2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay simdi özge deyince dikkatli baktım ve tanıdım çok güldüm kaydirigubbakcemile3

üffffff diyim geçsin.. bilmiyorumkismile

o uklayı da döviyim artık almasın bilmiyorumkismile

hacışakirin lavanta kokulusunu alsaydın keşke..

aslında yaptığımla ters düşücem ama kokulu deterjanlar tavsiye edilmiyor..

LAVANTA KOKULU YAZIYORDU AMA ANLAM VEREMEDİM NEYSE İLERDE SİZ DENEYİNCE DERSİNİSSS BANA BİLGİLENDİRİRSİNİZZZZZZ:lepi:

kızlar ben cıkıyorum iyi akşamlar yarın da işe gelmicem geç kalkarım sanırım öptüm sizi

Hoşgeldin :) Hayırlı olsun canım .Şu çamlıcada ki e-bebek mağazasına mı gittiniz bende oraya çok gitmek istiyorum . Birde bu cumartsi orada eğitim varmış sabah gruba mail atmıştım . Bakalım eşimi kandırabilecekmiyim

üffffff diyim geçsin.. bilmiyorumkismile

o uklayı da döviyim artık almasın bilmiyorumkismile

geçmedikibilmiyorumkismile

evet canım bız yakın oturuyoruz oraya gıttık cumartesıde semınere gıderız belkı dıye konustuk uklayla gelırsen sende haber ver

ay simdi özge deyince dikkatli baktım ve tanıdım çok güldüm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aile arasında bana uyuz bree derler, ondan o resmı koydum. duzen rahatsızlıgım var canım benim. herşeyı temızlerım düzenlerım, katlarım, renklerıne göre ayırırım, şeklı yamuk şeylere dayanamam. ondan ona benzetiylerrr

kıslar ben kaçtım
kocam aradı
öpüyorum sizi

evet canım bız yakın oturuyoruz oraya gıttık cumartesıde semınere gıderız belkı dıye konustuk uklayla gelırsen sende haber ver

ohhh her haftasonu da gezin heee alsanaalsanasmile bi kafa koycam alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…