- Konu Sahibi daemon
-
- #57.741
söle bak balkavanozu ağzımı tutamıyom sonrabilmiyorumkismile
neyse biras daha bekleyeyim bakalım.. bilmiyorumkismile
ozaman al yıurum
aslında en güzelini sen yapıyon
sade oda herzaman daha ilgi çeker
,
bek benimkini gör çingen çadırı gibi pırıltı rengarenk enteresan bişi olcak ıykkaydirigubbakcemile3
o zaman senin ticker ı 22 eylül e göre yapıyoruz ok mi18 Eylül sat ama doktor 4 gün geriden demişti geç döllenmeyle alakalı bişey demişti
bişi olmaz canım korkmaselam kızlar nasılsınız???
ya ben sabah uyandığımdan gerildim biraz kollarımı kaldırıp sanki göbeğim ağrımaya başladı,annemlerde hep diyo kolunu fazla kaldırma çocuğun kordonu çıkar şimdi o kafama takıldı bişi olmuşmudur acaba ya,hafif sanki oynuyo ama net hissetmedim daha oynamasınıdaeyvahedigeldismile
aa yapmışsın eveett alkisalkisalkishe geldim kızlar ay yemeğe gitmiştim iki dakika tıkınmaya kaynatmışsınız ay çok güldüm yaayaptım sonunda sanırım ama zemuszemus
selam kızlar nasılsınız???
ya ben sabah uyandığımdan gerildim biraz kollarımı kaldırıp sanki göbeğim ağrımaya başladı,annemlerde hep diyo kolunu fazla kaldırma çocuğun kordonu çıkar şimdi o kafama takıldı bişi olmuşmudur acaba ya,hafif sanki oynuyo ama net hissetmedim daha oynamasınıdaeyvahedigeldismile
bişi olmaz canım korkma
ben de geriniyorum arada benim de acıyo biyerlerim
aa yapmışsın eveett alkisalkisalkis
neyse biras daha bekleyeyim bakalım.. bilmiyorumkismile
o zaman senin ticker ı 22 eylül e göre yapıyoruz ok mi
doğum tarihi 29 hazirana göre, okiş
bende sabahları bazen geriniyorum sonra hemen topluyorum kendimi ama ne yapayım elimde değil.çikolata falan ye oynar o zaman canım. strese girme bebeğin daha az oynar o zaman
yaw işte ben de sade şeylerin hastasıyım biliyon mu
korkma kısen son ayrıntılıultrasyonda 30 haziran gözüktü her gidişimde biraz daha geç gözüküyo öncekiler 27 haziran bide 29 hazirandı bu gidişle temmuz annesi olucam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5aynen, "simplicity is the ultimate sophistication" derim başka da bişi demem!
özge çok güzelmiş kapı süsü alıcakmısın bunu bendemi alsam mavisini oğlum için o dünkü leyleklide çok güzeldi hihoyyyt
valla araştırma aşamasındayım kuşum
daha almıyom bilmiyorumkismile
yapma yaa bilmiyorumkismileben kendim yapmayı planlıyorum. evde otururken canım sıkılır nasıl olsa, o zaman yaparım. yabancı sitelerde acaip güzel tasarımlar var, onlardan kopya çekcem!
yav onudamı kendim yapsam acep azdırmayın beni genebilmiyorumkismile
kızlar özbek nerde haberiniz varmı hiç rast gelmiorum siteye geliomu ????
ben kendim yapmayı planlıyorum. evde otururken canım sıkılır nasıl olsa, o zaman yaparım. yabancı sitelerde acaip güzel tasarımlar var, onlardan kopya çekcem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?