kıslar ben kaçtım
kocam aradı
öpüyorum sizi
temem cnmmeşimi kandırabilirsem mutlaka haber veririm sizede :)
akannehirsempatiksalakcinni
ohhh her haftasonu da gezin heee alsanaalsanasmile bi kafa koycam alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 aile arasında bana uyuz bree derler, ondan o resmı koydum. duzen rahatsızlıgım var canım benim. herşeyı temızlerım düzenlerım, katlarım, renklerıne göre ayırırım, şeklı yamuk şeylere dayanamam. ondan ona benzetiylerrr
walla süper olur
şimdi gülmekten ölüyordum su içeyim dedim burnumdan ağzımdan geldi gülmekten
temem cnmm
akannehir
sende gel beraber gezelimmkaydirigubbakcemile
canım ya soyledıklerınden sonra gaza geldım.Hacı dayıya gıdıcem şimdi bende.Aman hem yuruş yapayım hem yıyım demı ama sen haklısın aslında.ben çıktım kızlar öpuyorum hepinizi.Breemim benım özellıklede senı opuyorum güzellik.İyibak bebişle kendineolumunekankayizsmile
gelemoom işte ben bursadayım, hava basmayın aşerırım yoksa zora sokarım bak sizilmaz: böyleee ağlamış gibi yaparımm mafoldumben
işte geldım burdayımolumunekankayizsmiledaeee hoşgedlın yafs sen yokken ne tat vr ne tuz varrr
iyi akşamlar
anam ne havası..
yokmu topıcte bursadan kımse sızde bulusun gezın anacımbilmiyorumkismile
işte geldım burdayımolumunekankayizsmile
anam ne havası..
yokmu topıcte bursadan kımse sızde bulusun gezın anacımbilmiyorumkismile
biz bursadan ıkı kişiyiz, sızın gıbı kalabalık degılız. neyse şaka takılyorum gezın tabi, içinize sındırsın canım. opuyorumnanaktan
hoşgeldınnnn cnmmmmm olumunekankayizsmile buaraad kendımı gunun portakalı ılan ettım:):)
biz bursadan ıkı kişiyiz, sızın gıbı kalabalık degılız. neyse şaka takılyorum gezın tabi, içinize sındırsın canım. opuyorumnanaktan
sıkmlaık portakal mıısn kısss
yivrumm üzülme sen gel ıstanbula ben gezdırcem seni
geçmişi okudum geldim kimse kalmamış sıkı durun kızlar bu topiğin rekor kilosu bendeee 64 ile hamile kaldım bugün 80 olmuşummm yani tastamammm 16 kg almışımm haa ilk öncelerdee çok aldım. bu ay 2 almışımm inş bir dahaki ay 1 kg alırım iştahım kapandı gerçii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?