2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısır, mercimek köftesi, elmalı tart,kakaolu kek,ceren in annesinin yaptığı börek,
zeynepin sodalı böreği,minik pizza,mozaik pasta, mantar kurabiye....bilmiyorumkismile
iyiki orda yokmuşum yoksa beni de yerdiniz sempatiksalakcinni
polikarbonat mı?

emzirme sütyeninin bedenini şimdiki göğüs ölçünüze göre mi aldınız?e malum göğüsler biraz büyüdü ama son ay, yani süt vermeye başlayacağımız daha da büyümüş olur di mi?

benim sütyenlerde olmuyodu ben geçenlerde bi tane almıştım çok rahat ettim
sonlara doğru bi tane daha alıcam

kısır, mercimek köftesi, elmalı tart,kakaolu kek,ceren in annesinin yaptığı börek,
zeynepin sodalı böreği,minik pizza,mozaik pasta, mantar kurabiye....bilmiyorumkismile

neeeeeeeeeeeeenaptınızzz siz beeeeeeeeeeeee iiikii zafyet falan gecrmednzzzzbilmiyorumkismile

:roflol:

ya kızlar siz ilk zaman da mı sütünüzü biberonla verceksiniz anlamadım been :uhm:

evet benim de kafam karıştı kafamçokkarıştı
en iyisi hiç süt vermemek kaydirigubbakcemile3

bnde anlmdm ztn szden ne duyyrm onu alyrmbilmiyorumkismile

aa buarada ben de cuma günü tetanoz aşımı oldum..iğneden korkuyomya,tam ağlamaya hazırlanıyodum bi baktım çocuk iğneyi çoktan vurmuş :umursamaz: saygısız!bekle de önce bi ağlayalım,kocamıza naz yapalım!!! bayanssulusmile
neyse eve geldik, kolum şişecek ağrıyacak filan diye bekliyorum çookk şükürki ne ağrı ne sızı hiçbişey olmadı..domuz gibiyim valla sempatiksalakcinni

senin dediğin polikarbon biberon sanırım. bende cam olursa iyidir diye düşünüyordum.
bende zaten şimdilik 1 biberon alacağım ne olur ne olmaz diye.

haftasonu da modokoya gittik var ya öyle güzel mobilyalar var ki. ama dünyanın parası ya offf ağlayacağım mafoldumben

geçmiş olsun canım bende çarşamba vurulucam
ilkinde bende ağrı olmuştu inşallah bunda olmaz

bben 95 aldım ama aksi birşey olursa değiştirirm çünkü biraz daha almam lazımmm ben atletli aldım atlet sütyen

anldm cnm bebişin saglıkla kullansın inşallah bende gıderım haftaya olmazsaaa kıyafet almcm ben bu ıvır zıvrları alcam s adece

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın cnm
benim sütyenlerde olmuyodu ben geçenlerde bi tane almıştım çok rahat ettim
sonlara doğru bi tane daha alıcam

ya kızlar normal penye sudyenlerden kullanmak daha saglklıymıs sanırım ölemi desteklı kullanmayın dıyorlar iide ozmnda cok cıkın bı gorntu olyrrrr işyernde öle gezememkı:):)bayanssulusmile

Selam kızlar,

özge, ukla, zeynep resimleri size gönderdim. Aralarından seçip koyalım mı? yoksa çatlatalım mı?

Ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, 4.5 kg ağırlığında bir kız doğurmuşum. rüyamda çüş diyorum iiki yenidoğan bezi almamışım diyorum. kafamçokkarıştı

o kadar kısırı böreği yiyince bebeği de tombul doğurdun aklinialirimsmile

geçmiş olsun canım bende çarşamba vurulucam
ilkinde bende ağrı olmuştu inşallah bunda olmaz
inşallah canım..ikincide genelde pek ağrımıyomuş..
ama ben 2.yi vurunmicam zaten, doktorum bi tane yeterli dedi..

bben 95 aldım ama aksi birşey olursa değiştirirm çünkü biraz daha almam lazımmm ben atletli aldım atlet sütyen

efet onalr harıka cıtcıtlı badı gıbı sudyenlı 1 tane aldım ustumden cıkarmak ıstemıyorm bıkactane daha alcammm cunku ben yaz kıs cıtcıtlı badıyı ustunden cıkarmayanlardanın:)

benim aldığım penye değil canım ama desteklide değil penyeden kalın çirkin göstermiyo

Meloş ben baktım 2 - 17 ve 21 nolu fotoları koy bence

haklısın.evet benim ikinci bebeğim olacak.gerçektende fazla fazla alınıp çoğu kullanılmıyor.bebek olduktan sonra herşey daha çabuk belli oluyor

kaydirigubbakcemile3siz doğurursunuzda ben 4,5 doğuramam sanırımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…