kaydirigubbakcemile götirimm :) valla acıyo ama 5 dk da bıtıo, evde pislikten başka birşey degıl ağda işi. tertemız çıkıyosun. uzatınca daha çok acıyo. kısayken halletmek lazım.
helo kızlar, kuaföre gıttım temızlendım. valla bu aralar o bölgeyı hep temız tutmak gerekıyor. dun rahım agzı ölçumu yaptılar, yara falan var mı dıye ışık altında baktılar, çok utandım. azıcık uzamıştı çok degıldı ama ınsan garıp oluyor. hep temız olmak lazım. ter attım stresten resmen. doktorların umrunda degıl onlar işini yapıyor ama ne bıleyım utandım.
kocısle tartıstık aslında öglen tartısmıstık.
butun gece uyumadıgımı cok ıyı bılıyo
oglen aradı sesın cok az gelıyo sankı yenı uyanmıs gıbısın dıye bagırdı bende sen bana bagır dedım.
bak nası duzeldı sesın dıyo
bende cok rahatsız olduysan aramzsın olur bıter dedım
sonra cep telını kapamıs.
ısyerındende aramam
az once yıne aradı
dun doktora gıtmıstı ılacını almamıs recetem sende heralde eczaneye gıt hava alırsın hem dedı
senın cantanda receten dedım
ıyı o zamn dedı kapattı teli.
gel ben boğ dıyo resmen adam.
düşüncesız nolcak.
butun gece done done donme dolap oldum
gozume brı dırem uyku gırmedı sımdıde yatıp uyuyamıyorum belım agrıyo
adamda kalkmıs bana trıp yapıyo
kaydirigubbakcemile götirimm :) valla acıyo ama 5 dk da bıtıo, evde pislikten başka birşey degıl ağda işi. tertemız çıkıyosun. uzatınca daha çok acıyo. kısayken halletmek lazım.
deamon kocasini doven diye ekleyebilirsin archimim listeye. kaydirigubbakcemile3
Bosver deamon canim ya, okadarini dusunemiyorlar erkekler iste.
ayyy sinirini bozmaa geliyolar arada bunlaraaa
sende uyuyamadığın zaman onuda uyandır. ağrım var de bi şi de işte o da uyumasın senle o zaman anlar halini :jeyyar:
tamam canımcım beklıyorum..akşam olmuş ohhhhhhhhhhh
ben çıkıyom kızlarrrr
öptüm hepicinizi
daem çaldırırm seni byeeeeeeeeeeeeeeee
Anam utanıyom ben ya bi iki kez gittim sonrası gitmeynce gene utanmaya başladım ufffff çok istyom halbuki :kedi:
kocısle tartıstık aslında öglen tartısmıstık.
butun gece uyumadıgımı cok ıyı bılıyo
oglen aradı sesın cok az gelıyo sankı yenı uyanmıs gıbısın dıye bagırdı bende sen bana bagır dedım.
bak nası duzeldı sesın dıyo
bende cok rahatsız olduysan aramzsın olur bıter dedım
sonra cep telını kapamıs.
ısyerındende aramam
az once yıne aradı
dun doktora gıtmıstı ılacını almamıs recetem sende heralde eczaneye gıt hava alırsın hem dedı
senın cantanda receten dedım
ıyı o zamn dedı kapattı teli.
gel ben boğ dıyo resmen adam.
düşüncesız nolcak.
butun gece done done donme dolap oldum
gozume brı dırem uyku gırmedı sımdıde yatıp uyuyamıyorum belım agrıyo
adamda kalkmıs bana trıp yapıyo
yok kız ateşli olan cleopatraaklinialirimsmile
Gulkurusu benim doktor rahim ağzı ölçümünü göbekten ultrasonla yaptı, acaba beni mi kandırdı?
amaaan ne takıyorsun onları. bence onların da adet dönemi gibi dönemleri var, o zamanlarda aksi huysuz oluyorlar ben artık alışmaya başladım 4,5 yıllık evlilikten sonra o zamanlarda kendi kendime takılıyorum, bence sen de öyle yap. bırak biraz kendi haline, sen de rahat et
Cleo gezenti olsun ateşlinin hası Sensi
bende bu hafta başı gitcektim bu gün yarın die die kaldım. Yarın gidiim barii
sen de benim gibi yap, saga sola dönerken elımı kolumu yuzune çarpıom o da uyanıyo, kusura bakma canım yanıyor diyorum, bişey dıyemıyo kaydirigubbakcemile3 bugun dıyor kı gecelerı hıç uyuyamıyoruz ıkımızde, çaktırmadan sitem edıo. sende dönerken ıktır bıraz uykusuzluk neymış görsun o da.
aslında ilki zordur. bi kere gittiysen arkası gelir. sen de nasıl gelmemiş şaşırdım
ya da biz açmaya yer arıyoduk :roflol:
Anam utanıyom ben ya bi iki kez gittim sonrası gitmeynce gene utanmaya başladım ufffff çok istyom halbuki :kedi:
Gulkurusu benim doktor rahim ağzı ölçümünü göbekten ultrasonla yaptı, acaba beni mi kandırdı?
canım dun benım lekelenme gelınce alttan sivilce ada yara gıbı birşey aradılar, ışıkla baktılar şeyıme mafoldumben rahım ağzını da örçtuler ama ultrasonla mı örçtuler yoksa aşagıdan mı örçtuler anlamadım o stresle.
bende bu hafta başı gitcektim bu gün yarın die die kaldım. Yarın gidiim barii
valla cok bozuluyo sınırım.
dun ısyerınde cok yrulmus kıyamadım
zaten kendıde bılıyo ben done done onuda rahatsız ettım arasıra zor bela hala uyumadınmı dedı bıkac kere saolsun.kötükedihüso
ınsan bıraz duusncelı olur dımı.
uyuz herıf bılıyo babaannesı burda ya aksama trıp yapamıycam sanıyo
ama o goruru gununu
aglıycam sınırımden yaa
tamam canımcım beklıyorum..
ateşlimiz melma değilmiydi sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
işte dunde o yorgun olunca kıyamadım ama ınsanlık yaramıyo bunnara
ateşlimiz melma değilmiydi sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
anamm sende ne sinirlisin be daemon boşver ya . bunun için canını sıkmaya değer mi.
hee hee diyip geçeceksin. bende ilk evlendiğimde herşeyi kafama takardım şimdi böyle laflarını hiç duymuyorum bile. he diyorum geçiyor.
erkeklerin umrunda değil. sen sadece kendini yıpratırsın böyle sinirlenerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?