2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bu ctesi tartıldım..
en son 8 kilo almıştım
bu cumartesi itibariylee aldıgım kilo sayısı 10 a yükseldii.. hatta 10,5 a yakın akannehir

canım dikkat et yaff çok almışsın bence daha doğuma 3 ay var acaba dktorun verdiği vitamin ilaçlarından mı alıyorsunbilmiyorumkismile

ben bugün 25 haftamı bitirdiiimmmm hihoyyyt
sabah tartıldım 5,5 kilo almışım..
günaydın buarada herkese..
bebiş hoşgeldin ve geçmiş olsun.. a.s

fisfisfis:1ninca:akannehir

millet 6 ayı bitirip geriye 100 gün saymaya başlamış ben 25. haftayı bitirdim diye hava yapıyom:)

canım dikkat et yaff çok almışsın bence daha doğuma 3 ay var acaba dktorun verdiği vitamin ilaçlarından mı alıyorsunbilmiyorumkismile

evet sanırım öyle
doktor da sonuna kadar kullanacaksın diyor.. bilmiyorumkismile

ben bugün 25 haftamı bitirdiiimmmm hihoyyyt
sabah tartıldım 5,5 kilo almışım..
günaydın buarada herkese..
bebiş hoşgeldin ve geçmiş olsun.. a.s

slm canım
teşekkürler
hani nickin recepivedik olmazsa 5.5 kiloya inanıcam avatarda öyle göz yanılması diyosun ha kilon gayeet ideal yarım kilo fazlayım sendenboshayallersmile

bende bi hafta 1 kilo almışım akannehir

bende 22 haftalığım ve 8 kilo aldım sanırım bende aldım başımı gidiyorum halbuki o kadarda dikkat ediyorum yaa

eveeeeeeeeet buqün benim şafak 100 delikafadulden:sm_cool:

iyi canım Allah iyilik versin.bizde iyiyiz çok şükür .söylemiştim bende bugün itibarıyla 22+1 haftalık hamileyim.benim ikinci bebeğim.ilkide kızdı.şuan 5 yaşında ve kardeşi olacağı için çok mutlu biliyomusun dört gözle doğmasını bekliyor .doktr gelişiminin iyi olduğunu söylüyor martın 5 i gibi gideceğim işte.en son şubat 4-5 gibi gittik.1 ay sonra gelin demişti.herşey gönlümüze göre olsun

millet 6 ayı bitirip geriye 100 gün saymaya başlamış ben 25. haftayı bitirdim diye hava yapıyom:)

:mymeka: yani sen mersine giderken biz tersine mi gidiyoz 5.5 lukaklinialirimsmile ekmek kırıntıları bırak ardından arkandayızzz:teytey:

boşverin kiloları bebişler sağlıkla gelsin de verilir kilolar..

bilmiyorumkismile
hmm tamam... bilmiyorumkismile
o kdr büyüdü mü karnın kız göremiyon mu artııkk aşağıyı :jeyyar:

Aaa özge sen görebiliyor musun hala?

Cleo hangi hastaneye gidiyorsun sen?

Yok kız Zeynep abartma.

bende öle çok kilo aldım ne olacak bilmiyorum kardeşlerim dalga geçmeye başladılar şirketten forklift getiririz artık seni kaldırmak için falan diyorlar . Kilo dışında birde şişiyorum ellerim ayaklarım yüzüm .birde benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı salı günü 100 ml yaptıracağım dua ediyorum inşallah problem olmaz diye halbuki risk grubunda da değilim

boşverin kiloları bebişler sağlıkla gelsin de verilir kilolar..

naklısın canım acaba bebişin ağırlığını gramdan kiloya ne zaman çeviricaz rabbim o günleri de gösterir inşallah:Saruboceq::teytey:

bende en son 60 kiloydum tabi bu 2 hafta önceydi.54,5 la başladım hamileliğe şimdi tartı görünce kaçıyorum. 1-2 kg daha almışımdır sanırım

bende 8-5 masa başı çalışıyorum.ilk bebeğimde çalışmıyordum sonradan girdim şimdi ikinci bebeğim olacak ve çalışırken çok zormuş gerçektende çalışan arkadaşlar kolay atlatsın inşallah

dualarımız seninle canım inşallah bir problem çıkmaz bitanesi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…