çok alıngansın canım ya bence uzatacak bişey yok sonucta hiçbirimiz kötü bir niyetle takılmadık ki ama sana bilmiyorumkismile
wuuu tuvalette 700 gr veriyon dimek sempatiksalakcinni
bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis
kız sadece buyuk tuvalette çıkmıyor o kadar gr töbeee töbee bunun kuçuk tuvaleti var ödemi var karnım boş ondan öle çıkıyor. hıç gulcegım yoktu kaydirigubbakcemile3
aman be bu da üşengeçNOLİYYYYYYYYYYYYY BİRİ BANA ANLATICAKMIIIIIIIIIIIIklava::uhm:-tatlicadiarzu-
bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis
ya kızlar bozmayın moralinizi :) Ben 12 killo aldım, hiç moralimi bozuyor muyum :) Daha da alırım bu hızla gidersem...
Kilo konusunda moraliniz bozulunca beni hatırlayıp gülün, rahatlayın... heheheh:))
:a015:CADIARZUsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben
merk etme alırsn alırssnnn ozmn sanada sısko dıcez alınmaca gucenmece yok ben buayda aldm adgm kılolalrı ehuheeheh
özhakikiasfam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş... :1hug:
başka bir konumuz vardı da arada kaynadın sen sempatiksalakcinni
ben bilmemmkız sadece buyuk tuvalette çıkmıyor o kadar gr töbeee töbee bunun kuçuk tuvaleti var ödemi var karnım boş ondan öle çıkıyor. hıç gulcegım yoktu kaydirigubbakcemile3
boşver
böyle durumlarda konusmayıp konuyu kapatmak en iyisi
aman be bu da üşengeç
2 sayfa geri git de oku
bişi oldugu da yok zaten sempatiksalakcinni
ben de 20 yapcak gibi görünüyorum sempatiksalakcinniyine mi hır çıktı, boşverinnnnn...
ben de 20 yapcam inşallah :)
yine mi hır çıktı, boşverinnnnn...
ben de 20 yapcam inşallah :)
BEN DELDİM ÖSLEDİNİSMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsempatiksalakcinni
Şeniz çooooooookkkkkkkkk Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?