2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anam utanıyom ben ya bi iki kez gittim sonrası gitmeynce gene utanmaya başladım ufffff çok istyom halbuki :kedi:
kaydirigubbakcemile götirimm :) valla acıyo ama 5 dk da bıtıo, evde pislikten başka birşey degıl ağda işi. tertemız çıkıyosun. uzatınca daha çok acıyo. kısayken halletmek lazım.

Gulkurusu benim doktor rahim ağzı ölçümünü göbekten ultrasonla yaptı, acaba beni mi kandırdı?

amaaan ne takıyorsun onları. bence onların da adet dönemi gibi dönemleri var, o zamanlarda aksi huysuz oluyorlar ben artık alışmaya başladım 4,5 yıllık evlilikten sonra o zamanlarda kendi kendime takılıyorum, bence sen de öyle yap. bırak biraz kendi haline, sen de rahat et

kaydirigubbakcemile götirimm :) valla acıyo ama 5 dk da bıtıo, evde pislikten başka birşey degıl ağda işi. tertemız çıkıyosun. uzatınca daha çok acıyo. kısayken halletmek lazım.

bende bu hafta başı gitcektim bu gün yarın die die kaldım. Yarın gidiim barii

deamon kocasini doven diye ekleyebilirsin archimim listeye. kaydirigubbakcemile3
Bosver deamon canim ya, okadarini dusunemiyorlar erkekler iste.

ayyy sinirini bozmaa geliyolar arada bunlaraaa

sende uyuyamadığın zaman onuda uyandır. ağrım var de bi şi de işte o da uyumasın senle o zaman anlar halini :jeyyar:

valla cok bozuluyo sınırım.
dun ısyerınde cok yrulmus kıyamadım
zaten kendıde bılıyo ben done done onuda rahatsız ettım arasıra zor bela hala uyumadınmı dedı bıkac kere saolsun.kötükedihüso

ınsan bıraz duusncelı olur dımı.
uyuz herıf bılıyo babaannesı burda ya aksama trıp yapamıycam sanıyo
ama o goruru gununu
aglıycam sınırımden yaa

akşam olmuş ohhhhhhhhhhh
ben çıkıyom kızlarrrr
öptüm hepicinizi
daem çaldırırm seni byeeeeeeeeeeeeeeee
tamam canımcım beklıyorum..

Anam utanıyom ben ya bi iki kez gittim sonrası gitmeynce gene utanmaya başladım ufffff çok istyom halbuki :kedi:

aslında ilki zordur. bi kere gittiysen arkası gelir. sen de nasıl gelmemiş şaşırdım
ya da biz açmaya yer arıyoduk :roflol:

sen de benim gibi yap, saga sola dönerken elımı kolumu yuzune çarpıom o da uyanıyo, kusura bakma canım yanıyor diyorum, bişey dıyemıyo kaydirigubbakcemile3 bugun dıyor kı gecelerı hıç uyuyamıyoruz ıkımızde, çaktırmadan sitem edıo. sende dönerken ıktır bıraz uykusuzluk neymış görsun o da.

ben zaten bısey ıstemıyorumkı ondan.
ben naptım ona sesım az cıkıyomusmus ee bılmıyomusun aptal adam uyumadım zaten hıc
her yanım tutulmus vazıyette

aşı etkisi göstermeye başladı kolum çok ağrıyor, bide üstüne hastayım mafoldumben

gülkurusu benimde en çok çekindiğim şeydir aniden aşağıdan muayene etmesi ve hazırlıksız yakalanmam
tedavi aşamasında ayda 1-2 hep alttan yapardı o zamanlar hazırlıklı gidiyordum ama bundan sonra aniden olursa çok utanırım

işte dunde o yorgun olunca kıyamadım ama ınsanlık yaramıyo bunnara

valla utanma canım onlar alışkın. tertemız olunca utanma bıtıyor yerını rahatlık alıyor.

bende bu hafta başı gitcektim bu gün yarın die die kaldım. Yarın gidiim barii

git kurtul valla. anıden kontrol olabılıyor :kedi: eyvahedigeldismile

anamm sende ne sinirlisin be daemon boşver ya . bunun için canını sıkmaya değer mi.
hee hee diyip geçeceksin. bende ilk evlendiğimde herşeyi kafama takardım şimdi böyle laflarını hiç duymuyorum bile. he diyorum geçiyor.
erkeklerin umrunda değil. sen sadece kendini yıpratırsın böyle sinirlenerek

geldimm..

naannn şişko olan niden ben oldum beeee
sempatiksalakcinni

ben kendımı yıpratırım ama beraberınde onuda yıpratıcam görcek gununu..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…