Açıkcası bana kalsa çok yemiyorum ama çok hareketsizim hayatımın doruk noktası yani ve son kontrolde doktor kilon çok demedi ama ben 10 kg aldım zaten kilolu başlamıştım . Ama endokrin uzmanına gidiyorum tiroid için o fazla alıyorsun diyordu . Bana diyet vermediler hem doktoruma sordum hemde testi yapacak kişiye sadece sabah 8 de aç gel dediler sanırım kelebek takıyorlar koluna ve seni 3 saat orada tutuyorlar her saat başı 1 tüp kan alınıyor.
arkadaşlar bebek için alışveriş yaptınızmı?
hımmmmm fisfisfis 10 kilo çok diil ama
hemen ediyom.. mail atıcamÖzgee unutmadan özelden senin evin yolunu tarif etsene
evet canım kelebek takılıyor ve hastane sınırlarını terk etmeni yasaklıyorlar 3 saat orda olman gerekiyor yani o yüzden dergi kitap iyi oluyor.
temam :)))Haa bide o var özge mail at bende göreyim
Bende aynı şeyi düşündüm çok hareket etmemek yiyip içmemek ve uyumamak gerekiyormuş . Offff offff anneme söylemiştim kadıncağız çok üzülmüş başı ağrıormuş sölesen bir dert sölemesen başka bir dert birde uzakta olunca daha zor oluyor
Kelebek ne ki fisfisfis
Özgee unutmadan özelden senin evin yolunu tarif etsene
tabi o doğum sonrasını düşünüyor vermek içinde bana geleceksin diyor :) Allah korusun şekerde çıkarsa yine ona gideceğim zaten adam benden iice bıkacak
Kelebek ne ki fisfisfis
Sorma canım benim annemde kalp krizinin eşiğinde yaşadı sonuçlar çıkana kadar. Benim babacığım şeker hastalığı nedeniyle vefat etti annem çok hassas bu konuda o yüzden ben 100 lük testi doktora sorarak hemen ertesi gün yaptırdım. İki hafta falan beklesem kadıncağıza inme inerdi allah korusun. Normalde anneme söylemicektim ama benimle hastaneye geldiği için saklayamadım sonuçları neyseki 100 lük iyi çıkınca kadıncağız rahatladı.
Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi.. ben de forumun saskin hamisiyim sanki
Sorma canım benim annemde kalp krizinin eşiğinde yaşadı sonuçlar çıkana kadar. Benim babacığım şeker hastalığı nedeniyle vefat etti annem çok hassas bu konuda o yüzden ben 100 lük testi doktora sorarak hemen ertesi gün yaptırdım. İki hafta falan beklesem kadıncağıza inme inerdi allah korusun. Normalde anneme söylemicektim ama benimle hastaneye geldiği için saklayamadım sonuçları neyseki 100 lük iyi çıkınca kadıncağız rahatladı.
Hani serum takıldığında damar yolu açıyorlar ya işte onun adı
Canımsın benimmmmmm :1hug:
aa doğru tamam sempatiksalakcinniHAYIR HAYIR BURDAN TARIF ETTT ÖSSKEEEEsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?