2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaaann boşver
yapacağımız kdr yaptık zaten
gerek yok -tatlicadiarzu-

doğumdan sonra artık..
ben de mart ortasına kadar 2 haftada 1 yapsam,
2 kere daha yapar
sonra jübilemi yaparım sempatiksalakcinni
biz jübileyi yapmışız ben de koçişde korkuyoz bilmiyorumkismile

iyi yapıosun canım
Uzmanlara qöre kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş..
bu yüzden bizim ipleri sağlam tutmamız lazım ki adamın qözü dışarı kaymasın
:lepi:

canım bu plesantanın aşağıda olmasının ne sakıncaları varmış peki:uhm:

Tam rahimi kapatmadığı için sakıncası yokmuş benimki aşağıda ama sınırda değil ve doktor yukarı çıkabilir dedi ayrıca doktor kanama olmadığı sürece sorun yok ama hareketlerine dikkat et dedi bende zaten sürekli evde dinleniyorum çünkü 12. hatada kanamam olmuştu herkes ilk torun ilk bebek olduğu için çok üzerimize düşüyor . Tek sakıncası normal doğumda sorun yaratabilir oda son haftalarda belli olacak

iyi yapıosun canım

az tiyo verin anacım kociş elden gidecekkaklinialirimsmile

senin bebek o yüzden babasına yüz vermiyo demekki kaydirigubbakcemile3
kıs ne hiç ara vermemesi
bizede yasakki zaten haftada 1 hiç ara vermemek mi oluoo yaa ohaoldumsmile
burdakilerle kıyaslayınca, evet a.s

canımcım kafaya takmak yerine eşine sor benden soğuduğun için mi istemiyosun diye..ben öyle olduğunu sanmıyorum, en azından endişen geçer..
ama dediğin gibi o istemeyince seni ters etkilemiş olabilir..

Sordum canım sormaz olurmuyum delimisin sen diyor. Zaten normal ilişkimizde hiç problem yok bütün gün el ele dizdize evde biraz ayrı dursak direk gelir sarılır öper birbirimizi öpmeden duramayız. Koca evde hep dip dibe oturuzu. Hatta iki yatak odamız var birtanesi misafir yatak odası ben birkaçgündür çok öksürüyorum diye gidip o odada yatıyorum bir bakıyorum oda gelmiş yanıma neymiş efendim ondan ayrı yatmayı aklımdan bile geçiremezmişim. Yani ilişkide bir problem yok ama yinede iş o işe gelince tık yok. Bebeğe zarar verirmiş diye çekiniyordu şimdide bebek çok ortaya çıkmış artık o bir birey olmuş o yüzden olmazmış önümüzde uzun bir ömür varmış acısını çıkarırız diyor. Bende doğumdan sonra annem gelicek bebekte bizim odada yatıcak o zaman ne yapcaz diyorum rica ederiz bazı geceler bebek annenin odasında yatar diyor dedim sen bir sene daha unut bu durumu. İnsanın ister istemez aklına takılıyor işte

Çok güzel :) sanırım benim kocamda beni kandırdı :) Allahım bebiklerimizi sağlıklı kavuştursunbize :)

iyi yapıosun canım

ya en çok bu dönemdemi aldatılıyomuşuz var ya öyle bişey olsun bu dünyayı dar ederim ona kötükedihüso düşüncesi bile kötü biz burda bebeklerimiz için bu kadar fedakarlık yaparken

iyi yapıosun canım

gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
baba olmak kolay mı azıcık sabredecekler.

kıs ne hiç ara vermemesi
bizede yasakki zaten haftada 1 hiç ara vermemek mi oluoo yaa ohaoldumsmile

CNM BİZE GÖRE SUREKLI OLUYOR AMA YAAAAAAAAAA
günaydın dünürüm boşver geçmişi bişi yok zati
sen bugünden başla yorma kendiniopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan SAOL DUNURUM ZATEN YETISEMIYORUM GECMISE DALINCAAAA :d

benimde artık canım yanıyor
daha doğrusu ağrım oluyor
acaba bu durum iyi mi kötü mü bilmiorum
doktoruma qidince sorucam bilmiyorumkismile

BENM EVLENDIGIMDEN BERI VARDI BU PROBLEM VAJINUSMUS GIBIMBİŞİLER DIYIM AMA SIMDI DAHA BETER OLDUMMMM BU İŞ HİÇ OLMYR AYIPTR SÖLEMESİİİ

benimde artık canım yanıyor
daha doğrusu ağrım oluyor
acaba bu durum iyi mi kötü mü bilmiorum
doktoruma qidince sorucam bilmiyorumkismile

prolaktin hormonunun artmasından kaynaklanan vajina kuruluğu
doktoruna sorma ben burdayım :roflol:

hıııııııııııfisfisfis

yok canım yok ben tiyo falan vermem
sonra adım sapığa çıkıo

NE SAPIGA CIKMASI KIZZZ SEN DIYORSUN AGRM OLDU FALAN SORUN YASADIM OYUZDEN HERKES SANA KIZIYORRR YOKSA SAPIKLIK DEIL BU COCUKLARI HEPMZ NASIL YAPTIK sempatiksalakcinni

eşin öyle diyosa sorun yoktur, hiiiççç takma..zaten sorun olsa dediğin gibi ilişkinize yansırdı..

gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
aynen!

aynen öyle..
zaten böyle bir zamanda aldatıyorsa
her zaman da aldatma potansiyeli var o adamın demektir.
güle güle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…