2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon nerede acaba uyanamadımı yoksa yaf
o genelde geceleri uyku tutmadıgı için sabaha karşı uykuya dalıp, öğlene kdr uyuyordu son zamanlarda sempatiksalakcinni

sen nete nası girebiliyosun
döndün mü evine

hoşbulduk hayatım.sizin kaçıncı haftanız ? miniş nasıl?

canım ak dada bebeğin tüm doğuştan gelen hastalıklarını karşılıyor
hatta ak sigortada bebek doğra doğmaz ömür boyu yenileme garantisi alıyor
şöyleki dün benim iş yerimden arkadaşım yapı kredideki sigortasını yenilecekti
benim fiyatları biliyor yapıkredi benim poliçenin aynına 4490 tl fiyat verdi yuh dedim
ben aynına 2100 ödüyorum üstelik doğum teminatım daha yüksek neymiş 4 büyük hastaede doğuracakmışım bilmemne benim zaten hastanem belli dedim kısda bana işte bizim fiyatlar böle yüksektir piyasaya göre felan dedi ayy dedim canım kalsın zaten hamileyken başka firmaya geçiş olmuyo ama iyiki ak da kalmışım dedim sonra
şimdi arkadaşım ikizlere hamile martta süresi doluyo ve yapı krediyi bırakıyor ak a gececek doğumunuda ssk dan ödüyecek prim parasından daha uygun..

buqün hava yağmurlu qibi boshayallersmile

herşey tıkırında hayatım saat gibi :teytey: siz nasılmışsınız bakemma.s.

Aman canım maaşallahhhh bizdede herşey yolunda genel anlamda ben birkaç gündür hastayım inşallah geçicek yarına. Diğer arkadaşlardada genel durum iyi arada ufak sıkıntılar hepimiz yaşıyoruz ama şimdilik tüm hamişlerimiz iyi gidiyor küçük sıkıntıları saymazsak

o genelde geceleri uyku tutmadıgı için sabaha karşı uykuya dalıp, öğlene kdr uyuyordu son zamanlarda sempatiksalakcinni

sen nete nası girebiliyosun
döndün mü evine

ablamlardayım cadoloz okula gitti 10:30 da gelecek gelmeden 2 satır konuşayım dedim valla ailem sizleri kıskanıyor hiçbişey anlatmıyorum onlara size anlatıyorum ya ablamlar ortadan çatlayacaklar böyle bir çekememezlik çok hoşuma gidiyor :lepi::lepi:

rabbim hepimize sağlıklı bebişlerve normal doğum nasip etsin ayva göbekler gittsin inşallah

ya arkadaşlar bende grip oldum.ilaçta alamıyorum.çalışıyorum.geçen hafta doktor istirahat verdi istirahat süresi bitti şuan iş yerindeyim ve gribim halen geçmedi

kaydirigubbakcemile3 deli yaaa..

hem bize de anlatmıyon ki ne zamandır giremiyon çünkü :umursamaz:
biz de kıskanıyoz

herkese merhabalarrrrrrrr...

kız nerelerdesin özledim ben seni valla....göbüşteki kelebeği de öptüm..

günaydın canım bende özledim hepinizi benim göbüşümde kelebek yok kiiibilmiyorumkismile arıı varr:teytey:

Canım ben 4 büyük hastaneden birinde doğuracağım için teminatı en yüksek olanı tercih ettim ak benim şartlarımın hiçbirini karşılamadı benim istediğim hastanelerde zaten sadece doğum 10.000 TL civarı bu nedenle ben limitsiz bir poliçe almak zorundaydım ondada en uygunu allianz oldu benim için. Ama tabiki herkesden çok para ödediğim doğru. Zaten poliçe parasını özellikle hastane seçimi çok etkiliyor bu sene amerikanı çıkarttırdım mesela poliçeden 1.000 TL indirm aldım.

ay dün çok yorulmuşum belim felaket ağrıyor yaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…