:kedi: E NAPAYIM İZİN ALMAKTAN SIKLDIM DEDIM EBNDE ŞEKER NE GEZER HERALDEEEE GERENNKK YOK DİYE DUSUNMUSTM
ne var süper vallabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
olmass
soora o kadar mamayı yiyemeyis bilmiyorumkismile
bide bu deterjan olayı var ben şu dalinin sıvı çamaşır deterjanından almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım hacışakirin toz sabununda iyi olduğunu doğal olduğunu filan söylemişti.
kız meloş bak bakayım ayrıntılı tarif olmuş mu
bide bu deterjan olayı var ben şu dalinin sıvı çamaşır deterjanından almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım hacışakirin toz sabununda iyi olduğunu doğal olduğunu filan söylemişti.
Kız delirdin mi en önemlisi bu allah korusun yüksek çıkarsa bunu kontrol altına almak gerekiyor yoksa bebek hem iri olur ki bu en önemsiz etki hemde potansiyel şeker hastası olarak doğar. Bu söylediklerim olacak diye kesin bişey yok ama ihmal etmemem gereken bişey. sende hafta içi gitme hafta sonu bir poliklinikte yaptır.
Mislina bizim ailemzde de yok şeker hastalığı olan
Şimdi daha bi rahatladım sanki.. Temiz çıkma olasılığı çok diye..
kaydirigubbakcemile3daeninki belli değil anca c.tesi akşamı belli olur sanırssamBiz uklayla 12:30 gibi buluşuruz o zaman ancak zaten gelmemiz saat 13:30 u bulur uygunmudur ??
Bu arada daeden haber varmı son durum ne geliyormu?? Biraz önce eşimle konuşurken hatırlattım pazar günü bizi bakırköye götüreceğini aa üç hamile çokmuş arabaya 6 kişi nasıl sığcanız diyor eşşek :)
evet hihoyyytarkadaşlar bebek için alışveriş yaptınızmı?
döverik onuuugayet uygun canım..
benimkine de söyledim, ister odanda otur ister git dedim..
aaa o kdr hamile bir arada hiç çekilmezsiniz giderim ben diyoo :roflol:
Krokiyi tekrar çıkartıyorum özgee
Kızlar migrosta geçen akşam Daline baktım, fiyatı 15 küsürdü.
İnternette daha pahalı
Krokiyi tekrar çıkartıyorum özgee
Kızlar migrosta geçen akşam Daline baktım, fiyatı 15 küsürdü.
İnternette daha pahalı
ne var ne yok alıyosun canımmm hayatımızın alışverişi buuuuKizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi.. ben de forumun saskin hamisiyim sanki
içini rahat tut ben öle yapmaya çalışıyorum en azından . eee bebiş nasılmış ondan bahsetsen :)
ünzile ne güzel isim yahu
bi tanıdık öle çok stok yapmayın dedi banaaa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?
aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?
aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
aŞKIM BEbişi ayrıntılı ultrasonda gördüm
794 gr kilosu,diğer ölçülerinide buraya diilde diğer topiğe yazııym diyom
Dr fotosunu vermedi niyeyse :dilcikar:
Elleri yüzündeydi zillimin burnu bize benzemiyodu ama fındık gibiydi burnu kaydirigubbakcemile3
bi tanıdık öle çok stok yapmayın dedi bana
belli olmuyomuş kiloları nası büyüdükleri fln
elinde kalmasın dedi bilmiyorumkismile
şarkısından mıdır bilmem bana hüznü çağrıştırıyor bilmiyorumkismile
ben bakım seti çantası ile almadım canımolumunekankayizsmile
YA KIZLAR BİŞEYYY SORCAM BENNNNN
ŞU BAKIM SETLERİNDEN NELERİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE VE VE İÇERİSİNDE NE OLMALI YANİ PİŞİK KREMİ FALAN SAYİNNN BANA NANNNNNNNNN
KIZLAR BANADA DOKTORUM SEKER YUKLEMESINI BUHAFTA MUTLAKA YAPTIR DEDI AMA BEN HIC UZERIME ALINMADIM YAPTIRMAYI DUSUNMUYORDUM CUNKU İZİN ALAMAM ARTIK YAAAAAA BUKDR ÖNEMLİ BİŞİMİDİ BUUU
BUGUNN CAHILIDE BEN OLDUM GARİİİbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?