canım benım doktorumda öyle çok hap veren bır doktor degıl, gebelıkten önce folık asıt başlattı 3. ayda bıraktım sonra elevıt verdı hala kullanıyorum tek hapım var. ama balık hapını bu ay alman lazım onumuzde kı ay kesıcem dedı bu ay bu vıtamıne ıhtıyacı var bebegın dedı. heralde vardır bır bıldıgı. kullanmaya başlıycam yarından ıtıbare.
Bu bakıcı olayı benim için de çok büyük sorun...bizimkiler de başka şehirdeler...zaten aynı şehirde olsak da ben annane babanne baksın istemiyorum o zaman sanki figüran gibi onlar ne isterse öyle olacakmış gibi geliyor, üzmeden kırmadan isteklerimi kabul ettiremem gibi. En azından bakıcıya bunu boyle
yapma deme şansım olur. Tabi iyi bir bakıcı bulmak da çok zor iş... aayy düşününce içim sıkıldı
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm benim dobiş kızım 1.200 gram olmuş. Doktorum 4 kilo civarında doğar dedi
tchiboda sureklı gördüğüm yermiş ama işte bakmamışım onunden gecerken.ben orda ıvır zıvır satılıyo sanıyodum.Eşime atkı almıştık hatta.Ama bebiş için bişeyler satıldığı aklıma gelmedı hiç.Kızlarda benı cahıl sanıp iice ondan cevap vermedi sanırım.Gülkurusu söyledi bi bide siz şimdi kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Nevresım takımlarıda çok uygunmuş kızlar.Ama ben genelde bebetto ve mothercareden aldım.Bebetto super bence.Bizim bı mukellef mal verıyo onlara bılıyorum yanı.Tavsiye ederım sizlerede.En iyi kumaşları ve penyelerı alıyolarmış.Bide zaradakı kıyafetlere bende bayılıyorum ama tutuyorum kendımı.Bıde aldıklarım olmazsa çok üzülürüm sonra .Doğduktan sonrada guzel guzel alışveriş yaparız elbise olarak bence
ben çıktım kızlar herkese iyi akşamlarrrr... Kendinize ve bebişlere iyi bakın
İyi oldu Bebettodan bahsettiğin ben hiç bilmiyodum, battaniye falan varmış eksikti bende ordan alırım olmazsa.
mrb gülkurusu kan hapı vermedi mi sana dr un dr dan dr a değişiyo heralde ben folik asidi gebelik öncesi kullanmaya başladım gebelik kesinleşince yani 5+2 den itibaren folik asidi kesti megadine geçtik 4. aydan itibaren de yani 2 aydır ferrum fort alıyorum ama balık yağı neyin haberimiz yok bundan :uhm:
canım doktordan doktora degışıyor bu vıtamın olayları, aslında kullandıgımız bır çok vıtamın hapı kendımız için mesela ılerıde kemık erımesı olmasın dıye ne bıleyım fosfor yetersızlıgımız olmasın dıye herşey de bebek için degıl aslında. ama kımı doktor yedıklerınden alırsın kımı al fazla mal göz cıkarmaz yararı var dıyor. sonuç ıtıbarı ıle karar senın, doktorunun syledıgı ıçıne sınmeyen bır durum olursa araştırır kullanmazsın, yada ararştırır doktorun vermese bıle kullanırsın. balık hapını bugunden ıtıbaren kullanmaya başladım eczacı da bır anne vardı, ben de cok kullandım dedı bebegım hıç hasta olmadı dırençlı dedı tabı bu genetıkte olabılır. sonuçta balık folık asit bunlar yararlı şeyler.elımızden gelenı yapmaa çalışıyorum umarım bır faydası dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?