2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumkismile SEN ŞİMDİ BANA CAHIL MI DEDIN KIBARCAAAA:kedi: :kedi:
SEN DEMEDIYSENDE BEN KENDIMI ÖLE HİSSTTM EHEHEHsempatiksalakcinni
[/QUOTE]

yok valla ben de şimdi okuyunca öğrendim. ne doğurmuşluğum var önceden ne de bir baby shower partisine katılmışlığım :)

elhh bide çingene pembesi fln yapma kapı süsünü
böle açık pembe beyaz karışık yap

yok valla ben de şimdi okuyunca öğrendim. ne doğurmuşluğum var önceden ne de bir baby shower partisine katılmışlığım :)[/QUOTE]

VALLA BEN ANLAMAM OLE SHOWER MOWER DOGURRUM BEBEGIMI YAAPRIM Bİ MEVLUT TEMEMMMMM SONRADA BAKARIM YOLUMA EHEHEHE

benım cosmomaaa ne olmusyaa cok mu uzulmus kıyamam sana ben cosmommm yaaaa

cosmom korkma kuşum sende dermansız dert sancak görende

ösge cok sade yapmam ama ben biliyonbayanssulusmile

bende de aynısı çıktı canım 189 çıkmıştı salı tekrar 100 lük yaptıracağım 3 saat sürüyormuş sen çalışıyorsun ona göre izin al . Ben araştırdım birinci testi yüksek çıkanlardan %15 inin ikinci testi yüksek çıkıyormuş ozaman doktor diyet veriyormuş dengeleme için sürekli test yaptırıyormuşsun okadar hayırlısı olur inşallah canım takma kafana bak bebeğin iiyimiş.Birz tombik olacaklar sadece

cosmom korkma kuşum sende dermansız dert sancak görende

ösge cok sade yapmam ama ben biliyonbayanssulusmile

kız çingene pembesi yapma diyom
bebek oo
böle yumuşak yumuşak şeyler yaaapp
tamam süslü olsun ama açık renk olsun bari

cosmooooooo bozma moralini benimkide 159 çıkmıştı 100 lükte herşey yolunda çıktı 3 saat sürüyor 100 lük yanında dergi falan götür canın sıkılmasın

Bana diyet verdi Dr 2 hafta boyunca şekerli şeylerden uzak dur dedi
Umarım ikinciside yüksek çıkmaz
Sen hızlımı kilo alıyon peki yani iştahınla aldığın kilo uyumlumu? ilgisi varmı şekerle kilonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…