canım koluna serum takacakları zaman damar yoluna bişey takıyorlarya sabit serumuda onun ucuna bağlıyorlar. Kelebek o işte herseferinde damar yolu açmamak için birkere açıp ucuna kelebek takıyorlar. Hersaat başı ordan kan alınıyor. Bu arada sen işten izin al bence çünkü hastanede kalman gerekiyor o 3 saat boyunca
Kizlar ben hergun biseyler duyuyorum iyice kafam karisti, simdi bi lanolinli krem alcaz bi de avent kelebek gogus ucu koruyucusu alcaz..sonra bi de kapi susu di mi.. ben de forumun saskin hamisiyim sanki
KIZLAR BANADA DOKTORUM SEKER YUKLEMESINI BUHAFTA MUTLAKA YAPTIR DEDI AMA BEN HIC UZERIME ALINMADIM YAPTIRMAYI DUSUNMUYORDUM CUNKU İZİN ALAMAM ARTIK YAAAAAA BUKDR ÖNEMLİ BİŞİMİDİ BUUU
BUGUNN CAHILIDE BEN OLDUM GARİİİbilmiyorumkismile
KIZLAR BANADA DOKTORUM SEKER YUKLEMESINI BUHAFTA MUTLAKA YAPTIR DEDI AMA BEN HIC UZERIME ALINMADIM YAPTIRMAYI DUSUNMUYORDUM CUNKU İZİN ALAMAM ARTIK YAAAAAA BUKDR ÖNEMLİ BİŞİMİDİ BUUU
canım bunlar artık alacak birşeyi kalmamış alışveriş manyağı annelerin sohbeti. sen önce hastane çıkışı, tulum, body den felan başla :)
Bence önemli herkesin yaptırması gerekiyor ihmal etme derim
ee yuh güneş :mymeka:
önemli tabii ki
ünzile ne güzel isim yahu
ben yenidoğan aldım set almadım şimdilikkızlar aventin hangi biberonunu aldınız ben cam olanını istiyorum ama ayrımı aldınız yeni doğan için var bide set halinde olanlar var sizce hangisinden almalıyım öncelikle o kadar çeşit varki kafam karıştıhep?
kız meloş bak bakayım ayrıntılı tarif olmuş mu
bilmiyorumkismileünzile ne güzel isim yahu
Benimde tesellim hiç risk grubunda olmadığım için çıkmaz diye düşünüyorum . Ama geçmişe baktığımda da annem hep iri bebekler doğurmuş biz 4 kardeşiz en zayıf ben doğmuşum 3200 gr . Kardeşlerim 5500-6000 arası doğdular hep. Gerçi nette 1 test yüksek çıkanların 2. testte %15 inde gebelik diabeti çıkıyor yazıyor inşallah biz bu grupta değilizdir.
olmass
özge yannış tarif et kıs bulamasınnaraklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
ANLDM CNM NEYSE FIRSAT BULURSAM ONUDA HALLEDEYIM BİTEK O KALDI DEMSTI DOKTRM BASKA BİŞİ İSTEMCM SNDN DEMISTI AMA
Mislina bizim ailemzde de yok şeker hastalığı olan
Şimdi daha bi rahatladım sanki.. Temiz çıkma olasılığı çok diye..
olumunekankayizsmile
YA KIZLAR BİŞEYYY SORCAM BENNNNN
ŞU BAKIM SETLERİNDEN NELERİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE VE VE İÇERİSİNDE NE OLMALI YANİ PİŞİK KREMİ FALAN SAYİNNN BANA NANNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?