o genelde geceleri uyku tutmadıgı için sabaha karşı uykuya dalıp, öğlene kdr uyuyordu son zamanlarda sempatiksalakcinnidaemon nerede acaba uyanamadımı yoksa yaf
wallahi kız dedi hayatım...hayırlısı olsun
Ukla benimde sigortacım kayserili adam açık açık valla Zeynep hanım İstanbul dışında yaşıyor olsanız asla sağlık sigortası yaptırmanızı önermezdim ki buna ankara ve izmirde dahil demişti. Maalesef bu şehrin çilesi büyük
hoşgeldin canım aramıza
canım ak dada bebeğin tüm doğuştan gelen hastalıklarını karşılıyorKızlar sigorta konusunda size bir tavsiyem var en azından birdahaki yenileme döneminde aklınızda bulunsun. Sigortayı acentedende genel merkezdende yaptırmamak gerekiyor. Büyük broker şirketleri var onlarla görüşmek en faydalısı bence. Ben bi şirketle çalışıyorum genelde bireysel üyeleri yok şirketleri sigortalıyorlar ama var olan üyelerinin referanslarıyla bireysel sigortalılarlada ilgileniyorlar.Onlar bütün sigorta şirketlerinden teklif alıyor ve objektif olarak size değerlendiriyor ayrıca büyük bir şirket olduğu için yaptırım güçleride daha yüksek.Ben allianzdan sigortalıyım en az bekleme süresi onda olduğu için onu tercih etmek zorunda kalmıştım ama daha uzun süre bekleyebilecek olsaydım kesinlikle yapıkredi den yaptırırdım. Çünkü birtek yapıkredi sonradan tehşis konulan ama doğuştan geldiği bilinen hastalıklarıda karşılıyor (tabiki bebek için yetşkin için değil)
selam canımmbende 22 haftalık hamileyim.herkeze merhabaaaaaaaa
herşey tıkırında hayatım saat gibi :teytey: siz nasılmışsınız bakemma.s.
o genelde geceleri uyku tutmadıgı için sabaha karşı uykuya dalıp, öğlene kdr uyuyordu son zamanlarda sempatiksalakcinni
sen nete nası girebiliyosun
döndün mü evine
Aman canım maaşallahhhhbizdede herşey yolunda genel anlamda ben birkaç gündür hastayım inşallah geçicek yarına. Diğer arkadaşlardada genel durum iyi arada ufak sıkıntılar hepimiz yaşıyoruz ama şimdilik tüm hamişlerimiz iyi gidiyor küçük sıkıntıları saymazsak
daemon nerede acaba uyanamadımı yoksa yaf
ablamlardayım cadoloz okula gitti 10:30 da gelecek gelmeden 2 satır konuşayım dedim valla ailem sizleri kıskanıyor hiçbişey anlatmıyorum onlara size anlatıyorum ya ablamlar ortadan çatlayacaklar böyle bir çekememezlik çok hoşuma gidiyor :lepi::lepi:
herkese merhabalarrrrrrrr...
kız nerelerdesin özledim ben seni valla....göbüşteki kelebeği de öptüm..
canım ak dada bebeğin tüm doğuştan gelen hastalıklarını karşılıyor
hatta ak sigortada bebek doğra doğmaz ömür boyu yenileme garantisi alıyor
şöyleki dün benim iş yerimden arkadaşım yapı kredideki sigortasını yenilecekti
benim fiyatları biliyor yapıkredi benim poliçenin aynına 4490 tl fiyat verdi yuh dedim
ben aynına 2100 ödüyorum üstelik doğum teminatım daha yüksek neymiş 4 büyük hastaede doğuracakmışım bilmemne benim zaten hastanem belli dedim kısda bana işte bizim fiyatlar böle yüksektir piyasaya göre felan dedi ayy dedim canım kalsın zaten hamileyken başka firmaya geçiş olmuyo ama iyiki ak da kalmışım dedim sonra
şimdi arkadaşım ikizlere hamile martta süresi doluyo ve yapı krediyi bırakıyor ak a gececek doğumunuda ssk dan ödüyecek prim parasından daha uygun..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?