2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wallahi arkadaşlar bende şimdiden izin konusunu düşünmeye başladım CADIARZU

ben düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum.
başıma geleceklerden korkuyorum çünkü:1no2:

bende düşüneceğim zaman kafayı yicek gibi oluyorum.kızlar heyet raporu ne kadar alınıyor ki? off ya durmadanda kanunlar bişiler değişiyor.ha birde süt izni saatleri toplu veriliyormu?

hehe benim kısımm öğrensin her bişeyi bilsin şimdiden naniknanik delikafadulden

Dun esimle gezmeye ciktik sonra bacisi aradi onunla konusuyor oda napiyorsunuz diyor.
Oda ne yapalim bizim bebeyi diskoya goturuyoruz simdiden herseye alissin diye dalga geciyor.
Senin is de ona benzemis. :roflol:

bende düşüneceğim zaman kafayı yicek gibi oluyorum.kızlar heyet raporu ne kadar alınıyor ki? off ya durmadanda kanunlar bişiler değişiyor.ha birde süt izni saatleri toplu veriliyormu?

süt iznini toplu halde alınırsın ama heyet raporunu nasıl alırsın bilemiyorum.sonuçta bir gerekçen olmalı.
ben özelde çalıştığım için benim işim yaş. patronum izin konusunda çok cimriklava:

Ah o baskılar ahhhhhhhhh
Hık yapıp içime çekiyom midemi habire kaydirigubbakcemile3
yoksa fenayım kaydirigubbakcemile3

Ay bende affedersin genirsem agzima geri geliyor.
Simdiden boyle isek bebeklerimiz biraz daha buyudugunde naparsak. :1ninca:

Dun esimle gezmeye ciktik sonra bacisi aradi onunla konusuyor oda napiyorsunuz diyor.
Oda ne yapalim bizim bebeyi diskoya goturuyoruz simdiden herseye alissin diye dalga geciyor.
Senin is de ona benzemis. :roflol:

:roflol::roflol:
Öğrensinler tabiii :roflol:

canım iş yerin ile anlaşmalı çıkabilirsinnn

olsun yakismis yazar adi gibi olmus.

helo kızlar, kuaföre gıttım temızlendım. valla bu aralar o bölgeyı hep temız tutmak gerekıyor. dun rahım agzı ölçumu yaptılar, yara falan var mı dıye ışık altında baktılar, çok utandım. azıcık uzamıştı çok degıldı ama ınsan garıp oluyor. hep temız olmak lazım. ter attım stresten resmen. doktorların umrunda degıl onlar işini yapıyor ama ne bıleyım utandım.

Heyet raporu ne be yaaaa ? noluyokine? bende izin işini daha kimseylen konuşmadım bakalım nolucak?
Bide bu devletin ödediği para asgari ücretden dimi? Ama ben asgari ücret almıyom aradaki fark nolucak?

Kusmuyom kusan güneşimmmm
Benim kanca var midemde yukarı doğru çekiliyo midem :1rolleyes:
Bebek yer açıyo kednne sanırım a.s

güneş kusan
cosmo kancalı
kasılan ukla
şişko olan özge
araştırmacı olan zynpmrt
kokoş olan elhamraa..... ve liste böyle uzarrrrrrrrrrrrr giderrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…