boş ver yaaa bizde doğum sonra spor merkezine yazılırız kızım nolucak yaaakaydirigubbakcemile3Yok be gülüm bütün gün masa başı çalışıyoruz nerde efor sarfedecez inan ev hanımları daha çok efor sarfediyordur.
Ben artık ayaktayken ayaklarımı göremiyorum göbüş aldı başını gidiyor 5,5 ayda 9 kilo aldım e zaten şişko hamile kaldım düşünün artık resmen yuvarlanıyorum yane. En son daemonla meloş gördü halimi yarım dünyayı geçmiş durumdayım
kız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni
ben de başından beri aynı ilaçları kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcakmışım..
evet senle haftalarımız, boyumuz ve bebişlerimizin cinsiyeti de aynı.. yoksa biz kardeş miyiz bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
abla abla delikafadulden
kızlar bu kadar dert etmeyin bence, 20-25 kilo alıp doğumdan sonra veren bisürü kadın var, bunların hepsi birer hatıra olarak kalacak :1rolleyes:
cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler
ne botu kızaaa gitti gidiyorda benim bot çıktı yaaa
doğru diyon recep..kızlar bu kadar dert etmeyin bence, 20-25 kilo alıp doğumdan sonra veren bisürü kadın var, bunların hepsi birer hatıra olarak kalacak :1rolleyes:
cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler
kaydirigubbakcemile3biraz zorlarsam görüyom kız bilmiyorumkismile
Canım umarım 100 lük ogt iyi çıkar inşallah. Sana tavsiyem sakın sonuç iyi çıksın falan diye şeker ve karbonhidrat diyeti yapma. Normal yemene devam et çünkü bu test öncesi asla diyet önermiyor doktorlar.Maalesef gebelik şekerinin risk grubunda olmakla alakası yok. Ama risk grubunda değilsen bilki gebelik sonrası şeker hastalığı kalmayacak. Kafanada bu durumu çok takma sonuç kötü çıksa bile dikkat ettikten sonra bebeğe bişey olmuyor. Benimde ilk yüklemem yüksek çıkmıştı ben risk grubunda olduğum için çok çok ağladım. Sakın sende benim gibi yapıp boşuna üzme kendini.
:roflol:cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
kız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni
fosur fosur uyuyolarrrkızlar fark ettiyseniz elhamaraaa da yok ay ne meraklıyım
civcivlerini kaybatmiş tavuk gibi soruyorummkaydirigubbakcemile3
valla aynen..sende benim gibi iyi çocuk yapmışsın haa.
benim koca da sürekli mesaideydi. hatta eşim hamile diyince dalga geçmişler hangi ara fırsat buldunuz diyeklava:
2 arada bir dere de yaptık çocuğu
hoşgeldin pembişgünaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3
yuh artık yok artık kafamçokkarıştısizin gibi altarnetif tıp dururken doktora ne hacet yaf benim için sorun yok ben eşimden tırsıyorum kolunda başkasıyla gelmesindebilmiyorumkismile
cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler
:roflol:
evet son ay yasak oluyo benim de bildiğim..tabi bi sorun yoksa..
hatta düzenli cinsel ilişki normal doğumu kolaylaştırıyomuş (en kolay cleo doğurcak sempatiksalakcinni :roflol:)
biz de öyle yasak filan koymadık ama benim canım pek istemiyo eşim de üstüme gelmiyo..
yine de bu cinsel isteksizlik olayı lohusalık ve sonrasında bizleri baya etkilicek, inşallah çok sorun yaşamayız..
valla aynen..
biz çalışma sonucu yaptık..
yok yumurtlama zamanı fln öle çalışmalar..
yoksa bizim sittin sene çocugumuz olmazdı sempatiksalakcinni
yuh artık yok artık kafamçokkarıştı
sende benim gibi iyi çocuk yapmışsın haa.
benim koca da sürekli mesaideydi. hatta eşim hamile diyince dalga geçmişler hangi ara fırsat buldunuz diyeklava:
boş ver yaaa bizde doğum sonra spor merkezine yazılırız kızım nolucak yaaakaydirigubbakcemile3
sende benim gibi iyi çocuk yapmışsın haa.
günaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3
:roflol:
evet son ay yasak oluyo benim de bildiğim..tabi bi sorun yoksa..
hatta düzenli cinsel ilişki normal doğumu kolaylaştırıyomuş (en kolay cleo doğurcak sempatiksalakcinni :roflol:)
biz de öyle yasak filan koymadık ama benim canım pek istemiyo eşim de üstüme gelmiyo..
yine de bu cinsel isteksizlik olayı lohusalık ve sonrasında bizleri baya etkilicek, inşallah çok sorun yaşamayız..
wuuu.. aklinialirimsmilehahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile
Benim kocada özgeninki gini ayda 4 ortakama ile gidiyordu bir süre sonra biz bebeğe karar verince adam görev bilinciyle çalıştı 3. ay tuttu 3 ay baya bi ortalamanın üstüne çıkmış olduk. Şimdi keşke söylemeseydim hemen bir ay daha ortalamanın üzerinde giderdik diye düşünmüyo değilim. En son bebek için birlikte olduk ta
bende bende öleyimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı
Gideriz dimi uklam hem grup indirimide alırız :)
Benim kocada özgeninki gini ayda 4 ortakama ile gidiyordu bir süre sonra biz bebeğe karar verince adam görev bilinciyle çalıştı 3. ay tuttu 3 ay baya bi ortalamanın üstüne çıkmış olduk. Şimdi keşke söylemeseydim hemen bir ay daha ortalamanın üzerinde giderdik diye düşünmüyo değilim. En son bebek için birlikte olduk ta
)
ne ettin recep bu teze göre bende özge gibi doğuramayacağım.
içimde kalacak bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?