:sm_confused:günaydın millet, biraz önce de yazdım ama yazım çıkmadı, bir sorun yoktur umarım
Sanosan diye bir marka duydunuz mu,bilginiz var mı? Bebek bakım ürünleri markasıymış.
bu arada resimlerden de anlayacağınız üzere
uklaa ve ben hamile değiliz
yalan söylüyoz bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileakannehirhadi beee asıl o bana saldırdııı inanmazsan zeynebe ve meloşa sor siz içerde kahve yaparkene arkamdan pencerenin kenarına çıkmış perdenin arkasından bana saldırıyorduyaa meloşş yülesene resimleri:))
diğer topiğe yükle ama
bide ben buraya uklanın kedim üzerindeki kötü emellerini yansıtan bir foto koyacam sempatiksalakcinni
zor aldım elinden
onu da yicekti bilmiyorumkismile
hadi ordan yalançııbilmiyorumkismileakannehirhadi beee asıl o bana saldırdııı inanmazsan zeynebe ve meloşa sor siz içerde kahve yaparkene arkamdan pencerenin kenarına çıkmış perdenin arkasından bana saldırıyordu
oyun atölyesinin çaprazında kalıyodumodanın girişindeki küçük dükkanı mı diyorsun??
fiyatları ne kadar peki??
akannehiray o gelmesinnbilmiyorumkismileeyvahedigeldismilehadi ordan yalançıı
sen saldıran kedi görmemişsin
birdahaki sefer archi nin kedisini de alıcam sempatiksalakcinni
işte kızlar bakınn
benim zavallı kedime nasıl bakıyorrrr mafoldumben
gelcek gelceekkakannehiray o gelmesinnbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
delikafaduldensiz birde kedişin bakışını göreseydinizzzzzzzzzzzzakannehir
evt sanırım oydu canım ben de bir küçük bir de büyük alıcam zaten ilk zamanlar eğer emerse hiç gerek yok ama elimizin altında olsun diye alıcam ben de.avcılara baksanıza siz de uygun mobilyalar varmış.ben su fabrikaya gitmeden önce oraya da bir göz atayım diyorum ondan sonra da ordan alırım beğenmezsem.ya bu arada elh.in aldığı oda takımı aynısıymış benim alacağımın.o parlaklık olayını sorucam gelince bugün ona.hani kızlar demişlerdi ya yaldızlık kağıt kaplama gibi bişey var karyolasının alt tarafında diye.
hadi yükleyin çatladık burada.
hadi ordan yalançıı
sen saldıran kedi görmemişsin
birdahaki sefer archi nin kedisini de alıcam sempatiksalakcinni
oyun atölyesinin çaprazında kalıyodu
moda bebek 2600 dü takım ama ben şifonyer almayacağım için 2000 dedi
içindeki uyku seti takımı (funny baby-idaş) yatağıda toplam 400 onuda almazsam 1600 a düşüyo
arkadaşlar bu arada bende çok merak ettim keşke bende istanbulda olsaydımda tanışma imkanımız olsaydı Çok üzgünüm çoook
Günaydın şişko fıstıklarrrrrr
siz birde kedişin bakışını göreseydinizzzzzzzzzzzzakannehir
Insani iyice paranoyak yapiyolar yaa... canlarim alirken avent su bpa olayina dikkat edin bari..
berceste.blogspot.com/2009/07/bpa-ve-tehlikeye-giren-hayatlar.html#comments]Berceste: BPA ve Tehlikeye Giren Hayatlar
gunaydın cosmom nasılsın?
valla iyi bakmıssınz bırbırınızeee dunurummm:)
boshayallersmile
hiç işte benim pofişim ne tırnak çıkarır ne ısırırvalla benim kediyi görsenin korkudan dudağınız uçuklar. ses etmeyin pofişe
dün gene uçan kafa atıyordu bana eşim zor aldı elinden beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?