2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide bu deterjan olayı var ben şu dalinin sıvı çamaşır deterjanından almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım hacışakirin toz sabununda iyi olduğunu doğal olduğunu filan söylemişti.

bilmiyorumkismile
ne var süper vallabilmiyorumkismile
olmass
soora o kadar mamayı yiyemeyis
bilmiyorumkismile

banada ayırın
desem...
olmazki:sinifsinif:
bide bu deterjan olayı var ben şu dalinin sıvı çamaşır deterjanından almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım hacışakirin toz sabununda iyi olduğunu doğal olduğunu filan söylemişti.

evet evet hacışakiri pek övüyolar

kız meloş bak bakayım ayrıntılı tarif olmuş mu

Krokiyi tekrar çıkartıyorum özgee

Kızlar migrosta geçen akşam Daline baktım, fiyatı 15 küsürdü.
İnternette daha pahalı

benneyaptımki
Mislina bizim ailemzde de yok şeker hastalığı olan
Şimdi daha bi rahatladım sanki.. Temiz çıkma olasılığı çok diye..

BENDE BUNA GUVENMİŞTİM İŞTE AILEDE KIMSEDE YOK BENDEDE YOK DIYE NEYSEEEE HAFTASONU BIR EYR BULAYIMDA YAPTIRAYIM BENDE

kaydirigubbakcemile3daeninki belli değil anca c.tesi akşamı belli olur sanırssam

İnternette daha pahalı

aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?

İnternette daha pahalı

tama cıkar da bakem sempatiksalakcinni

aa tamam o zaman migrosa gittiğimde alayım ben de bulunsun.
nası olsa mayısta fln herbişilerini yıkiicaz bu bıdıkların

Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi .. ben de forumun saskin hamisiyim sanki
ne var ne yok alıyosun canımmm hayatımızın alışverişi buuuu
birde gelin olduğumuz dönem vardı kaydirigubbakcemile3

aŞKIM BEbişi ayrıntılı ultrasonda gördüm
794 gr kilosu,diğer ölçülerinide buraya diilde diğer topiğe yazııym diyom
Dr fotosunu vermedi niyeyse :dilcikar:
Elleri yüzündeydi zillimin burnu bize benzemiyodu ama fındık gibiydi burnu kaydirigubbakcemile3
içini rahat tut ben öle yapmaya çalışıyorum en azından . eee bebiş nasılmış ondan bahsetsen :)

aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?
bi tanıdık öle çok stok yapmayın dedi bana
belli olmuyomuş kiloları nası büyüdükleri fln
elinde kalmasın dedi bilmiyorumkismile

kaçlı aldın canım 50 li aldıysa başka alma derim yeni doğanlar çok küçük hemen büyüyor bebişler. Bide primanın 2 boy yenidoğanı var hangisinden aldın 1 numara 3 kiloya kadar 2 numara 3-6 kilo için

2yeni doğan
1tane 3-6 kg lardan aldım kuşum ben şimdilik
ama ıslak mendil baya aldım 15 falan olmuştur

Maşallah cosmo

bi tanıdık öle çok stok yapmayın dedi bana
belli olmuyomuş kiloları nası büyüdükleri fln
elinde kalmasın dedi bilmiyorumkismile

Bana da öyle dediler, çok çabuk büyüyorlarmış. Stok yapmicam o yüzden

olumunekankayizsmile

YA KIZLAR BİŞEYYY SORCAM BENNNNN
ŞU BAKIM SETLERİNDEN NELERİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE VE VE İÇERİSİNDE NE OLMALI YANİ PİŞİK KREMİ FALAN SAYİNNN BANA NANNNNNNNNN
ben bakım seti çantası ile almadım canım
internetten bubchen marka şampuan,pişik kremi ve bebe yağı aldım
birde elimde çantalı johnsan set var alerji olayına karşı
deneyerek bakıcam ben

klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…