2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumkismile
hmm tamam... bilmiyorumkismile
o kdr büyüdü mü karnın kız göremiyon mu artııkk aşağıyı :jeyyar:

mafoldumben tabiki göremiyorum dipcik gibi vücudum yok artık
aynaya baktığım zaman eşim stres yapma benim için hala lolitasın diyo
ama ben o lolitayı göremiyorum arkadaşlar yamuk yumuk bişey oldum şeklim bile yokbilmiyorumkismile

valla öle
ben de eskiden hamileyken nası bu kdr çok kilo alıyolar derdim
şimdi benim kilolar aldı başını gidiyor
büyük konusmamak lazım :kedi:

benimde bu aralar durdu büyümesi sanki dönem dönem demekki ay en son halimi çok merak ediyorum yaa
ya bende öyle valla, nası olcaz acaba, son ay genelde aşırı büyüyo

gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıınn özhakikiasfaa sempatiksalakcinni

ee hamilelik böle bişiii
bebiş istiyosak bir süreliğine de olsa bunlara katlanmamız gerek yivrumm aklinialirimsmile
unut sen artık dipçik vucuduu

Özgeeee evin durumu nedir şimdi?
Taşındınn dimi tamamen?
NAsıl içine sindimi peki
tamamen taşındım canım herşey bitti..
çok içime sindi valla
çok güzel aydınlık büyük ferah ferah bir ev oldu delikafadulden

evet büyük hastane olunca çok farkediyor boshayallersmile

ben 6 kilo almışım ama dktr sonaylar alıp başını gidecek kilolar dedi siz başlamışsınız bile fazla tuzlu tüketmeyinde şişmesin vücud alması kolay ama vermesi zor olur helede benim gibi ev hanımları gün boyu oturuyoruz çalışanlar en azından efor sarfediyor:hulya:

ıii Maşallah özge ozman sağlıcakla huzurla oturun inş. çekirdek aile olarak zemuszemus

anladım canım.8-5 çalışınca dinlenmek ne mümkün.sen kaç haftalıktın?bebeğin ağırlığı kaç?ilk bebeğinmi? ayy çokmu soru sordum :)

anaaaa ev mi taşıdın gııı hayırlı olsun :Saruboceq:

ben de bu ctesi tartıldım..
en son 8 kilo almıştım
bu cumartesi itibariylee aldıgım kilo sayısı 10 a yükseldii.. hatta 10,5 a yakın akannehir

galiba eskiden ab,im orada nöbete gidiyordubilmiyorumkismile

ya şuan qittiğim hastanenin hijyen konusunda yetersiz olduğu hakkında duyumlar aldım..
bu yüzden hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum
bana haznedar Hospitalium hastanesini önerdiler.
hastaneye qitmeden önce hakkında bilqiler edinmek istiorum
acaba nasıl bi yer yaa abine sorabilir misin?bilmiyorumkismile

anladım canım.8-5 çalışınca dinlenmek ne mümkün.sen kaç haftalıktın?bebeğin ağırlığı kaç?ilk bebeğinmi? ayy çokmu soru sordum :)

benim gibi gevezeye az bile sormuşsun 25+1 bugün itibariyle bebişim arı vız vız vızzz(erkek) her çiçekten bal alıcak yanii
ultrason kağıdım annemlerde kaldı ama bebişim gayet iyi haftasından önde gidiyo bebişin keyfi gayet iyi benim sadece midoşum ağrıyor birde ayak ve ellerim uyuşuyor o da zaten sinir sıkışması var bende ondan kaynaklanıyor biz iyiyiz teyzoş ya sizbayanssulusmile:hulya:

Yok be gülüm bütün gün masa başı çalışıyoruz nerde efor sarfedecez inan ev hanımları daha çok efor sarfediyordur.

Ben artık ayaktayken ayaklarımı göremiyorum göbüş aldı başını gidiyor 5,5 ayda 9 kilo aldım e zaten şişko hamile kaldım düşünün artık resmen yuvarlanıyorum yane. En son daemonla meloş gördü halimi yarım dünyayı geçmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…