2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmmmm fisfisfis 10 kilo çok diil ama

Sorma canım benim annemde kalp krizinin eşiğinde yaşadı sonuçlar çıkana kadar. Benim babacığım şeker hastalığı nedeniyle vefat etti annem çok hassas bu konuda o yüzden ben 100 lük testi doktora sorarak hemen ertesi gün yaptırdım. İki hafta falan beklesem kadıncağıza inme inerdi allah korusun. Normalde anneme söylemicektim ama benimle hastaneye geldiği için saklayamadım sonuçları neyseki 100 lük iyi çıkınca kadıncağız rahatladı.

Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi .. ben de forumun saskin hamisiyim sanki

ay aman inşallah çıkmaz şeker yaaaa
aman ne zor işlermiş bunlar ben hiç şeker meker nedir bilmezdim
Hep duyardım ama hiç bilmezdim ne olduğunu
Şimdi yaşıyorum... ne enteresan yafff
tabi o doğum sonrasını düşünüyor vermek içinde bana geleceksin diyor :) Allah korusun şekerde çıkarsa yine ona gideceğim zaten adam benden iice bıkacak

Kelebek ne ki fisfisfis

canım koluna serum takacakları zaman damar yoluna bişey takıyorlarya sabit serumuda onun ucuna bağlıyorlar. Kelebek o işte herseferinde damar yolu açmamak için birkere açıp ucuna kelebek takıyorlar. Hersaat başı ordan kan alınıyor. Bu arada sen işten izin al bence çünkü hastanede kalman gerekiyor o 3 saat boyunca

Ayyyyyyy kıyamammm annene yaaa :sinifsinif:

Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi .. ben de forumun saskin hamisiyim sanki

valla konuştukca artıyo alıncaklar listesi...
batcaz vallabilmiyorumkismile

Benimde tesellim hiç risk grubunda olmadığım için çıkmaz diye düşünüyorum . Ama geçmişe baktığımda da annem hep iri bebekler doğurmuş biz 4 kardeşiz en zayıf ben doğmuşum 3200 gr . Kardeşlerim 5500-6000 arası doğdular hep. Gerçi nette 1 test yüksek çıkanların 2. testte %15 inde gebelik diabeti çıkıyor yazıyor inşallah biz bu grupta değilizdir.

KIZLAR BANADA DOKTORUM SEKER YUKLEMESINI BUHAFTA MUTLAKA YAPTIR DEDI AMA BEN HIC UZERIME ALINMADIM YAPTIRMAYI DUSUNMUYORDUM CUNKU ıZıN ALAMAM ARTIK YAAAAAA BUKDR ÖNEMLı BıŞıMıDı BUUU
BUGUNN CAHILIDE BEN OLDUM GARıııbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…