ne alıcan kızzz yollarım senin yerinde olsam o yokken ağlarımmmmayy allah korusun bari sen oyarım diyorsun ben ağlamaktan oyamam bile:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa nasıl düzelcek bu selülitler sositososito
oyoyoyoyybilmiyorumkismiledoğumdan sonra da ne yakışır:roflol::roflol:
hele ki selülitlerim tavan yapmışken
selam cnm h.gselam kızlar
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa nasıl düzelcek bu selülitler sositososito
hoşbulduk canımmmmmhoşgeldin kız anası yerimseniben
hoşgelmişsiniza.s. canımm
Kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.Siz neler düşünüyorsunuz
Eşimin arkadaşı bir eğitim maili atmış paylaşmak istedim
Katılmak isterseniz eğer bilgi@dharmailac.com mail adresine katılımcı isimlerini mail atmanız yeterli olacak.
27 Şubat 2010 Cumartesi
13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram
13.15 - 14.00 Lohusalık dönemde beslenme
14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi
Anne sütü ve emzirme
Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)
15.30 – 15.45 Kahve Molası
15.45 – 17.00 Ayşe Öner Eğitimi </
Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım
Kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.Siz neler düşünüyorsunuz
kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.siz neler düşünüyorsunuz
hoşbulduk canımmmmm
kız sende hoşgeldin
yoksun kaç zamandır
nerelerdesin gerçi bende eskisi kadar sık kalamıyorum ya
girip çıkıyorum hep iyisinizdir inşallah
ne alıcan kızzz yollarım senin yerinde olsam o yokken ağlarımmmm
yanına kalırmı sanıyosun böle şeyler ıyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnn
nerde canmım bu seminer
gerçi benim gezmem yasak artıkbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?