BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBA
:CüvCüv:
BEN YIKADIM ÖNCE OMO BABY ALDIM SONRADA VAZGEÇTİM ALERJİDEN KORKUP HACIŞAKİR GRANÜL ALDIM AMA ŞU SABUNLAR ÇOK KÖTÜ KOKUYOR YA KÖPEK ÖLÜSÜ GİBİ İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
ODASI YARIN GELİYOR YA BEN BİRASSSSS ERKENCİ DAVRANDIMMM BİLMİYOM YA NAPİMMMM:icecream:
ben yerleştirecem eşyalarınıben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum
canım ben acıbadem hastanesının dıyetısyenıne gıdyorum çık sık yemek yıyorum agzım boş durmuyor dıyebılırım şuan bıle elımde marul var. yanı sık ve az yıyınce karnım da acıkmıyor eger aç kalırsam marul falan kesmez beni dırek dalarım lahmacun olayına, bu nedenle karnının acıkmasını bekleme sakın hep hafıf hafıf atıştır. söyleyen de zayıf bırı degıl sen benım yarım kadarsındır bu nedenle çok ta stres yapma ben çok kıloluyum dıye dıyet yapıyorum sen verırsın dogumdan sonra.ben troıd hastasıyım veremıyom mafoldumben
Yok yok güneşim sen kayınanala yıka da :) son ayda migde bulantısı yaşa :)
" Sabah ki programdan alıntı "
İşin şakası bir yana da sanırım benim annemde nisan başı gelip hastane çantasını hazırlayıp hazır olan eşyaları yıkayıp ütüleyelim diyor inşallah gelebir.
canım ben acıbadem hastanesının dıyetısyenıne gıdyorum çık sık yemek yıyorum agzım boş durmuyor dıyebılırım şuan bıle elımde marul var. yanı sık ve az yıyınce karnım da acıkmıyor eger aç kalırsam marul falan kesmez beni dırek dalarım lahmacun olayına, bu nedenle karnının acıkmasını bekleme sakın hep hafıf hafıf atıştır. söyleyen de zayıf bırı degıl sen benım yarım kadarsındır bu nedenle çok ta stres yapma ben çok kıloluyum dıye dıyet yapıyorum sen verırsın dogumdan sonra.ben troıd hastasıyım veremıyom mafoldumben
ben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum
ben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum
:roflol: :roflol: PUHAHAH COK BILMŞ KATLADIGIMI BEGNMZ ORAYA DEIL SURAYA KOY DERR AYYHH BENDE NAPARIM OAN KUSARIM ONUN USTUNE PUHAHAHAHAH
dalin dene bir dahaki sefer sempatiksalakcinni
bizim oda da ctesi gelecek
çok heyecanlıyım sempatiksalakcinni delikafadulden
yok kısbu fotoğraftaki sen misin gül kurusu?
:lepi::lepi::lepi:
:roflol: :roflol: ]:roflol: :roflol:
delikafaduldeneevet dneyim dalini çokk iğrenç di kokusu ama annemler geldi ya onlarla yıkadık öle kokar dedi sabun tozları falan
deneyim sonra da onnaaaaa
ayyyyyy hayırlı olsun kuzummmm mobilyalar ayyy bende de bi heyecan anlatamam
Olsun onemlı olan senın azımlı olman valla.Daha çok sınır oluyom kendıme işte ya.ya dediğin gibi yapıyom ama bıerlerde yanlış yapıyom ben ya.Ben de bı acıbademle goruşup son 3 ay gıtsemmi acaba ya? Nedersin?
bu fotoğraftaki sen misin gül kurusu?
Kızlar bugunden ıtıbaren duzenlı yurucem bende.kafaya taktım.15 dakıkada doğum yapanı da okuyunca kızdım kendıme hıç yuruyüş yapmıym.Arabaya bınıyom hop işe gelıyom.Arabaya bınıyom hop eve gelıyom.asonsör kullanıyom.offf offf.kızlar emnıyet kemerı takıyomusunuz? belı bı aydan sonra sakıncalı dıyolar ya.Bılgısı olan varsa yazabılırmı.Bıde dıyomkı dıkkat edıp kılo almasak bebekler buyurmüki acaba ya?sankı ben kılo almadıkca o buyumeyecek gıbı gelıyo bana.Siz nedersiniz?
bu topic bana qöre değill.. mafoldumben
ben qidiorum
sizin selülitiniz , kilonuz yokkk mafoldumben
ben qidip selülitleri olan ve kiloları çok olan kişilerin bulunduğu bi topic bulucam mafoldumben :gitme:
bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis
bu fotoğraftaki sen misin gül kurusu?
erken yıkamamak lazım gıbı dusnyrm yaaa dayanamam acrm bakrm yıne tozlanr gıbı dusnyrmama bakalm ozmn zaten anca yapcz bu işlerı yıka utule ooo
kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??
İİİİ FİKİR DİMİİİİ:dsempatiksalakcinni
yok kıs
oyuncu o resimdeki kadın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?