2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeynepcim sağol bebişim ya
İşyerimin tam karşısı hastanem sürekli gidip geliyom buraya :lepi:
Şükür desene kız ii çıkabilir sonuççç :lepi:
cosmooooooo bozma moralini benimkide 159 çıkmıştı 100 lükte herşey yolunda çıktı 3 saat sürüyor 100 lük yanında dergi falan götür canın sıkılmasın

Bana diyet verdi Dr 2 hafta boyunca şekerli şeylerden uzak dur dedi
Umarım ikinciside yüksek çıkmaz
Sen hızlımı kilo alıyon peki yani iştahınla aldığın kilo uyumlumu? ilgisi varmı şekerle kilonun

niye diyet verdi anlamadım normalde sonucu yanıltmaması için 100 lük ogt öncesi diyet vermezler. Ama muhtemelen seninki zaten sınırda çıkmış sınır 140 o yüzden diyet vermiştir doktorun görürsün bak sonuç iyi çıkıcak

kızlar buarada benım bebıŞdeee sabahtan berı hıÇ kıpırdanmadıııı 1 kere bıle tık yok cok ılgınc normalde ÖĞlen yemekden sonraaaa durterdı benııı sasırdım bende sut dılımı yıyorum belkı ona tepkı verır.

cnm kıyamam ya üzülme 100lüğkte normal çıkar inşallahhhh
sıkma canınıııııııııııııııııı ortmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bana diyet verdi Dr 2 hafta boyunca şekerli şeylerden uzak dur dedi
Umarım ikinciside yüksek çıkmaz
Sen hızlımı kilo alıyon peki yani iştahınla aldığın kilo uyumlumu? ilgisi varmı şekerle kilonun

Açıkcası bana kalsa çok yemiyorum ama çok hareketsizim hayatımın doruk noktası yani ve son kontrolde doktor kilon çok demedi ama ben 10 kg aldım zaten kilolu başlamıştım . Ama endokrin uzmanına gidiyorum tiroid için o fazla alıyorsun diyordu . Bana diyet vermediler hem doktoruma sordum hemde testi yapacak kişiye sadece sabah 8 de aç gel dediler sanırım kelebek takıyorlar koluna ve seni 3 saat orada tutuyorlar her saat başı 1 tüp kan alınıyor.

valla şekerim ne zaman isterseniz gelin

Biz uklayla 12:30 gibi buluşuruz o zaman ancak zaten gelmemiz saat 13:30 u bulur uygunmudur ??
Bu arada daeden haber varmı son durum ne geliyormu?? Biraz önce eşimle konuşurken hatırlattım pazar günü bizi bakırköye götüreceğini aa üç hamile çokmuş arabaya 6 kişi nasıl sığcanız diyor eşşek :)

ayyyhhhh yerim ağzını ben senin ne güzel şeyler sölüyon Şeniz
Şekerli tatlıdan şekerden uzak dur dedi işte diyet derken ondan bahsediyom heee :sm_confused:

evet canım kelebek takılıyor ve hastane sınırlarını terk etmeni yasaklıyorlar 3 saat orda olman gerekiyor yani o yüzden dergi kitap iyi oluyor.

gayet uygun canım..
benimkine de söyledim, ister odanda otur ister git dedim..
aaa o kdr hamile bir arada hiç çekilmezsiniz giderim ben diyoo :roflol:

evet canım kelebek takılıyor ve hastane sınırlarını terk etmeni yasaklıyorlar 3 saat orda olman gerekiyor yani o yüzden dergi kitap iyi oluyor.

Bende aynı şeyi düşündüm çok hareket etmemek yiyip içmemek ve uyumamak gerekiyormuş . Offff offff anneme söylemiştim kadıncağız çok üzülmüş başı ağrıormuş sölesen bir dert sölemesen başka bir dert birde uzakta olunca daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…