2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BİZ EN SON NE ZAMAN YAPTIK HATIRLAMIYOM BİLEbilmiyorumkismileakannehir
bana dr 27. haftadan sonra yasak dediydi ama ben en son 2 ay önce sanırsam yaptımsempatiksalakcinni

kızlar takvim çıkartın hesap yapıcaz delikafadulden

ayy kızz
ne güsel bi doğum günü hediyesi olmuş oğluşun sanaa..

:) evet çok güzel bir hediyeydi :) eşim doğum günümde hissetmiş gibi pastanın üzerine de Kendi adını ve düşündüğümüz kız ve erkek ismini yazdırmıştı:) hissetmiş canım benim :)

benimde çok ağrıyoo yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

YA AMA SUREKLI OTURMAK ZORUNDAYIM İŞYERNDE HAREKTLI BIR ISIM YOKKİ EVDE OLSAM UZANRM HERZMN AGRIM OLUYRDUDA BÖLE BİŞİ YOK BATYR BISEY SANKI KIRIK TOTOM GIBI EHUHEHEHE:d
genelde 3-6 ay arası kadında cinsel istek artıyomuş, sen normalsin sorun bizde :))

BENDEDE ARTIŞ YOK ANORMALMIYIM BEN
bak bide bunlar bana sapık dioooo
qördünüz müü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

HEHEH SEN DE AMA HIC ARA VERMIYON BE KUZUM BIDE HEP RISKE ATIYON KENDUNUUU bilmiyorumkismile

Hakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.

Kızlar siz de vakit varken yasak koyun bakın nasıl tatlı geliyor.

pis sapık vampirrrkaydirigubbakcemile3

BİZ EN SON NE ZAMAN YAPTIK HATIRLAMIYOM BİLEbilmiyorumkismileakannehir
bana dr 27. haftadan sonra yasak dediydi ama ben en son 2 ay önce sanırsam yaptımsempatiksalakcinni
amaaann boşver
yapacağımız kdr yaptık zaten
gerek yok -tatlicadiarzu-

doğumdan sonra artık..
ben de mart ortasına kadar 2 haftada 1 yapsam,
2 kere daha yapar
sonra jübilemi yaparım sempatiksalakcinni

canımcım kafaya takmak yerine eşine sor benden soğuduğun için mi istemiyosun diye..ben öyle olduğunu sanmıyorum, en azından endişen geçer..
ama dediğin gibi o istemeyince seni ters etkilemiş olabilir..

hahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile
bizde 2 yıl tedavi gördük en son tüp bebeye geçmeden test çıbığı deneyeyim didim onda tutmuş bilsem oca parayı yıllarca vermezdim tohturaaaaaaaaaaohaoldumsmilesempatiksalakcinni

Bizde de tam tersi oldu :) daha istemiyorduk ama olursa da olsun diyorduk o yüzden yumurtlama tarihlerini es geçiyorduk ama son ay geçemedik :) benim doğum günüme denk geldi :) oğlumuzda geldi :)

bende deli gibi istiyordum. eşim mırın kırın ediyordu. sonra resti çekince ikna oldukaydirigubbakcemile3
ama herşeyi garantiledim. yumurtlama günümü bile ayarladım.ilk ay bir baktım bebişim benimleopuyorumnanaktan

Hakikaten acaba yasak olduğu içn mi bu kadar cazibeli geliyor? Dün akşam gittim kocanın boynunu emdim sapık diye tersledi.

evet yasak olunca daha çok istior insan
bizimde ilk 3 ay yasaktı çok zorlandık bilmiyorumkismile
şimdide haftada 1 kere dr izin verdi..
bunlarda bana sapık dio haftada 1 kere diee
sanki çokmuş qibii :çok üzgünüm:

keşkee bizede yasaklasaaaaaaydı doktor eheheheh belkı banada cazıp gelırdı yafss ama benm cnm yanıyor zaten acı cekmektn korktgm ıcın sanırım cesartm yok:)

kıs ne hiç ara vermemesi
bizede yasakki zaten haftada 1 hiç ara vermemek mi oluoo yaa ohaoldumsmile

Evet takmamak lazımmış :) bana herkes teyzem dahil benim 6 ay olmadı bir deneyin diyordu bende gülüyordum olursa ne yapacağız diye :) çünkü ödemelerimiz taşınmamız hepsi ona bağlıydı en erken aralık ocak gibi hamile kalmalıydım :) ama oğlum dayanamadı erken geldi işten çıktım ama olsun yinede çok mutluyuz :) iyi ki de erken gelmek istemiş

günaydın dünürüm boşver geçmişi bişi yok zati
sen bugünden başla yorma kendiniopuyorumnanaktan

çoğumuz anormaliz boşver:)))

:roflol:
amaaann boşver
yapacağımız kdr yaptık zaten
gerek yok -tatlicadiarzu-

doğumdan sonra artık..
ben de mart ortasına kadar 2 haftada 1 yapsam,
2 kere daha yapar
sonra jübilemi yaparım sempatiksalakcinni

hesapla mı yapıyon delüüü :roflol:

puahahahhaahah
ay melmea koptum yaaa..
sapık diye tersledi mi bidee :roflol:

keşkee bizede yasaklasaaaaaaydı doktor eheheheh belkı banada cazıp gelırdı yafss ama benm cnm yanıyor zaten acı cekmektn korktgm ıcın sanırım cesartm yok:)

benimde artık canım yanıyor
daha doğrusu ağrım oluyor
acaba bu durum iyi mi kötü mü bilmiorum
doktoruma qidince sorucam bilmiyorumkismile

melmea bende sen gibiyim valla eşim diyo ya hiç olmazsa gözümde yok diyo bişey olcak diye korkuyorum diyo bende saçmalama diye adamı yatakodasına sürüklüyorum resmen bide korkuyorum beni beğenmiyomu acaba soğurmu diye o yüzden ipleri elden bırakmamak lazım

y a of benim bu oğlum ne ters bir çocuk yaa
karnıma doğru değil de arkadan vuruyor kuyruk sokumuma doğruu bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…