2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya soyledıklerınden sonra gaza geldım.Hacı dayıya gıdıcem şimdi bende.Aman hem yuruş yapayım hem yıyım demı ama sen haklısın aslında.ben çıktım kızlar öpuyorum hepinizi.Breemim benım özellıklede senı opuyorum güzellik.İyibak bebişle kendineolumunekankayizsmile

daeee hoşgedlın yafs sen yokken ne tat vr ne tuz varrr

kızz hacıdayıdan el salla bana, ben tam karşısında ki sıtede oturuom...afiyet şeker olsun bebege yarasın canım hıç sıkılma.

kızlar ben kaçtım :) öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi Şeniz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

neys ekıslar yemegımı koyayım ocaga bende yıne bakınırım arasıra..

anam ne havası..
yokmu topıcte bursadan kımse sızde bulusun gezın anacımbilmiyorumkismile

işte geldım burdayımolumunekankayizsmile

hoşgeldınnnn cnmmmmm olumunekankayizsmile buaraad kendımı gunun portakalı ılan ettım:):)

bende cıkıyorum kayınvalıde de yemek yıcem bugun yandık bulantılar basladııı sanırım ehuhehehe neyse ama yemek yapmcm bugnnn bide onn keyfı vr:)

geçmişi okudum geldim kimse kalmamış sıkı durun kızlar bu topiğin rekor kilosu bendeee 64 ile hamile kaldım bugün 80 olmuşummm yani tastamammm 16 kg almışımm haa ilk öncelerdee çok aldım. bu ay 2 almışımm inş bir dahaki ay 1 kg alırım iştahım kapandı gerçii

oyhhh maasallah..
içim rahatladısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…