yok bişi yiurum:1hug:
KUZUUUUUUMMMM NOLİYYYY YA TATSIZLIK SEZDÜMMMMMMMMMMMM
Şenizvereliniortak
yok yivrum nooldu dedin ya onun için dedim 2 sayfa geri git diye..NE 2SAYFASIIIIIII NANNNN 3 GÜNDÜR YOKUM AMA SEN FARKETMEDİNMİ BUNU mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah..bu sıralar hızlı almaya başladım galiba..54 den 62 olmuşum bugün...ama adece göbek gözüküyor...bilmiyorumkismile
bide sürekli yatıyorum düşün artık...sinir oluyorum..
Elhhhhhhh nerdÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??
aslansın yakışır
selam opuyorumnanaktan
geçmişte baksam mı
önemli bişey varmıbilmiyorumkismile
bugün çarşambööööö
elhamranın kocası evdöööööö
bugün çarşambööööö
elhamranın kocası evdöööööö
kız ben sendn zayfmısm ama yafss boymu var sende yoksa ben daha 57 oldm 51 le hams kaldm snrm
BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBAkızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??
yok ya kilo selülit çatlak falan filan
hiçbiri bizi ilgilendirmeyen konular anlayacağın kaydirigubbakcemile3
aslansın yakışır
d-smartın kanallarından birinde şişmanlık cerrahları diye bir program var. ordakiler gibi olcam, hele son ay acaip zevkli olacak, oturduğum yerden kalkmayacağım daha doğrusu kalkamayacağım. muhtemelen hayatımda bir kez olacak birşeyin tadına varıcam valla, hiç de umurum değil.
hatun kişinin dediği gibi yapı meselesi. ben son 2 aydır dooru dürüst yiyemiyorum bile. hemen doyuyorum ama eşimin dediği gibi dikdörtgen vücut yapım yan yatmış bir dikdörtgene dönüyor hızla :)
bende aldım haftasonu hacışakir lavanta.mayıs gibi yıkarım diye düşünüyorum ama geç mi acaba???
supersın banada tavsıye ver canım ya.Bende kılo almak ıstemıyorum artıkın yaaaa:çok üzgünüm:
ben mayıs ayında yıkamayı düşünüyorum bebişin kıyafetlerini..
dalin in bebek deterjanıyla.
kullananlar çok memnun
BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBA
:CüvCüv:
BEN YIKADIM ÖNCE OMO BABY ALDIM SONRADA VAZGEÇTİM ALERJİDEN KORKUP HACIŞAKİR GRANÜL ALDIM AMA ŞU SABUNLAR ÇOK KÖTÜ KOKUYOR YA KÖPEK ÖLÜSÜ GİBİ İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
ODASI YARIN GELİYOR YA BEN BİRASSSSS ERKENCİ DAVRANDIMMM BİLMİYOM YA NAPİMMMM:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?