2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun mexelina , bebeğin artık büyüdü ilaç alsan da artık çok etki etmez bebeğine hem doktorun da hamilelere göre olan ilaçlardan verir sana.
bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben maltepe üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum

yok yahu olur mu öyle şey
hiçbir zararı olmaz.

Sana bir video gönderdim canım birde onu izlet belki duygusallaşır dabağlar bundan sonra emniyet kemerini :)

buraya da eklemek isterdim ama video facebook ta burada yasak mı bilmiyorum

Evet ya herseyden once Allah korusun bir kaza olsa ucar arabanin on camindan.
Bende devamli diyorum artik sen bir baba olacaksin daha dikkatli olman lazim diye.
Bende de aliskanlik arabayi suren ben olsam da yan koltukta oturan da olsam hic kemersiz gitmem.
Neymis efendim kemer rahatsiz ediyormus, sikiyormus. 300 kilolu insanlar
bile takiyor onlara bile oluyor da sana mi olmuyor diyordum devamli.
Benim sozlerim pek agir gelmiyordu, umarim bu ceza agir gelmistir oturmustur icine.

Birde utanmadan polislere kabahat buluyor bi kemer icin 125 tl ceza olur mu diye.
Hey Allahim yarabbim yav. kaydirigubbakcemile3

deli misin kız herkes oluyor bu aşıyı asıl olmazsan tehlikeli. hem bebeğe etkisi olsa herkes gidip vurulur mu o aşıyı.

bu arada veda_84 kim hamileymiş ama ben çıkaramadımCADIARZU

Neden öle düşünüyor ki biz hepimiz olduk Allah korusun bebekleimizi onuçta doktorlar tavsiye ediyor

deli misin kız herkes oluyor bu aşıyı asıl olmazsan tehlikeli. hem bebeğe etkisi olsa herkes gidip vurulur mu o aşıyı.

bu arada veda_84 kim hamileymiş ama ben çıkaramadımCADIARZU

dimi bende öyle düşündüm millet bilip bilmeden konuşuyo canımı sıkıyo ya:sinifsinif:

Sana bir video gönderdim canım birde onu izlet belki duygusallaşır dabağlar bundan sonra emniyet kemerini :)

buraya da eklemek isterdim ama video facebook ta burada yasak mı bilmiyorum

Anacim bana da gonder, cezanin ustune birde onu gostereyim.
Ama biliyor musun o videodan cok maddiyat koyar bu heriflere.
Yoksa bizde az mi anlatiyoruz ki, tin tin tin.

Bak gor iki gun sonra bu cezayi da unutur laylaylom kemersiz gezer yine.

Saol canım doktorumu sabahın köründe aradım allahtan ilaç tdavisi gerekmedi sadece batikonla sil yeter dedi Allahtan. Ben yeditepe üni. hastanesine gidiyorum. Özel sağlık sigortamız var ve çok memnunum hastaneden. Endokrinoloji içinde oraya gidiyorum hepsi aynı anda kontrol ediliyor .

Anacim bana da gonder, cezanin ustune birde onu gostereyim.
Ama biliyor musun o videodan cok maddiyat koyar bu heriflere.
Yoksa bizde az mi anlatiyoruz ki, tin tin tin.

Bak gor iki gun sonra bu cezayi da unutur laylaylom kemersiz gezer yine.

benimki de kırmızı ışıkta geçtiği için ceza yedi. o cezadan sonra ne zaman kırmızı ışık görse 100 mt öteden duruyor kaydirigubbakcemile3
belki senin eşinde artık korkar belli olmaz

dimi bende öyle düşündüm millet bilip bilmeden konuşuyo canımı sıkıyo ya:sinifsinif:

Canim tamam kabul edelim, belki annelerimiz zamaninda vurulmadi.
Ama annelerimizin zamaninda da bukadar hastalik, pislik, rezillik yoktu.
Tetanoz asisi cooook az yan etkisiz bir asi, ama hastaligi cok agir olume kadar varan bir hastalik.
O yuzden sen hic kafana takma o soylenenleri, daha icin rahat etmiyorsa arastir internette tetanoz asisini,
bende oyle yaptim hic bir kotu soylentiye rastlamadim.

günaydınlar merhaba senin doğumun ayın kaçına geliyor?

valla teorik olarak 8 haziran, yani 40 hafta o zaman doluyor. Ama ben sezaryen düşünüyorum, yani biraz erken alınacak. Genelde 38. haftada felan oluyormuş ki sanırım o da mayısın 28 i gibi olur. Bu durumda ben de 14 mayıs da izine ayrılmayı planlıyorum. Tabii tam tarih dr randevusu ile kesinleşecek.

benimki de kırmızı ışıkta geçtiği için ceza yedi. o cezadan sonra ne zaman kırmızı ışık görse 100 mt öteden duruyor kaydirigubbakcemile3
belki senin eşinde artık korkar belli olmaz

Ay insAllah iyi bir ders olmustur.
Sonucta bu can ya sakaya gelmez,
sen tedbirini alicaksin ki gerisini Allaha birakicaksin.

canım boşuna stres yapmışsın. Bu yıllardır uygulanan rutin bir uygulama. Hiç bir yan etkisi yok. Tüm doktorlar da öneriyor. Zararı yok. Mesela sen yaptırmasan ve evde konserve, salça kutusu açarken elini kessen daha çok risk almış olursun. Veya toprakla uğraşırsan... Tüm doktorlar yapılmasının zararı olmadığı konusunda hem fikir. Sıkma boşuna canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…