2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım izin alırım ozman haklısınız
Temiz çıksın sonuçlarda razıyım ben kelebğie böcüğe çiçeğe :1rolleyes:

Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi .. ben de forumun saskin hamisiyim sanki

canım bunlar artık alacak birşeyi kalmamış alışveriş manyağı annelerin sohbeti. sen önce hastane çıkışı, tulum, body den felan başla :)

Bence önemli herkesin yaptırması gerekiyor ihmal etme derim

ee yuh güneş :mymeka:
önemli tabii ki

canım bunlar artık alacak birşeyi kalmamış alışveriş manyağı annelerin sohbeti. sen önce hastane çıkışı, tulum, body den felan başla :)

kaydirigubbakcemile3

Bence önemli herkesin yaptırması gerekiyor ihmal etme derim

ANLDM CNM NEYSE FIRSAT BULURSAM ONUDA HALLEDEYIM BİTEK O KALDI DEMSTI DOKTRM BASKA BİŞİ İSTEMCM SNDN DEMISTI AMA

ünzile ne güzel isim yahu

kızlar aventin hangi biberonunu aldınız ben cam olanını istiyorum ama ayrımı aldınız yeni doğan için var bide set halinde olanlar var sizce hangisinden almalıyım öncelikle o kadar çeşit varki kafam karıştıhep?

kız meloş bak bakayım ayrıntılı tarif olmuş mu

ben yenidoğan aldım set almadım şimdilik

Kız delirdin mi en önemlisi bu allah korusun yüksek çıkarsa bunu kontrol altına almak gerekiyor yoksa bebek hem iri olur ki bu en önemsiz etki hemde potansiyel şeker hastası olarak doğar. Bu söylediklerim olacak diye kesin bişey yok ama ihmal etmemem gereken bişey. sende hafta içi gitme hafta sonu bir poliklinikte yaptır.

Mislina bizim ailemzde de yok şeker hastalığı olan
Şimdi daha bi rahatladım sanki.. Temiz çıkma olasılığı çok diye..

bende yenidoğan alıyım o zaman ilk olarak gerçi yeni doğduğunda meme almasada biberon asla vermeyin diyolar ama yinede bulunsun.
Ya sahi alınıcak ne çok şey var ben daha böyle ıvır zıvırlara hiç başlamadım

Aşkım ben Johnson baby ninkini almıştım hamilelğmin ilk günlernde
Şimdi almıcam o yüzden

olumunekankayizsmile

YA KIZLAR BİŞEYYY SORCAM BENNNNN
ŞU BAKIM SETLERİNDEN NELERİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE VE VE İÇERİSİNDE NE OLMALI YANİ PİŞİK KREMİ FALAN SAYİNNN BANA NANNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…