2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm benim dobiş kızım 1.200 gram olmuş. Doktorum 4 kilo civarında doğar dedi

maşallah bebişlerinize dae ninde bebği 1 kg gecmiş maşallah kızlar ama herkesin yanında kilosunu söylemeyin allah korusun nazar olur bebişler

Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm benim dobiş kızım 1.200 gram olmuş. Doktorum 4 kilo civarında doğar dedi

Oyyyyyyyy maşallah bebişne canım ya.Nurtopu gibi olsun inşallahhhh canım.4 kılo super canım.

Ay maşallah yahu kilolara geçilmiş bakıyorum... Biz hala hafif sikletteyiz gramajlardan kurtulamadık henüz

Ay maşallah yahu kilolara geçilmiş bakıyorum... Biz hala hafif sikletteyiz gramajlardan kurtulamadık henüz

merak etme canım seninkide artık bir haftada ble okadar farkederki sen bile bakakalırsın 25den sonra cok hızlı alıolar kiloları bayanssulusmile

Oyyyyyyyy maşallah bebişne canım ya.Nurtopu gibi olsun inşallahhhh canım.4 kılo super canım.

Merhaba canım nasıl gidiyor? Geçen gün yazmışsın yoğunsun herhalde diye cevap yazdım sana ama arada kaynadı sanırım. İşler malum arada girebiliyorum bu aralar onda da yazılanlara bakıyorum anca...

zeynep boyu kaç peki?onu sordunmu.doğurursun bence.Olmazsada sezaryan.Nasip artık.ayyyy bebişler sağlıklı olsunda gerisi olur gelir şeyler

şekerinde yoktu senin dimi, maşallah zeynep
4 çok değilmi nasıl doğurcanbilmiyorumkismile

aynı soruyu doktorumda sordu senin şeker testin nasıl çıkmıştı ya diye bi an anımsayamamış. 100 lük iyi çıkmıştı zate hala arada bakıyorum açlık ve tokluğa dedim. Babası 4,5 kilo doğmuş ben 3,800 doğmuşum normal o zaman dedi doktor sizin genetiğiniz.ama kilodan çok kafa çapı önemli biliyosun oda üst sınırda doktora dedim o zaman ben normal doğuramıcam herhalde diye yok dedi o belli olmaz daha erken dedi yine kapadı çenemi.

Bu arada maaşallah diyen herkese teşekkürler arkadaşlar . Ben bi dışarı çıkıp gelcem. Öptüm sizi

merak etme canım seninkide artık bir haftada ble okadar farkederki sen bile bakakalırsın 25den sonra cok hızlı alıolar kiloları bayanssulusmile

ayy inşallah canım. Önemli olan sağlıkları yerinde olsun hepimizin bebişlerinin

Merhaba canım nasıl gidiyor? Geçen gün yazmışsın yoğunsun herhalde diye cevap yazdım sana ama arada kaynadı sanırım. İşler malum arada girebiliyorum bu aralar onda da yazılanlara bakıyorum anca...

Canım bende younunm.Genelde aktif yazışamıyorum. daha çok denetım ve rapor olduğu için rutın işler bıtıyo beyannameler.hemen rapor yazmaya geçiyorum malum....Oyuzden okuyorum sadece genelde bende.Sen nasılsın buarada.Bebiş filan ii demi canım.Gecen gun evdeydın hatta demi.Senın bebişe kım bakıcak bellimi.Gerçi eşinle çalışıyosun rahat olur sizin idare etmeniz

Kızlar ben de Tchiboya ugradım gelirken...param yok diyorum ama yine acıldım yaaa
Bu catlak meselesi için arkadasım Babe diye bir krem önerdi, bu c.tesi doktora gidince sorucam yazarım size de.. Seker yuklemem de bu hafta yapılcak dua edin düşük çıksın doktor baya bi korkuttu beni taa geçen aydan diyet de verdi ama ben çok uyamıyorum.

tchiboya da çokmu ındırım var canım ya.Sordum ama kımse cevap vermedı bana burda.Sen soyleyebılırmısın

bebişi pazartesi gördüm büyümüş herşeyi iyi şimdilik inşallah böyle de devam eder hepimizin hamileliği.

valla doğum iş açısından en şanslı döneme gelcek herhalde bi muhasebeci için. Haziran temmuz gayet rahat geçer eşim de iş konusunda rahat olacağı için o dönem. Sonrasında da olabildiğince kendim bakıcağım bakalım. Annemler yanımda değil zaten kayınvalidemler de 2 apartman yanımda ama onlar da şahsına münhasır kişiler. Anlayacağın ailelerden devamlı bi destek göremeyeceğim ben de kendi işim olması avantajını kullanabildiğim kadar kullanacağım artık.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun senin de annen yanında değil sonuçta

tchiboya da çokmu ındırım var canım ya.Sordum ama kımse cevap vermedı bana burda.Sen soyleyebılırmısın

Canım aslında indirim değil de her hafta bir tema yapıyorlar bu haftanın teması Bebegime Ozel...internet sitesi tchibo.com.tr oradan fiyatlara falan bakabilirsin..bence bodyler falan uygun cunku biz esime daha önce pijama takımı falan almıştık ve memnun kalmıştık.. yani fiyata göre kaliteli ürünler bence...tabi ben cok gezemiyorum bazı arkadaşlar eminönünde falan çok daha uygun fiyata alışveriş yapıyolar ama ben gezemediğim için mecburum böyle bi dukkana gidip almaya

Sorma canım ya.benım ıkısıde dışarda.Ben denetçiyim meslek olarak.Kendi işim değil bizzat ama kendı işim kadar rahatım.Yakında evım ama senınkı gıbı rahat olmaz tabı.Senın kocanla ortak işiniz çünkü.Ben 2 ay sonra donmeyı düşünüyorum bıde.Bu benım isteğim uzaklaşmam lazım.Benım içinde buro kendımın olsa sorun olurdu.Çünkü yınede çok guvendiğin birini bulmak zor.Yani benım kıza eğer bızımkıler 6 ay sırayla gelıp bakcaz dıyolar oyle olmazsa bakıcı bulucam tabi.Ama Allah önce sağlık versin.Geri kalan herşey hallolur^.' ay sonra donucem dıyorum ama belkıde donemem.Ne yapsam bılmıyorum ya karıyer bı yandan annelık bı yandan zorlucak.Ama kızım için herşey ya....Hayırlısı dıye dua ediyorum.Yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz. inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Amann hallolur herşey hiç merak etme bak ne güzel gelip bakarız da demiş 2 taraf da. ışin de yakınmış inşallah da problemsiz bi bebişin olur üzmez kimseyi. Böylece hem bebek hem de kariyer yapmış olursun canım...

Bu bakıcı olayı benim için de çok büyük sorun...bizimkiler de başka şehirdeler...zaten aynı şehirde olsak da ben annane babanne baksın istemiyorum o zaman sanki figüran gibi onlar ne isterse öyle olacakmış gibi geliyor, üzmeden kırmadan isteklerimi kabul ettiremem gibi. En azından bakıcıya bunu boyle yapma deme şansım olur. Tabi iyi bir bakıcı bulmak da çok zor iş... aayy düşününce içim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…