bilmiyorumkismile
hmm tamam... bilmiyorumkismile
o kdr büyüdü mü karnın kız göremiyon mu artııkk aşağıyı :jeyyar:
26. haftamdayım ben canım geri sayıma başladım 100 günüm kaldı :)Kızımda iyi maaşallah çok şükür.
yaf napim misafir qeldi bilmiyorumkismile
valla ölehamileliğimin ilk aylarında yolda bir kadın görmüştük. karnı aşırı büyüktü. eşimde demişti bu nasıl göbek sen sakın böyle olma diye. sanırım büyük konuştu benim göbek aldı başını gidiyor.
son aylarda o kadın gibi olurum herhalde.
ya bende öyle valla, nası olcaz acaba, son ay genelde aşırı büyüyobenimde bu aralar durdu büyümesi sanki dönem dönem demekki ay en son halimi çok merak ediyorum yaa
gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıınn özhakikiasfaa sempatiksalakcinnigü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ee hamilelik böle bişiiimafoldumben tabiki göremiyorum dipcik gibi vücudum yok artık
aynaya baktığım zaman eşim stres yapma benim için hala lolitasın diyo
ama ben o lolitayı göremiyorum arkadaşlar yamuk yumuk bişey oldum şeklim bile yokbilmiyorumkismile
tamamen taşındım canım herşey bitti..Özgeeee evin durumu nedir şimdi?
Taşındınn dimi tamamen?
NAsıl içine sindimi peki
evet büyük hastane olunca çok farkediyor boshayallersmileCanım ben 4 büyük hastaneden birinde doğuracağım için teminatı en yüksek olanı tercih ettim ak benim şartlarımın hiçbirini karşılamadı benim istediğim hastanelerde zaten sadece doğum 10.000 TL civarı bu nedenle ben limitsiz bir poliçe almak zorundaydım ondada en uygunu allianz oldu benim için. Ama tabiki herkesden çok para ödediğim doğru. Zaten poliçe parasını özellikle hastane seçimi çok etkiliyor bu sene amerikanı çıkarttırdım mesela poliçeden 1.000 TL indirm aldım.
valla öle
ben de eskiden hamileyken nası bu kdr çok kilo alıyolar derdim
şimdi benim kilolar aldı başını gidiyor
büyük konusmamak lazım :kedi:
ya bende öyle valla, nası olcaz acaba, son ay genelde aşırı büyüyo
gelmesin kardeşim geliyorsa da kendi pişirsin kendi yesin
bilmiyorlar mı senin rahatsız olduğunu
galiba eskiden ab,im orada nöbete gidiyordubilmiyorumkismileKızlar Haznedar hospitalium hastanesine qiden varmı?
yada bu hastane hakkında fikriniz nedir?
geçmiş olsun yavrum c vitamininden başka bişey tavsiye edemem hem portakalda kalsiyumda varmış bol bol tüketmeye bak ben neredeyse günde 1 kilo elma yiyorum aynı şekilde portakalda
valla suyumu sıksalar kokteyl çıkar benden o derece allaha şükür çıbıldak geziyorum evde ve dışarıya çıkıncada çok ince giyiniyorum ama hiç grip olmadım aşı da vurulmadım bunun mucizesi bıl tüketilen meyva ve koyu yeşillerdir canım :lepi:
günaydıınn özhakikiasfaa sempatiksalakcinni
ee hamilelik böle bişiii
bebiş istiyosak bir süreliğine de olsa bunlara katlanmamız gerek yivrumm aklinialirimsmile
unut sen artık dipçik vucuduu
tamamen taşındım canım herşey bitti..
çok içime sindi valla
çok güzel aydınlık büyük ferah ferah bir ev oldu delikafadulden
ben de bu ctesi tartıldım..ben 6 kilo almışım ama dktr sonaylar alıp başını gidecek kilolar dedi siz başlamışsınız bile fazla tuzlu tüketmeyinde şişmesin vücud alması kolay ama vermesi zor olur helede benim gibi ev hanımları gün boyu oturuyoruz çalışanlar en azından efor sarfediyor:hulya:
İii Maşallah özge ozman sağlıcakla huzurla oturun inş. çekirdek aile olarak zemuszemus
anaaaa ev mi taşıdın gııı hayırlı olsun :Saruboceq:
galiba eskiden ab,im orada nöbete gidiyordubilmiyorumkismile
saol yiirummmmmmmmmmmsırnaşık şeyGünaydın arkadaşlar :lepi:
Patikleriniz çok güzel bayıldım akannehir
anladım canım.8-5 çalışınca dinlenmek ne mümkün.sen kaç haftalıktın?bebeğin ağırlığı kaç?ilk bebeğinmi? ayy çokmu soru sordum :)
ben 6 kilo almışım ama dktr sonaylar alıp başını gidecek kilolar dedi siz başlamışsınız bile fazla tuzlu tüketmeyinde şişmesin vücud alması kolay ama vermesi zor olur helede benim gibi ev hanımları gün boyu oturuyoruz çalışanlar en azından efor sarfediyor:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?