2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BENDE İZNE AYRILNCA ANNEM GELECK OZAMN ANAMLA YIKARIM HERALDE SANURSAM GALIBA

:CüvCüv:

Yok yok güneşim sen kayınanala yıka da :) son ayda migde bulantısı yaşa :)
" Sabah ki programdan alıntı "

İşin şakası bir yana da sanırım benim annemde nisan başı gelip hastane çantasını hazırlayıp hazır olan eşyaları yıkayıp ütüleyelim diyor inşallah gelebir.

hacışakirin lavanta kokulusunu alsaydın keşke..

aslında yaptığımla ters düşücem ama kokulu deterjanlar tavsiye edilmiyor..

ben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum
ben yerleştirecem eşyalarını
neyi var neyi yok görünsün diye
yıkama işini sonraya bırakacam bilmiyorumkismile

Olsun onemlı olan senın azımlı olman valla.Daha çok sınır oluyom kendıme işte ya.ya dediğin gibi yapıyom ama bıerlerde yanlış yapıyom ben ya.Ben de bı acıbademle goruşup son 3 ay gıtsemmi acaba ya? Nedersin?

:roflol: :roflol: PUHAHAH COK BILMŞ KATLADIGIMI BEGNMZ ORAYA DEIL SURAYA KOY DERR AYYHH BENDE NAPARIM OAN KUSARIM ONUN USTUNE PUHAHAHAHAH

bu fotoğraftaki sen misin gül kurusu?

ben de kararsızım bi yandan eşyalar gelince yıkayıp yerleştireyim diyorum çünkü unutuyorum ne aldığımı, ona göre eksikleri tamamlarım, bi yandan da daha erken tozlanır diye korkuyorum

küçük çöp poşetlerinden alıp onlara koyarsan tozlanmaz...
annem küçük hurçlar yaptırmış onlara koyuyorum tozlanmaz..

erken yıkamamak lazım gıbı dusnyrm yaaa dayanamam acrm bakrm yıne tozlanr gıbı dusnyrm ama bakalm ozmn zaten anca yapcz bu işlerı yıka utule ooo

dalin dene bir dahaki sefer sempatiksalakcinni

bizim oda da ctesi gelecek
çok heyecanlıyım sempatiksalakcinni delikafadulden

eevet dneyim dalini çokk iğrenç di kokusu ama annemler geldi ya onlarla yıkadık öle kokar dedi sabun tozları falan
deneyim sonra da onnaaaaa
ayyyyyy hayırlı olsun kuzummmm mobilyalar ayyy bende de bi heyecan anlatamam

eevet dneyim dalini çokk iğrenç di kokusu ama annemler geldi ya onlarla yıkadık öle kokar dedi sabun tozları falan
deneyim sonra da onnaaaaa
ayyyyyy hayırlı olsun kuzummmm mobilyalar ayyy bende de bi heyecan anlatamam
delikafadulden

sen blırısın canım, ıstersen dogumdan sonra başla bu kadar stres yapma şimdıden, eger şöyle 60 kılo birşey olsam yemın edrım 40 kılo alcagımı bılsemde yerdım ama oyle bır luksum yok zaten 90 lardayım. dogumdan sonra atıcaz korkma.

fotografta kı benim breeciğim canım. umutsuz ev kadınları dızısınde oynuyor,eşim ve kardeşim huylarımı onun huylarına çok benzetıyor, takıntılarımı falan ondan özleştık biraz.

Kızlaaar kaç dakika yada saat yürüyorsunuz. Ben yarım saat yaklaşık 1.2 km yürüyorum günlük. Arttırsam sakıncası olur mu ki?

bu topic bana qöre değill.. mafoldumben
ben qidiorum
sizin selülitiniz , kilonuz yokkk mafoldumben
ben qidip selülitleri olan ve kiloları çok olan kişilerin bulunduğu bi topic bulucam mafoldumben :gitme:

Cleo nereye gitsen zaten bütün topicler senin, yememiş içmemiş h topic açmışsın kıııız

:roflol::roflol:

bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis

2 kg 700 grm mıııııı? akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Hani nerde fotoğraf?

ben geldimm..
netim gıttı bı anda oğlen.
uklayla ası olduk kolumuz cok acıdı ya gecen seferkınde olurken acımamıstı yapan hemsıredenmıdır nedır yanıyo resmen.
sonrada e- bebek magazasına gıttık
ukla tutamadı yıne kendını
uc tane cıtxıtlı body aldı kızına
oglumada gomlek gıbı yakalı cıtcıtlı aldı cok sekerlerr..
sonrada yuruduk eve kadar ayaklarımıza kara sular ındı

kızlar konuyu değiştiriyorum..
bebeğinizin giyisilerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz??ben hacışakir lavanta kokulu aldım...ama 28. hafta geçsin ondan sonra yıkayayım diyorum..siz ne dersiniz??

bende dalin sıvı aldım, yumuşatıcısı hediyeydi

oda takımımız gelsin, biraz havalansın kokusu çıksın hemen yıkayıp koycam
1,5 ayı var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…