bende 22 haftalık hamileyim.herkeze merhabaaaaaaaa
Canım özelden mesaj attım sana.
Aksigorta Zeynebim
kızzz çirkin olur mu hiçç..iyidir teyzesi düşe kalka yaşıyoruzz
ne yapacam anacım doğursamda şu mide ağrısından kurtulsam acaba kaç aylık olmuşum merak ediyrim haftayı biliyoruz da ayı bilmiyoruz her ağızdan bir ses çıkıyor bu arada şiş göbek nede çirkin miş sumo güreşçileri gibi aynaya bakıp bakıp kahkaha atıyorum sempatiksalakcinnisırnaşık şey
tamam tamam sempatiksalakcinni
kırmızı benim kısmetimmiş
kırmızıyı istiyom ben
meloş ve uklacım siz sigorta yanilemekten mi bahsediyorsunuz ?? Hangi sigorta şirketini kullanıyorsunuz??
günaydın hanımlar
merhabaaaaabende 22 haftalık hamileyim.herkeze merhabaaaaaaaa
piki yiirumm
evet canım ben ve melmea ak lıyız ama melmeaya çok vermiş acentesi fiyatı
aramızda 1700 tl fark var nerdeyse
günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
Günaydın, hoşgeldin aramıza, bebiş kız mı erkek mi?
bebiş hoşgeldin kuşum özlettin kendini valla umarım herşey yolundadır
kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismileukla yaf ne kafaya takıyon hepimiz haziranda doğurmayacak mıyız topluca doğururuz sürümden kazanırız kara geçerizzdelikafaduldenaklinialirimsmile
wallahi kız dedi hayatım...hayırlısı olsun
merhaba canım hoşqeldinnn:içelim:
Kızlar sigorta konusunda size bir tavsiyem var en azından birdahaki yenileme döneminde aklınızda bulunsun. Sigortayı acentedende genel merkezdende yaptırmamak gerekiyor. Büyük broker şirketleri var onlarla görüşmek en faydalısı bence. Ben bi şirketle çalışıyorum genelde bireysel üyeleri yok şirketleri sigortalıyorlar ama var olan üyelerinin referanslarıyla bireysel sigortalılarlada ilgileniyorlar.Onlar bütün sigorta şirketlerinden teklif alıyor ve objektif olarak size değerlendiriyor ayrıca büyük bir şirket olduğu için yaptırım güçleride daha yüksek.Ben allianzdan sigortalıyım en az bekleme süresi onda olduğu için onu tercih etmek zorunda kalmıştım ama daha uzun süre bekleyebilecek olsaydım kesinlikle yapıkredi den yaptırırdım. Çünkü birtek yapıkredi sonradan tehşis konulan ama doğuştan geldiği bilinen hastalıklarıda karşılıyor (tabiki bebek için yetşkin için değil)
rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
benim eşimde kayserili bilmiyorumkismileorayamı gelsem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?