2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wuuu tuvalette 700 gr veriyon dimek sempatiksalakcinni

kız sadece buyuk tuvalette çıkmıyor o kadar gr töbeee töbee bunun kuçuk tuvaleti var ödemi var karnım boş ondan öle çıkıyor. hıç gulcegım yoktu kaydirigubbakcemile3

özhakikiasfam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş... :1hug:

başka bir konumuz vardı da arada kaynadın sen
sempatiksalakcinni

bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis

supersın banada tavsıye ver canım ya.Bende kılo almak ıstemıyorum artıkın yaaaa:çok üzgünüm:

yine mi hır çıktı, boşverinnnnn...
ben de 20 yapcam inşallah :)

merk etme alırsn alırssnnn ozmn sanada sısko dıcez alınmaca gucenmece yok ben buayda aldm adgm kılolalrı ehuheeheh

inşallah..bu sıralar hızlı almaya başladım galiba..54 den 62 olmuşum bugün...ama adece göbek gözüküyor...bilmiyorumkismile
bide sürekli yatıyorum düşün artık...sinir oluyorum..

kız sadece buyuk tuvalette çıkmıyor o kadar gr töbeee töbee bunun kuçuk tuvaleti var ödemi var karnım boş ondan öle çıkıyor. hıç gulcegım yoktu kaydirigubbakcemile3
ben bilmemm
sen öle didin aklinialirimsmile

kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??

selam opuyorumnanaktan

geçmişte baksam mı
önemli bişey varmıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…