2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozaman al yıurum
aslında en güzelini sen yapıyon
sade oda herzaman daha ilgi çeker
,
bek benimkini gör çingen çadırı gibi pırıltı rengarenk enteresan bişi olcak ıykkaydirigubbakcemile3
neyse biras daha bekleyeyim bakalım.. bilmiyorumkismile

18 Eylül sat ama doktor 4 gün geriden demişti geç döllenmeyle alakalı bişey demişti
o zaman senin ticker ı 22 eylül e göre yapıyoruz ok mi
doğum tarihi 29 hazirana göre, okiş

bişi olmaz canım korkma
ben de geriniyorum arada benim de acıyo biyerlerim

he geldim kızlar ay yemeğe gitmiştim iki dakika tıkınmaya kaynatmışsınız ay çok güldüm yaayaptım sonunda sanırım ama zemuszemus
aa yapmışsın eveett alkisalkisalkis

bende sabahları bazen geriniyorum sonra hemen topluyorum kendimi ama ne yapayım elimde değil.çikolata falan ye oynar o zaman canım. strese girme bebeğin daha az oynar o zaman

neyse biras daha bekleyeyim bakalım.. bilmiyorumkismile

o zaman senin ticker ı 22 eylül e göre yapıyoruz ok mi
doğum tarihi 29 hazirana göre, okiş

en son ayrıntılıultrasyonda 30 haziran gözüktü her gidişimde biraz daha geç gözüküyo öncekiler 27 haziran bide 29 hazirandı bu gidişle temmuz annesi olucam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

bende sabahları bazen geriniyorum sonra hemen topluyorum kendimi ama ne yapayım elimde değil.çikolata falan ye oynar o zaman canım. strese girme bebeğin daha az oynar o zaman

saol cnm ay annemede soramıorum şimdi bi ton laf etcek ben demedimmi diye...iyiki varsınız kızlarrrrrr

en son ayrıntılıultrasyonda 30 haziran gözüktü her gidişimde biraz daha geç gözüküyo öncekiler 27 haziran bide 29 hazirandı bu gidişle temmuz annesi olucam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
korkma kıs
sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun

aynen, "simplicity is the ultimate sophistication" derim başka da bişi demem!
kaydirigubbakcemile5

valla araştırma aşamasındayım kuşum
daha almıyom bilmiyorumkismile

ben kendim yapmayı planlıyorum. evde otururken canım sıkılır nasıl olsa, o zaman yaparım. yabancı sitelerde acaip güzel tasarımlar var, onlardan kopya çekcem!

yav onudamı kendim yapsam acep azdırmayın beni genebilmiyorumkismile

ben kendim yapmayı planlıyorum. evde otururken canım sıkılır nasıl olsa, o zaman yaparım. yabancı sitelerde acaip güzel tasarımlar var, onlardan kopya çekcem!

bir kaç tane link göndersene biz de faydalanalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…