cosmooooooo bozma moralini benimkide 159 çıkmıştı 100 lükte herşey yolunda çıktı 3 saat sürüyor 100 lük yanında dergi falan götür canın sıkılmasın
Özgecim biz pazargünü kaçta sende olalım şekerim ????
Bana diyet verdi Dr 2 hafta boyunca şekerli şeylerden uzak dur dedi
Umarım ikinciside yüksek çıkmaz
Sen hızlımı kilo alıyon peki yani iştahınla aldığın kilo uyumlumu? ilgisi varmı şekerle kilonun
kızlar ben geldim ama haberlerim ii değil :1no2:
Ayrıntılı ultrasonda herşey normal fakat şeker yükleme sonucumda şekerim 151,1 çıktı mafoldumben
2 hafta sonra tekrar gidicem 100lük yapıcaklar bu sefer mafoldumben
cosmom korkma kuşum sende dermansız dert sancak görende
ösge cok sade yapmam ama ben biliyonbayanssulusmile
Bana diyet verdi Dr 2 hafta boyunca şekerli şeylerden uzak dur dedi
Umarım ikinciside yüksek çıkmaz
Sen hızlımı kilo alıyon peki yani iştahınla aldığın kilo uyumlumu? ilgisi varmı şekerle kilonun
[ımg]http://bernsteinbabyuniquegifts.com/pb/wp_d9667167/images/img277454a67b7e89f58d.jpg[/ımg]
valla şekerim ne zaman isterseniz gelin
niye diyet verdi anlamadım normalde sonucu yanıltmaması için 100 lük ogt öncesi diyet vermezler. Ama muhtemelen seninki zaten sınırda çıkmış sınır 140 o yüzden diyet vermiştir doktorun görürsün bak sonuç iyi çıkıcak
Açıkcası bana kalsa çok yemiyorum ama çok hareketsizim hayatımın doruk noktası yani ve son kontrolde doktor kilon çok demedi ama ben 10 kg aldım zaten kilolu başlamıştım . Ama endokrin uzmanına gidiyorum tiroid için o fazla alıyorsun diyordu . Bana diyet vermediler hem doktoruma sordum hemde testi yapacak kişiye sadece sabah 8 de aç gel dediler sanırım kelebek takıyorlar koluna ve seni 3 saat orada tutuyorlar her saat başı 1 tüp kan alınıyor.
arkadaşlar bebek için alışveriş yaptınızmı?
cnm kıyamam ya üzülme 100lüğkte normal çıkar inşallahhhh
sıkma canınıııııııııııııııııı ortmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gayet uygun canım..Biz uklayla 12:30 gibi buluşuruz o zaman ancak zaten gelmemiz saat 13:30 u bulur uygunmudur ??
Bu arada daeden haber varmı son durum ne geliyormu?? Biraz önce eşimle konuşurken hatırlattım pazar günü bizi bakırköye götüreceğini aa üç hamile çokmuş arabaya 6 kişi nasıl sığcanız diyor eşşek :)
evet canım kelebek takılıyor ve hastane sınırlarını terk etmeni yasaklıyorlar 3 saat orda olman gerekiyor yani o yüzden dergi kitap iyi oluyor.
Özgee unutmadan özelden senin evin yolunu tarif etsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?