ben de bu ctesi tartıldım..
en son 8 kilo almıştım
bu cumartesi itibariylee aldıgım kilo sayısı 10 a yükseldii.. hatta 10,5 a yakın akannehir
Yok be gülüm bütün gün masa başı çalışıyoruz nerde efor sarfedecez inan ev hanımları daha çok efor sarfediyordur.
Ben artık ayaktayken ayaklarımı göremiyorum göbüş aldı başını gidiyor 5,5 ayda 9 kilo aldım e zaten şişko hamile kaldım düşünün artık resmen yuvarlanıyorum yane. En son daemonla meloş gördü halimi yarım dünyayı geçmiş durumdayım
canım dikkat et yaff çok almışsın bence daha doğuma 3 ay var acaba dktorun verdiği vitamin ilaçlarından mı alıyorsunbilmiyorumkismile
ben bugün 25 haftamı bitirdiiimmmm hihoyyyt
sabah tartıldım 5,5 kilo almışım..
günaydın buarada herkese..
bebiş hoşgeldin ve geçmiş olsun.. a.s
benim gibi gevezeye az bile sormuşsun 25+1 bugün itibariyle bebişim arı vız vız vızzz(erkek) her çiçekten bal alıcak yanii
ultrason kağıdım annemlerde kaldı ama bebişim gayet iyi haftasından önde gidiyo bebişin keyfi gayet iyi benim sadece midoşum ağrıyor birde ayak ve ellerim uyuşuyor o da zaten sinir sıkışması var bende ondan kaynaklanıyor biz iyiyiz teyzoş ya sizbayanssulusmile:hulya:
canım listede değil sitede problem var bizde anlamadık bilmiyorumkismilebizim liste ne zaman eklencek tekrar kızlar böyle mi kalcak ?
millet 6 ayı bitirip geriye 100 gün saymaya başlamış ben 25. haftayı bitirdim diye hava yapıyom:)
bilmiyorumkismile
hmm tamam... bilmiyorumkismile
o kdr büyüdü mü karnın kız göremiyon mu artııkk aşağıyı :jeyyar:
ya şuan qittiğim hastanenin hijyen konusunda yetersiz olduğu hakkında duyumlar aldım..
bu yüzden hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum
bana haznedar Hospitalium hastanesini önerdiler.
hastaneye qitmeden önce hakkında bilqiler edinmek istiorum
acaba nasıl bi yer yaa abine sorabilir misin?bilmiyorumkismile
Yok be gülüm bütün gün masa başı çalışıyoruz nerde efor sarfedecez inan ev hanımları daha çok efor sarfediyordur.
Ben artık ayaktayken ayaklarımı göremiyorum göbüş aldı başını gidiyor 5,5 ayda 9 kilo aldım e zaten şişko hamile kaldım düşünün artık resmen yuvarlanıyorum yane. En son daemonla meloş gördü halimi yarım dünyayı geçmiş durumdayım
boşverin kiloları bebişler sağlıkla gelsin de verilir kilolar..
biraz zorlarsam görüyom kız bilmiyorumkismileAaa özge sen görebiliyor musun hala?
bende öle çok kilo aldım ne olacak bilmiyorum kardeşlerim dalga geçmeye başladılar şirketten forklift getiririz artık seni kaldırmak için falan diyorlar . Kilo dışında birde şişiyorum ellerim ayaklarım yüzüm .birde benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı salı günü 100 ml yaptıracağım dua ediyorum inşallah problem olmaz diye halbuki risk grubunda da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?