2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün midem ve karnım acayip ağrıyor
dün zaten yedik yedik eve gittim mide ekşimesinden öldümbilmiyorumkismile

günaydınlar annişler

günaydınnnnopuyorumnanaktan

güneşimmm bak ben c.teis bitirdim alış veriş olaynı ve şiddetle kemeraltında barış bebeyi tavsiye ederim çok uygun ve taksit imkanı varr ayrıca sıkı bir pazarlıkta yaptım toplu alış veriş yapyığım için bebek arabamızı bile aldıkk tavsiye ederimmm

efet cnm bende öle dusndum ordan alacagıma gıderım kemeraltına komple alısverıs yaparım en azındn pazarlık payı falan olur:)
sen neelr aldın ee hanı fotoda koymamıssın cnm

allah ne verdiyse yemişlerdir.
bir tek kedi kurtulmuş ellerinden

anaaaaaaaaaaaummmmmbilmiyorumkismile

Kizlar simdi herkes cam biberon aliyo ama benim okudugum kitapts..Bu Bebeginizi beklerken sizi neler bekler, Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler? serisi diyor ki anne sutundeki bagisiklik saglayan maddeler cama daha cok yapistigi icin, hani kirilmasi bi yana o yuzden cam almayin..ama herkes de cam aliyo daha saglikli diye...ne yapayim kararsiz kaldim

hadi ya bende en sağlıklısı cam diye alıyorum :uhm:
kafam karıştı şimdi

:roflol:
ya kızlar siz ilk zaman da mı sütünüzü biberonla verceksiniz anlamadım been :uhm:

hadi ya bende en sağlıklısı cam diye alıyorum :uhm:
kafam karıştı şimdi

evet benim de kafam karıştı kafamçokkarıştı
en iyisi hiç süt vermemek kaydirigubbakcemile3

ben cam almadım canım almayıda düşünmüyorumboshayallersmile

kısır, mercimek köftesi, elmalı tart,kakaolu kek,ceren in annesinin yaptığı börek,
zeynepin sodalı böreği,minik pizza,mozaik pasta, mantar kurabiye....bilmiyorumkismile

maşallah, boşuna demiyorum allah ne verdiyse yemişler diye kaydirigubbakcemile3

:roflol:

ya kızlar siz ilk zaman da mı sütünüzü biberonla verceksiniz anlamadım been :uhm:

evet benim de kafam karıştı kafamçokkarıştı
en iyisi hiç süt vermemek kaydirigubbakcemile3

yok en iyisi inek beslemek. daya bebeği ineğin memesine emsin dursun

kaydirigubbakcemile3 koptum yani..

günaydın kızlar..

ben haftasonu cok yoruldum ama coğunluğu bitirdik annecimle.arcii cam almayın sakın.sağlıklı değilmiş bebek biberonu için.hemde kırılması acısından ben de bunu duymuştum dün abimin eşi de aynı seyi dedi.bir madde söyledi ama unuttum bilmiyorumkismile bundan yapılmış olandan al cok alma dedi biberon o cok fazla almıştı ve ege hiç kullanmadı 1 yasından sonra su içmek için kullandı sadece..kızlar alışverişleri abartmayın bence de bebek olduktan sonra ihtiyaca gore alın fazlasını.

pilim bitti alayım da bugün çekeyim ben neler aldım arabasnı aldım emzirme yastağı güvenli yatış yastağı, emzirme aletli südyen, göğüs pedi,biberon,aspiratör,tırnak makas seti,filesi, kelebek, cihicconun banyo bakım seti (çok uygun tavsiye ederim), teksit ürünleri tek tek saymayayım ,peluşlu oyuncaklı figürlü alt açma bezi,valla aklıma şimdilik bunlar geliyor haa banyo termometresi,ateş ölçer tavsiye ederim geceliklermide ordan alcam ama son 1 ay kala kiloma göre tavsiye ederim cnmm aradığım herşey varr ve uygunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…