2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynenbilmiyorumkismile

O NE BEN NIYE CAHILIM YAFSSbilmiyorumkismile

Kegel Egzersizi: Bazen tuvaletiniz gelir ve tutmak zorunda olduğunuz durumlar vardır. İşte, o esnada yaptığınız kasma hareketleri bu hareketleri bu egzersizin esasını teşkil eder. Bu egzersizi her pozisyonda yapailirsiniz (ayakta dururken, otururuken). Sanki idrarınızı ve büyük tuvaletinizi tutar gibi makat, vajina ve idrar borusu civarındaki kaslarınızı sıkıp, 5-10 sn sonra gevşeyin

:) walla benimde canım çekti :) Akşam babasıyla oturuken sanki yanımızda gibi seviyor almış eline bir metre ne kadar oldu ne kadar olacak onu hesaplıyoruz :) doğsade sevsek şu yaramazları :)
benimkide karnımı mıncıklıyor sanki bebeğin suratı kaydirigubbakcemile3

Ben de uyandığımda hep karnımın üstündeyim yaaa....
Nasıl olacak bilmiyorum... Sözde dikkat ediyorum ama uykuda farketmiyor insan... Bir ağrı sıkıntı olmadı bugüne kadar... Umarım bundan sonra da olmaz... Doktora gitmeme de çok var... Olmazsa bi ara telefon açıp sorayım bari...
Tırstım şimdi...fisfisfisCADIARZU

offf kızlar ya çok uykum var kafamı masaya koysam uyurum kesinnnmirmirmirmir

kızlar gece uyku pozisyonunuzdan bahsetmişsiniz çok değil 1-2 ay sonra böyle bir derdimiz klmıcak çünki hiç uyuyamıcazz dün mart annelerin bölümüne girdim son günlerinde muhabbetleri nedir diyeee saat gecenin 2-3-4-5 uyku yok kimsedee yandık bugünlermize şükredelimm uykusuz gcelere sayılı günler kaldııı:sinifsinif:

eşim aradı şimdi, kızımıza elbise almış
anlata anlata bitiremiyor,
başlarda hiç ilgilenmiyor benim gibi eksikleriyle ilgilenmiyor diye düşünüyordum, oda daha erken diyordu
son 1 aydır atağa kalktı
çok sevindirik oldum

:roflol:

iyice ölçüp biçip öle uykuya dalmalıyım sempatiksalakcinni

psikopat olcaz bu gidişle heee, şuda bi bebiş doğuralım derken sempatiksalakcinni

sorma, köylerde doğuran kadınlar bizim bu muhabbetleri dinlese oklavayla döverler bizi:))

benimde bi arkadaşım var doğumu yakın 1hafta 10 gün falan var
oda sağolsun felaket tellalı gibi her konuşmamızda bunlar iyi günlerin ben şuan böyleyin diye başlıyor anlatmaya, en son dediği şeyde o oldu, bunlar iyi günlerin ben şuan hiç uyayamıyorum dedi
akannehir

Son düzenleme:

ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.

kızlar nette sevi bebenin 7 li tırnak bakım seti var resim ekleyecektim ama site açılmıyo ekleyemedim. hiç alanınız varmı iyimidir acaba

benim bi arkadaşım da geçen gün bana normal doğumun risklerinden bahsedip durdu sezeryanı seçmeliymişim..olumsuz örnekleri sıraladı filan! kafamçokkarıştı

ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.

al bendende o kadar bizdede aynı canım banada bişi alırken süpriz yapamaz bile sen söyle ben alayım der kızımada alamaz dediğin gibi kendine alırkende bensiz alamaz

ANLADIM CNM TESKKUR EDERM ARASTRYM BENDE YAPAYIM IYI BİŞİ MADEMbilmiyorumkismile

Herkese merhabaaa

SELAM HOŞGELDIN HEMSERIMMM:)
benim bi arkadaşım da geçen gün bana normal doğumun risklerinden bahsedip durdu sezeryanı seçmeliymişim..olumsuz örnekleri sıraladı filan! kafamçokkarıştı

AMAN YAA BENM ARKDSMDA OLE AMA BENMA RKDSM KORKUDN SEZERYAN OLCK ISINE GELDIGI ICIN ONU DAAH IYIMIS GIBI GOSTERMEYE CALSIYRR

benimde bir arkadaşım öyle diyor. kendisi ekimde sezaryanle doğum yaptı. normal doğum yapanlar çok sancı çekmiş kendisi 5 günde iyileşmişmiş.sanki 5 günde iyileşmek marifet
çok kızıyorum böyle diyenlere. sonuçta herkesin bünyesi farklı.

Oyyy yaaa cok uzuldummmm senağlamasenağlamasenağlama

merhabalar, çok üzüldüm okuyunca neden olmuş bir bilginiz varmı kızlar? kaçıncı haftadaymıştı acaba?

allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

offf kızlar ya çok uykum var kafamı masaya koysam uyurum kesinnnmirmirmirmir

Aynen, uyuşturulmuş gibi oldum :1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Sanki şimdiye kadar sürü doğurmuşlar, herşeyden haberleri var. Bizim serviste de öyle bi tip var, 1 taneyi zar zor doğurdu, kalkmış bana akıl veriyor, senin çok zor olacak, çok kilo alıyosun, kesin sezeryan olacak da bilmem ne, bi gün fena olcak. 1 çocuk doğuran prof kesiliyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…