Meloş ben baktım 2 - 17 ve 21 nolu fotoları koy bence
meloşSelam kızlar,
özge, ukla, zeynep resimleri size gönderdim. Aralarından seçip koyalım mı? yoksa çatlatalım mı?
Ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, 4.5 kg ağırlığında bir kız doğurmuşum. rüyamda çüş diyorum iiki yenidoğan bezi almamışım diyorum. kafamçokkarıştı
senin dediğin polikarbon biberon sanırım. bende cam olursa iyidir diye düşünüyordum.
bende zaten şimdilik 1 biberon alacağım ne olur ne olmaz diye.
haftasonu da modokoya gittik var ya öyle güzel mobilyalar var ki. ama dünyanın parası ya offf ağlayacağım mafoldumben
evt sanırım oydu canım ben de bir küçük bir de büyük alıcam zaten ilk zamanlar eğer emerse hiç gerek yok ama elimizin altında olsun diye alıcam ben de.avcılara baksanıza siz de uygun mobilyalar varmış.ben su fabrikaya gitmeden önce oraya da bir göz atayım diyorum ondan sonra da ordan alırım beğenmezsem.ya bu arada elh.in aldığı oda takımı aynısıymış benim alacağımın.o parlaklık olayını sorucam gelince bugün ona.hani kızlar demişlerdi ya yaldızlık kağıt kaplama gibi bişey var karyolasının alt tarafında diye.
ben de 2 ve 21 beğendimmdelikafaduldenMeloş ben baktım 2 - 17 ve 21 nolu fotoları koy bence
ben de 2 ve 21 beğendimmdelikafadulden
bu arada resimlerden de anlayacağınız üzere
uklaa ve ben hamile değiliz
yalan söylüyoz bilmiyorumkismile
ne resmi kısssssssssbilmiyorumkismilekızlar ya bi resim eklicem de aklinialirimsmile
imageshack acılmıyo
diğer sitenin adresi neydi ya
ukla bu resmi senin için yüklüyorum aklinialirimsmile
günaydın millet, biraz önce de yazdım ama yazım çıkmadı, bir sorun yoktur umarım
Sanosan diye bir marka duydunuz mu,bilginiz var mı? Bebek bakım ürünleri markasıymış.
bizde cumartesi baktık oda takımlarına moda da buldum onu istiyom başkasını istemiyommmbilmiyorumkismilemodoko da bir takım beğendim herhalde onu gördükten sonra hiçbirşey beğenmem:1no2:
nette de resimleri yok bulamıyorum. çok kararsız kaldım. avcılar da bana çok uzak arabamız da yok bilmiyorum nasıl giderim
mafoldumbenevet ben öle kendi kendime takılıyom gibi olmuşşşbu arada resimlerden de anlayacağınız üzere
uklaa ve ben hamile değiliz
yalan söylüyoz bilmiyorumkismile
bizde cumartesi baktık oda takımlarına moda da buldum onu istiyom başkasını istemiyommmbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?