2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaa bende artık kılo almayı istemıyom.ben 20 bulurun rahatda gecerım bile kızlar ya

ben geldiiimmm.hemen konuya dalayım
bende 53 ile başladım şimdi 63 oldum laelaelaelaelae
ama dışardan hiç belli olmadığını sölüyolar.sadece göbeğim çıktı biraz o kadar.
dün ebe bile şaşırdı 63 görünce nerde senin kiloların diyo.içime soktum dedim kaydirigubbakcemile3

inşallah..bu sıralar hızlı almaya başladım galiba..54 den 62 olmuşum bugün...ama adece göbek gözüküyor...bilmiyorumkismile
bide sürekli yatıyorum düşün artık...sinir oluyorum..

kız ben sendn zayfmısm ama yafss boymu var sende yoksa ben daha 57 oldm 51 le hams kaldm snrm

kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??

bende aldım haftasonu hacışakir lavanta.mayıs gibi yıkarım diye düşünüyorum ama geç mi acaba???

kız ben sendn zayfmısm ama yafss boymu var sende yoksa ben daha 57 oldm 51 le hams kaldm snrm

boyumda öle çok uzun değil 1,68 ama kemiklerim çok ince benim o yüzden kilo belli olmz bende..

ben mayıs ayında yıkamayı düşünüyorum bebişin kıyafetlerini..

dalin in bebek deterjanıyla.
kullananlar çok memnun

kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??
BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBA

yok ya kilo selülit çatlak falan filan
hiçbiri bizi ilgilendirmeyen konular anlayacağın kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv:

aslansın yakışır

d-smartın kanallarından birinde şişmanlık cerrahları diye bir program var. ordakiler gibi olcam, hele son ay acaip zevkli olacak, oturduğum yerden kalkmayacağım daha doğrusu kalkamayacağım. muhtemelen hayatımda bir kez olacak birşeyin tadına varıcam valla, hiç de umurum değil.
hatun kişinin dediği gibi yapı meselesi. ben son 2 aydır dooru dürüst yiyemiyorum bile. hemen doyuyorum ama eşimin dediği gibi dikdörtgen vücut yapım yan yatmış bir dikdörtgene dönüyor hızla :)

wuuu
dikdörtgen vücut yapısı aklinialirimsmile

supersın banada tavsıye ver canım ya.Bende kılo almak ıstemıyorum artıkın yaaaa:çok üzgünüm:

canım ben acıbadem hastanesının dıyetısyenıne gıdyorum çık sık yemek yıyorum agzım boş durmuyor dıyebılırım şuan bıle elımde marul var. yanı sık ve az yıyınce karnım da acıkmıyor eger aç kalırsam marul falan kesmez beni dırek dalarım lahmacun olayına, bu nedenle karnının acıkmasını bekleme sakın hep hafıf hafıf atıştır. söyleyen de zayıf bırı degıl sen benım yarım kadarsındır bu nedenle çok ta stres yapma ben çok kıloluyum dıye dıyet yapıyorum sen verırsın dogumdan sonra.ben troıd hastasıyım veremıyom mafoldumben

ben mayıs ayında yıkamayı düşünüyorum bebişin kıyafetlerini..

dalin in bebek deterjanıyla.
kullananlar çok memnun

BEN YIKADIM ÖNCE OMO BABY ALDIM SONRADA VAZGEÇTİM ALERJİDEN KORKUP HACIŞAKİR GRANÜL ALDIM AMA ŞU SABUNLAR ÇOK KÖTÜ KOKUYOR YA KÖPEK ÖLÜSÜ GİBİ İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
ODASI YARIN GELİYOR YA BEN BİRASSSSS ERKENCİ DAVRANDIMMM BİLMİYOM YA NAPİMMMM:icecream:

BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBA

:CüvCüv:

ben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum

dalin dene bir dahaki sefer sempatiksalakcinni

bizim oda da ctesi gelecek
çok heyecanlıyım sempatiksalakcinni delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…