi?Allah göstermesin.
ayyyy acaip üzüldüm yaa...
allah hepimizi korusun.
Yaa niye oluyor böyle şeyler duydukça psikolojim bozuluyor daha önceden bir problemleri varmıydı?Yok durduk yere olmaz değil mi?Allah göstermesin.
bir problemi yoktu. hatta çok pimpirikliydi kızıyordum ona yeter düşme bu kadar üstüne diye.
2 hafta önce istanbula geldi annesinin yanına. geldiği hafta hastanelik oldu. sebebini de bulamadılar. belki otopsi yaparlarsa belli olur problemi.
ayyyy acaip üzüldüm yaa...
allah hepimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?