Canım şimdi yazının tamamını okudum, çok şükür ki başından atlatmışsın. Ama doktorun verdiği sürece antibiyotik kullanmaktan korkma, o hem senin hem de bebeğin için uygun olanını söyler mutlaka.
sen onu hiç kafana takmaSaol canım sadece moralimi çok bozuyor normaldede öleydi
gerçi doktorumla tanışma sebebimiz bu hastalıktı. Gerçi sormuştuk doktora ama antibiyotik içmek ne kadar doğru o beni korkutuyor .bugün arayıp tekrarladığını ne yapmam gerektiğini konuşacağım tekrar
Çok eçmiş olsun canım . allah acil şifalar versin :Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Cleo geçmiş olsun canım. İnşallah annen tez zamanda sağlığına kavuşur. Umarım ciddi bişey değildir. Sen de kendine dikkat et.
cANIM ÇOKGEÇMİŞ OLSUN aLLAH ŞİFA VERSİN
günaydın kızlar arcihimim günaydın.cleo geçmiş olsun hayatım
Günaydın Kızlarrr kandiliniz mübarek olsun. Cleocim geçmiş olsun canım allah annene acil şifalar versin. Umarım çok ciddi bişey değildir. Bende iyileşemedim ama işe geldim bugün evde yanlız daha kötü oluyorum sanki belki erken çıkarım
geçmiş olsun canım.kendini çok fazla yıpratma bebeğini de düşün.
umarım annen çabucak iyileşir
cleo canım çok geçmişler olsun
annene iyi bak onlara çok ihtiyacımız var
acil şifalar canımmm
cleo geçmiş olsun annene.. düzelir inşallah çabucak..
evet güneşim yerleştim valla maaşallah çok güsel oldu ev.. iyiki taşınmışız. ay ne küçükmüş eski ev valla, dönecek yer yokmuş.
ama birdaha taşınmam inşallah, çok zor oluyor..
taşınsam da kendi evime olsun inşallah
Gunaydın kızlar hepinize.Cleo gecmiş olsun.Bıran önce iyleşir annesı ınş.
Canım şimdi yazının tamamını okudum, çok şükür ki başından atlatmışsın. Ama doktorun verdiği sürece antibiyotik kullanmaktan korkma, o hem senin hem de bebeğin için uygun olanını söyler mutlaka.
sen onu hiç kafana takma
doktor bebişe zararlı olacak birşey yapmaz
bebişler de artık büyüdü
hamileliğinde de antibiyotik kullanan çok insan var üzülme sakın
oohh hadi gözün aydın hihoyyytŞimdi aradım anlattım :) tamamen boşldığı için antibiyotik te gerek yokmuş ve sadece batikonla silmem yeterliymiş :) üzerimden büyük bir yük kalktı :)
neyse kimsecikler yok şimdi ama belki yarın gören olur yoktum gene ben annemlerdeydim bu sabah kardeşimi yolladık hayırlısıyla gitti varmış teslim olmuş birligine herkesin mevlit kandili mübarek olsun herkese iyi kandiller bebeklerimizle çocuklarımızla nice senelere RABBİM bütün herkesin evladını korusun arasında benimkinide ayırmasın İNŞALLAH:Saruboceq: agla agla anca kendime geldim herkese iyi geceler ve iyi kandiller kızlar
oohh hadi gözün aydın hihoyyyt
şimdilik bu kadar alıntı yapabildim..
hepiniz çok saolun kızlar
annem birazcık daha iyi çok şükür :Saruboceq:
şimdilik bu kadar alıntı yapabildim..
hepiniz çok saolun kızlar
annem birazcık daha iyi çok şükür :Saruboceq:
2,5 ay sonra izne çıkıyoruummm hihoyyyt
ay aklıma geldi de sevineyim dedim
mayıs ortasında cıkmaya karar verdim
yanı 37. hafta yerine 35 de fln hihoyyyt
2,5 ay sonra izne çıkıyoruummm hihoyyyt
ay aklıma geldi de sevineyim dedim
mayıs ortasında cıkmaya karar verdim
yanı 37. hafta yerine 35 de fln hihoyyyt
Allah korusun gelmez gelmezOooh kebap, darısı başımıza. Ama benim 37'den önce zor görünüyor, Allah korusun oğlum erken gelmezse.:çok üzgünüm:
ben de ağladım valla..:) dur dayanamıyacağım bende sevineceğim hihoyyyt hihoyyyt :dance:
mail grubuna gelen :uklanın yazığı yazıyı okumanızı tavsiye ederim sabah sabah yine ağlaım
Günaydın canım
annen içinde gözünaydın :)
Annenin ii haberini aldığıma sevindim canım, inşallah daha da ii olacak.
Allah korusun gelmez gelmez
gerçi bu aralar bir çok bebiş 2--3 hafta erken doğmaya başladı çevremde hep
o kdr erken olsun bişi olmaz
ben de öle erken olursa fln diye biraz daha erken çıkıp evimde de biraz vakit geçireyim dedim
sen neden çıkamıyon 37den önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?