özbek üyeliğini sildirmiş canım
yap beah noolcak, bi silikon tabancasına bakar olay :)
hadi ya niyeki bi sorun falanmı yaşadı ??
ben de çok beğendim
rica ederim yiirummsağol ukla teşekkür ederim linki yapıştırınca oldu sanırım zemuszemus
Pazar günü dae de gelirse erkek başına 1,5 kız düşcek. Ama zaten Tuğberk'in Elifzel'i ve Yağmur'u var. Ayşe Naz ve Hande de bizimdiiiiiiiiiiiiiir. :hooray:
sen almışın ya kendine alsanaalsanasmileben de çok beğendim
banada alsanabilmiyorumkismile
bir sorun yoktu bildiim kadarıyla.
facebooktan da gitmiş nedense :sm_confused:
unut oniii sen almadım varsay felanbilmiyorumkismilesen almışın ya kendine alsanaalsanasmile
lülülülülülüunut oniii sen almadım varsay felanbilmiyorumkismile
kıskanıyorummm mafoldumbenslm kızlar,ohhh bi uyudum bugun sormayın, arkadaşım gelcek bırazdan bademli pasta yapcaz. bademlerı haşladım rendeledım beyaz krema ile yapcaz inşallah guzel olur akşama tabu oynamaya gelcekler. evde olmak çok guzel.
slm kızlar,ohhh bi uyudum bugun sormayın, arkadaşım gelcek bırazdan bademli pasta yapcaz. bademlerı haşladım rendeledım beyaz krema ile yapcaz inşallah guzel olur akşama tabu oynamaya gelcekler. evde olmak çok guzel.
slm kızlar,ohhh bi uyudum bugun sormayın, arkadaşım gelcek bırazdan bademli pasta yapcaz. bademlerı haşladım rendeledım beyaz krema ile yapcaz inşallah guzel olur akşama tabu oynamaya gelcekler. evde olmak çok guzel.
lülülülülülü
kıskanıyorummm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?