Sanki şimdiye kadar sürü doğurmuşlar, herşeyden haberleri var. Bizim serviste de öyle bi tip var, 1 taneyi zar zor doğurdu, kalkmış bana akıl veriyor, senin çok zor olacak, çok kilo alıyosun, kesin sezeryan olacak da bilmem ne, bi gün fena olcak. 1 çocuk doğuran prof kesiliyor ya.
sempatiksalakcinni
yaşasın duygu sömürüsüüüü
ama yemez benimki sempatiksalakcinni
merhaba kızlar bnde birtek bnm eşim böyle sanıyordum:)) bide geçen bana demezmi sen hamile olduğundan beri bnmle eskisi gibi ilgilenmiyosun.ve bnde açtım ağzımı yumdum gözümü:))dedim sen daha kıza bi çöp bile almadınklava: bide asıl senin bnle fazla ilgilenmen lazım falan dedim sinir oldum sonra anladı hatasını ama trip attım tabi.gerçi sonra üzüldüm gece kabus görmüş hep uuyuyamamış bilmiyorumkismile
ya bnm bi arkadaşımın eşi onsuz bebeğe bişey alınca küsüyodu boshayallersmile
kocalarda haklı anacım alsalar küsüyoruz almasalar küsüyoruz :roflol:
onlarda başlarım böyle işe diyip ellerini çekiyorlar her işten.bende deli gibi herşeye baktığım için adama fırsat kalmıyor ki birşey alsın
Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı almayı düşünen varsa esseden aldığım katı meyve sıkacağından çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 99 TL ye aldım kırmızı etiketten bide 199 TL lik vardı farkını sordum pahalı olanın dışıda çelikti bide watı yüksekti ama satıcı kız cafe sahiplerine öneriyoruz ev için 700 wat ideal dedi bende onu aldım çok memnunum hemde piyasadaki en ucuz meyve sıkacağı bu şu anda posası kupkuru çıktı valla kırmızı etiket devam ediyorsa kaçırmayınderim
kocalarda haklı anacım alsalar küsüyoruz almasalar küsüyoruz :roflol:
onlarda başlarım böyle işe diyip ellerini çekiyorlar her işten.bende deli gibi herşeye baktığım için adama fırsat kalmıyor ki birşey alsın
ahhahahaşöyle yaz kızının mailinden:
"bari bi ayıcık al bana, o kadar da mı vicdanın yok :çok üzgünüm:"
adam gözyaşlarına boğulmazsa nolim :roflol:
hah ben de onu diyom işte..bizimki de bakıyo ben hergün listeler filan yapıyodum ona fırsat kalmıyodu, yalnız bırakmak gerekiyomuş..
sen de özgenin yöntemi dene :jeyyar:
nedeni belli değil canım.25. Haftasındaydı. Bende kendisinden haber alamadım henüz :1no2:
şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni
sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni
kızlar tetanoz aşımı oldum geldim şimdi uff kolum biber gibi yanıyo olup olmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama şimdide iyiki oldum diyorum 1 ay sonra 2.doz vurulucak
benimkine yine dank etmez..
otur kız oturdugun yerde yazmazsa ne olayım sempatiksalakcinni
yani benimkinin de seçimleri çok hoş olmuyo ama. sempatiksalakcinni
bişi diyeyiim mi
bir oyuncak alıp gelse bana böle oyuncak ayı, civciv fln.. benden mutlusu olmaz yani.. öle bişi alabilir istese :dilcikar:
fiyatı çok uygunmuş gerçekten bende bakıyım haftasonu ama ben esseden bi kaç ürün almıştım çokda memnun kalmadım ama tencere tava gibi şeyler bu hangi marka essensomu ?
:roflol:dur mail atayım baba babacığımmm diye
babamız da kesin ananı da al git derkaydirigubbakcemile3
kızlar tetanoz aşımı oldum geldim şimdi uff kolum biber gibi yanıyo olup olmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama şimdide iyiki oldum diyorum 1 ay sonra 2.doz vurulucak
çok saol canım haber verdiğin için , hayırlısı olsun inşallah
ayy yazık valla hiçbir erkek bu mesajın karşısında kayıtsız kalamaz:))
bende geçen ay 1. Dozu oldum martta 2. Dozu olacağım, kims eolmuyormuş bende çok düşündüm olsammı olmasammmı acaba diye ama sonuçta sezeryanla doğum yapacam , ne olur ne olmaz diye yaptırdım.
Bird eilk aşı olduğumda 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kaşındı,üzerine yatamadım . Sizlerdede oldumu?
özgecim şimdi öykünün ağzından bir mektup döşedim babamıza bakalım sonuç ne olacak
en azından bakalım ne tepki verecek. artık ne zaman görür okursa
ben de merak ediyorum valla
pek umudum olmasa da sempatiksalakcinni
çok ii yapmışsın.bnmde kayınvalidem olma olma diye tutturdu yok ne gerek var falan dedi kafamı karıştırdı.abim dr onu aradım sordum saçmalama tabi ki ol dedi.
ama işin kötü yanı 2 gün kolum ağrıdı.nerdeyse öbür elimle tutup kaldırıyodum kolumu.
ben de merak ediyorum valla
pek umudum olmasa da sempatiksalakcinni
ahaa sempatiksalakcinnibide hiç tepki vermezmiş benimki hiç bişi olmamış gibi davranırmış
ahada oturum açtı vallaha bakalım
yok anam yookbence umudun olsun, kesinn etkili olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?