Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm benim dobiş kızım 1.200 gram olmuş. Doktorum 4 kilo civarında doğar dedi
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm benim dobiş kızım 1.200 gram olmuş. Doktorum 4 kilo civarında doğar dedi
Ay maşallah yahu kilolara geçilmiş bakıyorum... Biz hala hafif sikletteyiz gramajlardan kurtulamadık henüz
Oyyyyyyyy maşallah bebişne canım ya.Nurtopu gibi olsun inşallahhhh canım.4 kılo super canım.
şekerinde yoktu senin dimi, maşallah zeynep
4 çok değilmi nasıl doğurcanbilmiyorumkismile
merak etme canım seninkide artık bir haftada ble okadar farkederki sen bile bakakalırsın 25den sonra cok hızlı alıolar kiloları bayanssulusmile
Merhaba canım nasıl gidiyor? Geçen gün yazmışsın yoğunsun herhalde diye cevap yazdım sana ama arada kaynadı sanırım. İşler malum arada girebiliyorum bu aralar onda da yazılanlara bakıyorum anca...
Kızlar ben de Tchiboya ugradım gelirken...param yok diyorum ama yine acıldım yaaa
Bu catlak meselesi için arkadasım Babe diye bir krem önerdi, bu c.tesi doktora gidince sorucam yazarım size de.. Seker yuklemem de bu hafta yapılcak dua edin düşük çıksın doktor baya bi korkuttu beni taa geçen aydan diyet de verdi ama ben çok uyamıyorum.
Canım bende younunm.Genelde aktif yazışamıyorum. daha çok denetım ve rapor olduğu için rutın işler bıtıyo beyannameler.hemen rapor yazmaya geçiyorum malum....Oyuzden okuyorum sadece genelde bende.Sen nasılsın buarada.Bebiş filan ii demi canım.Gecen gun evdeydın hatta demi.Senın bebişe kım bakıcak bellimi.Gerçi eşinle çalışıyosun rahat olur sizin idare etmeniz
tchiboya da çokmu ındırım var canım ya.Sordum ama kımse cevap vermedı bana burda.Sen soyleyebılırmısın
bebişi pazartesi gördüm büyümüş herşeyi iyi şimdilik inşallah böyle de devam eder hepimizin hamileliği.
valla doğum iş açısından en şanslı döneme gelcek herhalde bi muhasebeci için. Haziran temmuz gayet rahat geçer eşim de iş konusunda rahat olacağı için o dönem. Sonrasında da olabildiğince kendim bakıcağım bakalım. Annemler yanımda değil zaten kayınvalidemler de 2 apartman yanımda ama onlar da şahsına münhasır kişiler. Anlayacağın ailelerden devamlı bi destek göremeyeceğim ben de kendi işim olması avantajını kullanabildiğim kadar kullanacağım artık.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun senin de annen yanında değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?