biz jübileyi yapmışız ben de koçişde korkuyoz bilmiyorumkismileamaaann boşver
yapacağımız kdr yaptık zaten
gerek yok -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra artık..
ben de mart ortasına kadar 2 haftada 1 yapsam,
2 kere daha yapar
sonra jübilemi yaparım sempatiksalakcinni
melmea bende sen gibiyim valla eşim diyo ya hiç olmazsa gözümde yok diyo bişey olcak diye korkuyorum diyo bende saçmalama diye adamı yatakodasına sürüklüyorum resmen bide korkuyorum beni beğenmiyomu acaba soğurmu diye o yüzden ipleri elden bırakmamak lazım
canım bu plesantanın aşağıda olmasının ne sakıncaları varmış peki:uhm:
iyi yapıosun canım
Uzmanlara qöre kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş..
bu yüzden bizim ipleri sağlam tutmamız lazım ki adamın qözü dışarı kaymasın
:lepi:
senin bebek o yüzden babasına yüz vermiyo demekki kaydirigubbakcemile3bende deli gibi istiyordum. eşim mırın kırın ediyordu. sonra resti çekince ikna oldukaydirigubbakcemile3
ama herşeyi garantiledim. yumurtlama günümü bile ayarladım.ilk ay bir baktım bebişim benimleopuyorumnanaktan
burdakilerle kıyaslayınca, evet a.skıs ne hiç ara vermemesi
bizede yasakki zaten haftada 1 hiç ara vermemek mi oluoo yaa ohaoldumsmile
canımcım kafaya takmak yerine eşine sor benden soğuduğun için mi istemiyosun diye..ben öyle olduğunu sanmıyorum, en azından endişen geçer..
ama dediğin gibi o istemeyince seni ters etkilemiş olabilir..
bende deli gibi istiyordum. eşim mırın kırın ediyordu. sonra resti çekince ikna oldukaydirigubbakcemile3
ama herşeyi garantiledim. yumurtlama günümü bile ayarladım.ilk ay bir baktım bebişim benimleopuyorumnanaktan
iyi yapıosun canım
iyi yapıosun canım
kıs ne hiç ara vermemesi
bizede yasakki zaten haftada 1 hiç ara vermemek mi oluoo yaa ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan SAOL DUNURUM ZATEN YETISEMIYORUM GECMISE DALINCAAAA :dgünaydın dünürüm boşver geçmişi bişi yok zati
sen bugünden başla yorma kendiniopuyorumnanaktan
benimde artık canım yanıyor
daha doğrusu ağrım oluyor
acaba bu durum iyi mi kötü mü bilmiorum
doktoruma qidince sorucam bilmiyorumkismile
benimde artık canım yanıyor
daha doğrusu ağrım oluyor
acaba bu durum iyi mi kötü mü bilmiorum
doktoruma qidince sorucam bilmiyorumkismile
yok canım yok ben tiyo falan vermemaz tiyo verin anacım kociş elden gidecekkaklinialirimsmile
:dilcikariyi yapıosun canım
hıııııııııııfisfisfisTam rahimi kapatmadığı için sakıncası yokmuş benimki aşağıda ama sınırda değil ve doktor yukarı çıkabilir dedi ayrıca doktor kanama olmadığı sürece sorun yok ama hareketlerine dikkat et dedi bende zaten sürekli evde dinleniyorum çünkü 12. hatada kanamam olmuştu herkes ilk torun ilk bebek olduğu için çok üzerimize düşüyor . Tek sakıncası normal doğumda sorun yaratabilir oda son haftalarda belli olacak
senin bebek o yüzden babasına yüz vermiyo demekki kaydirigubbakcemile3
burdakilerle kıyaslayınca, evet a.s
yok canım yok ben tiyo falan vermem
sonra adım sapığa çıkıo
yok canım yok ben tiyo falan vermem
sonra adım sapığa çıkıo
eşin öyle diyosa sorun yoktur, hiiiççç takma..zaten sorun olsa dediğin gibi ilişkinize yansırdı..Sordum canım sormaz olurmuyum delimisin sen diyor. Zaten normal ilişkimizde hiç problem yok bütün gün el ele dizdize evde biraz ayrı dursak direk gelir sarılır öper birbirimizi öpmeden duramayız. Koca evde hep dip dibe oturuzu. Hatta iki yatak odamız var birtanesi misafir yatak odası ben birkaçgündür çok öksürüyorum diye gidip o odada yatıyorum bir bakıyorum oda gelmiş yanıma neymiş efendim ondan ayrı yatmayı aklımdan bile geçiremezmişim. Yani ilişkide bir problem yok ama yinede iş o işe gelince tık yok. Bebeğe zarar verirmiş diye çekiniyordu şimdide bebek çok ortaya çıkmış artık o bir birey olmuş o yüzden olmazmış önümüzde uzun bir ömür varmış acısını çıkarırız diyor. Bende doğumdan sonra annem gelicek bebekte bizim odada yatıcak o zaman ne yapcaz diyorum rica ederiz bazı geceler bebek annenin odasında yatar diyor dedim sen bir sene daha unut bu durumu. İnsanın ister istemez aklına takılıyor işte
aynen!
gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
baba olmak kolay mı azıcık sabredecekler.
CNM BİZE GÖRE SUREKLI OLUYOR AMA YAAAAAAAAAA
opuyorumnanaktan SAOL DUNURUM ZATEN YETISEMIYORUM GECMISE DALINCAAAA :d
he o azim bi bende var kaydirigubbakcemile3
gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
baba olmak kolay mı azıcık sabredecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?