BİZ EN SON NE ZAMAN YAPTIK HATIRLAMIYOM BİLEbilmiyorumkismileakannehir
bana dr 27. haftadan sonra yasak dediydi ama ben en son 2 ay önce sanırsam yaptımsempatiksalakcinni
ayy kızz
ne güsel bi doğum günü hediyesi olmuş oğluşun sanaa..
benimde çok ağrıyoo yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
genelde 3-6 ay arası kadında cinsel istek artıyomuş, sen normalsin sorun bizde :))
bak bide bunlar bana sapık dioooo
qördünüz müü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Hakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.
Kızlar siz de vakit varken yasak koyun bakın nasıl tatlı geliyor.
amaaann boşverBİZ EN SON NE ZAMAN YAPTIK HATIRLAMIYOM BİLEbilmiyorumkismileakannehir
bana dr 27. haftadan sonra yasak dediydi ama ben en son 2 ay önce sanırsam yaptımsempatiksalakcinni
Yaa maalesef gerçi bende endişe ediyorum bu adam benden soğudumu acaba diye o yüzden kafaya takıyorum. Belkide bizde devam ediyor olsaydık bende istemiyecektim acaba koca yasak koyduğu için mi bende ters etki yaptı bilmiyorumkismile
bizde 2 yıl tedavi gördük en son tüp bebeye geçmeden test çıbığı deneyeyim didim onda tutmuş bilsem oca parayı yıllarca vermezdim tohturaaaaaaaaaaohaoldumsmilesempatiksalakcinnihahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile
Bizde de tam tersi oldu :) daha istemiyorduk ama olursa da olsun diyorduk o yüzden yumurtlama tarihlerini es geçiyorduk ama son ay geçemedik :) benim doğum günüme denk geldi :) oğlumuzda geldi :)
Hakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.
Gideriz dimi uklam hem grup indirimide alırız :)
ivit yiirum haftada 2-3 gün yeter sanırım 1 saat hop süper diri diri olcek vücutlarımız
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:dance:
evet yasak olunca daha çok istior insan
bizimde ilk 3 ay yasaktı çok zorlandık bilmiyorumkismile
şimdide haftada 1 kere dr izin verdi..
Bunlarda bana sapık dio haftada 1 kere diee
sanki çokmuş qibii :çok üzgünüm:
YA AMA SUREKLI OTURMAK ZORUNDAYIM İŞYERNDE HAREKTLI BIR ISIM YOKKİEVDE OLSAM UZANRM HERZMN AGRIM OLUYRDUDA BÖLE BİŞİ YOK BATYR BISEY SANKI KIRIK TOTOM GIBI EHUHEHEHE:d
BENDEDE ARTIŞ YOK ANORMALMIYIM BEN
HEHEH SEN DE AMA HIC ARA VERMIYON BE KUZUM BIDE HEP RISKE ATIYON KENDUNUUU bilmiyorumkismile
+valla bizde denedik denedik denedik olmadı araya ramazan ayı girdi pes ettik ara verdik bi baktım ana hamişim eşim diyoki olacağı varsa niye bizi uğraştırdı kerata olmayacak diye çok korkmuştuk yani anlayacağınız kafaya takmayınca oluyormuş delikafadulden:CüvCüv:
günaydın dünürüm boşver geçmişi bişi yok zatiselammmmmm kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzz?
Totom agrıyor ama Öle bÖle agrı deıl oturamıyorum yan duryrm ama yok kazık var altımda yaaanapcam bennn buarada gecmısı okuyamadım henuz onemlİ bİŞİİler varmı doneyımmııı
çoğumuz anormaliz boşver:)))YA AMA SUREKLI OTURMAK ZORUNDAYIM İŞYERNDE HAREKTLI BIR ISIM YOKKİEVDE OLSAM UZANRM HERZMN AGRIM OLUYRDUDA BÖLE BİŞİ YOK BATYR BISEY SANKI KIRIK TOTOM GIBI EHUHEHEHE:d
BENDEDE ARTIŞ YOK ANORMALMIYIM BEN
HEHEH SEN DE AMA HIC ARA VERMIYON BE KUZUM BIDE HEP RISKE ATIYON KENDUNUUU bilmiyorumkismile
:roflol:Hakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.
amaaann boşver
yapacağımız kdr yaptık zaten
gerek yok -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra artık..
ben de mart ortasına kadar 2 haftada 1 yapsam,
2 kere daha yapar
sonra jübilemi yaparım sempatiksalakcinni
puahahahhaahahHakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.
keşkee bizede yasaklasaaaaaaydı doktor eheheheh belkı banada cazıp gelırdı yafss ama benm cnm yanıyor zaten acı cekmektn korktgm ıcın sanırım cesartm yok:)
valla artık öle olduu :roflol:hesapla mı yapıyon delüüü :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?