aynenbilmiyorumkismilebenimde uykum bölünüyo sürekli sağa yatıyorum genelde sağım ağrıyınca sola dönüyorum arada 5 dk sırt üstü yatıp belimin ağrısının geçmesini bekliyorum bazen dönerkende kalçamın içine bir ağrı saplnıyo anca sırt üstü yatınca geçiyo. ağrı geçince geri yan yatıyorum.
anacım şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapacaz acepppp
iletki gönye bişiler bulcan artık :roflol:
O NE BEN NIYE CAHILIM YAFSSbilmiyorumkismile
benimkide karnımı mıncıklıyor sanki bebeğin suratı kaydirigubbakcemile3:) walla benimde canım çekti :) Akşam babasıyla oturuken sanki yanımızda gibi seviyor almış eline bir metre ne kadar oldu ne kadar olacak onu hesaplıyoruz :) doğsade sevsek şu yaramazları :)
:roflol:
iyice ölçüp biçip öle uykuya dalmalıyım sempatiksalakcinni
psikopat olcaz bu gidişle heee, şuda bi bebiş doğuralım derken sempatiksalakcinni
kızlar gece uyku pozisyonunuzdan bahsetmişsiniz çok değil 1-2 ay sonra böyle bir derdimiz klmıcak çünki hiç uyuyamıcazz dün mart annelerin bölümüne girdim son günlerinde muhabbetleri nedir diyeee saat gecenin 2-3-4-5 uyku yok kimsedee yandık bugünlermize şükredelimm uykusuz gcelere sayılı günler kaldııı:sinifsinif:
eşim aradı şimdi, kızımıza elbise almış
anlata anlata bitiremiyor,
başlarda hiç ilgilenmiyor benim gibi eksikleriyle ilgilenmiyor diye düşünüyordum, oda daha erken diyordu
son 1 aydır atağa kalktı
çok sevindirik oldum
benimde bi arkadaşım var doğumu yakın 1hafta 10 gün falan var
oda sağolsun felaket tellalı gibi her konuşmamızda bunlar iyi günlerin ben şuan böyleyin diye başlıyor anlatmaya, en son dediği şeyde o oldu, bunlar iyi günlerin ben şuan hiç uyayamıyorum dediakannehir
ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.
Kegel Egzersizi: Bazen tuvaletiniz gelir ve tutmak zorunda olduğunuz durumlar vardır. İşte, o esnada yaptığınız kasma hareketleri bu hareketleri bu egzersizin esasını teşkil eder. Bu egzersizi her pozisyonda yapailirsiniz (ayakta dururken, otururuken). Sanki idrarınızı ve büyük tuvaletinizi tutar gibi makat, vajina ve idrar borusu civarındaki kaslarınızı sıkıp, 5-10 sn sonra gevşeyin
Herkese merhabaaa
benim bi arkadaşım da geçen gün bana normal doğumun risklerinden bahsedip durdu sezeryanı seçmeliymişim..olumsuz örnekleri sıraladı filan! kafamçokkarıştı
benim bi arkadaşım da geçen gün bana normal doğumun risklerinden bahsedip durdu sezeryanı seçmeliymişim..olumsuz örnekleri sıraladı filan! kafamçokkarıştı
Oyyy yaaa cok uzuldummmm senağlamasenağlamasenağlama
offf kızlar ya çok uykum var kafamı masaya koysam uyurum kesinnnmirmirmirmir
benimde bi arkadaşım var doğumu yakın 1hafta 10 gün falan var
oda sağolsun felaket tellalı gibi her konuşmamızda bunlar iyi günlerin ben şuan böyleyin diye başlıyor anlatmaya, en son dediği şeyde o oldu, bunlar iyi günlerin ben şuan hiç uyayamıyorum dediakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?