günaydın canım :) bugün benim ve bebeğim için dua edin .
Eski br hastalığım bartolin kistim(Bartolin Kisti ,Bartholin Absesi ve Tedavisi" doktor nevra) 2-3 gündür tekrar edecek gibi geliyordu ve sonunda dün akşam fark ettim ki başlamış allahtan dün kendiliğinden boşaldı geçmişte 1 kez de cerrahi operasyon geçirmiştim hala tekrar ediyor antibiyotik başlamam gerekiyormu bilmiyorum bugün doktorumu arayacağım bu hastalıktan nefret ediyorum.ve her olduğunda dünyam başıma yıkılıyor gibi hissediyorum
yok yahu olur mu öyle şeygünaydın hanımlar ya annem akşam kafamı ütüledi çok moralim bozuk ben tetanoz aşısı oldum ya 2 gün evvel kolum ağrıyo felan demiştim yok efendim o kafasına takılmış nerden çıkmış bu aşı hiç duymamış daha önce teyzeme söylemiş o da duyunca kıyameti koparmış. Bende bin pişman oldum aşı olduğuma bütün gece uyuyamadım sıkıntıdan bebğime bi zararı olmaz dimi ya? Hani Allah korusun aklıma sakatlık felan geliyo ay düşüncesi bile korkunç Allahım sen koru
günaydın
21 hazirana geliyor sat a göre benim doğum
ayy o kemer yüzünden biz de az kavga etmedik
benimki de takmıyor maalesef deli ediyor beni
ne örnekler verdim neler yaptım, artık baba olacaksın fln fln.. yok..
ahh benimki de bi ceza yese de aklı başına gelse keşke sempatiksalakcinni
nooldu kıs CADIARZU
ayy o kemer yüzünden biz de az kavga etmedik
benimki de takmıyor maalesef deli ediyor beni
ne örnekler verdim neler yaptım, artık baba olacaksın fln fln.. yok..
ahh benimki de bi ceza yese de aklı başına gelse keşke sempatiksalakcinni
günaydın hanımlar ya annem akşam kafamı ütüledi çok moralim bozuk ben tetanoz aşısı oldum ya 2 gün evvel kolum ağrıyo felan demiştim yok efendim o kafasına takılmış nerden çıkmış bu aşı hiç duymamış daha önce teyzeme söylemiş o da duyunca kıyameti koparmış. Bende bin pişman oldum aşı olduğuma bütün gece uyuyamadım sıkıntıdan bebğime bi zararı olmaz dimi ya? Hani Allah korusun aklıma sakatlık felan geliyo ay düşüncesi bile korkunç Allahım sen koru
Sana bir video gönderdim canım birde onu izlet belki duygusallaşır dabağlar bundan sonra emniyet kemerini :)
buraya da eklemek isterdim ama video facebook ta burada yasak mı bilmiyorum
yok yahu olur mu öyle şey
hiçbir zararı olmaz.
günaydın hanımlar ya annem akşam kafamı ütüledi çok moralim bozuk ben tetanoz aşısı oldum ya 2 gün evvel kolum ağrıyo felan demiştim yok efendim o kafasına takılmış nerden çıkmış bu aşı hiç duymamış daha önce teyzeme söylemiş o da duyunca kıyameti koparmış. Bende bin pişman oldum aşı olduğuma bütün gece uyuyamadım sıkıntıdan bebğime bi zararı olmaz dimi ya? Hani Allah korusun aklıma sakatlık felan geliyo ay düşüncesi bile korkunç Allahım sen koru
deli misin kız herkes oluyor bu aşıyı asıl olmazsan tehlikeli. hem bebeğe etkisi olsa herkes gidip vurulur mu o aşıyı.
bu arada veda_84 kim hamileymiş ama ben çıkaramadımCADIARZU
Sana bir video gönderdim canım birde onu izlet belki duygusallaşır dabağlar bundan sonra emniyet kemerini :)
buraya da eklemek isterdim ama video facebook ta burada yasak mı bilmiyorum
Neden öle düşünüyor ki biz hepimiz olduk Allah korusun bebekleimizi onuçta doktorlar tavsiye ediyor
geçmiş olsun mexelina , bebeğin artık büyüdü ilaç alsan da artık çok etki etmez bebeğine hem doktorun da hamilelere göre olan ilaçlardan verir sana.
bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben maltepe üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum
Anacim bana da gonder, cezanin ustune birde onu gostereyim.
Ama biliyor musun o videodan cok maddiyat koyar bu heriflere.
Yoksa bizde az mi anlatiyoruz ki, tin tin tin.
Bak gor iki gun sonra bu cezayi da unutur laylaylom kemersiz gezer yine.
dimi bende öyle düşündüm millet bilip bilmeden konuşuyo canımı sıkıyo ya:sinifsinif:
günaydınlar merhaba senin doğumun ayın kaçına geliyor?
yaa bende merak ettim şimdi fisfisfis
benimki de kırmızı ışıkta geçtiği için ceza yedi. o cezadan sonra ne zaman kırmızı ışık görse 100 mt öteden duruyor kaydirigubbakcemile3
belki senin eşinde artık korkar belli olmaz
yok canım ben aşı olmadımsende aşı olmuşmuydun özge? Ne biliyim aklıma binbirtürlü şey geldi keşke dedim olmasaydım sanki annelerimiz bizde aşımı olmuş dedim kendi kendime
günaydın hanımlar ya annem akşam kafamı ütüledi çok moralim bozuk ben tetanoz aşısı oldum ya 2 gün evvel kolum ağrıyo felan demiştim yok efendim o kafasına takılmış nerden çıkmış bu aşı hiç duymamış daha önce teyzeme söylemiş o da duyunca kıyameti koparmış. Bende bin pişman oldum aşı olduğuma bütün gece uyuyamadım sıkıntıdan bebğime bi zararı olmaz dimi ya? Hani allah korusun aklıma sakatlık felan geliyo ay düşüncesi bile korkunç allahım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?