2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb gülkurusu kan hapı vermedi mi sana dr un dr dan dr a değişiyo heralde ben folik asidi gebelik öncesi kullanmaya başladım gebelik kesinleşince yani 5+2 den itibaren folik asidi kesti megadine geçtik 4. aydan itibaren de yani 2 aydır ferrum fort alıyorum ama balık yağı neyin haberimiz yok bundan :uhm:

Aman mothercare de 7 tane bady 47 mıydı neydı burda daha uygunmuş.Ya al al nereye kadar 12-13 tulum oldu almıcam artık ya.Ben elbıse fılanda almadım hiç.Bı doğsun kılosuna gore alıcam inş.Kılolu olursa yada zayıf olursa demi yani

Sıkılmıcak canım mecburuz.Haklısın eşimde dıyo.Baksalar bıle ıstemıyo fazla.Tutalım bı kadın dıyo.Baksın guzelce.Evımızıde takıp etsın dıyo.Bellı gunler temızlık yemeğimizi yapsın dıyo.Ücretini fazla verelım herşeyımızı yapsın dıyo.yanı sankı ben evdeyken nasıl yemek ve çocuk bakıcaksam o aynılarını yapsın dıyo.Hafta sonuda bız bebile vakıt gecirirken dışarda temizlik yapar o dıyo.Bılmıyom anlatırken guzelde guvenılır ınsanı nasıl bulcaz işte....Ama işde onemlı.Sonuçta gelecğimiz için çalışıyoz hepimiz.Ben de evde otururum ama banada haksızlık bebeğimede haksızlık gıbı gelıyo geleceği açısından.Nasip artık:bende senle aynı durumdayım canım.bızımkılerınde ıkısı dışarda.Hayırlısı artık.Hıç üzülme

Aynen ben de almayacağım diyorum ama olmuyor ya En güzeli gezmemek görmeyince almıyorsun da... Ben de Zaradan bi elbise aldım dayanamadım bi de küçük kontes kabanı 9 aylık :)
Başka da almayacağım öyle şeyler dediğin gibi kilosuna göre almak en güzeli .

tchiboda sureklı gördüğüm yermiş ama işte bakmamışım onunden gecerken.ben orda ıvır zıvır satılıyo sanıyodum.Eşime atkı almıştık hatta.Ama bebiş için bişeyler satıldığı aklıma gelmedı hiç.Kızlarda benı cahıl sanıp iice ondan cevap vermedi sanırım.Gülkurusu söyledi bi bide siz şimdi kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Nevresım takımlarıda çok uygunmuş kızlar.Ama ben genelde bebetto ve mothercareden aldım.Bebetto super bence.Bizim bı mukellef mal verıyo onlara bılıyorum yanı.Tavsiye ederım sizlerede.En iyi kumaşları ve penyelerı alıyolarmış.Bide zaradakı kıyafetlere bende bayılıyorum ama tutuyorum kendımı.Bıde aldıklarım olmazsa çok üzülürüm sonra .Doğduktan sonrada guzel guzel alışveriş yaparız elbise olarak bence

ben çıktım kızlar herkese iyi akşamlarrrr... Kendinize ve bebişlere iyi bakın

İyi oldu Bebettodan bahsettiğin ben hiç bilmiyodum, battaniye falan varmış eksikti bende ordan alırım olmazsa.

İyi oldu Bebettodan bahsettiğin ben hiç bilmiyodum, battaniye falan varmış eksikti bende ordan alırım olmazsa.

Evet canım Bende bır merserize battanıye gordum bıttım valla.Yumuşacık,İnce baharlı şöyle süslü bişey.kız çeşitler gelcek dedi onu beklıyorum.Bide yaz başlasın bzımkıle için çeşit dahada artıcak.Ozmanda alırız daha biraz.Acele etmemk lazım..

Kızlar ii akşamlar çıkıyorum bende.Öptüm hepinzi

canım doktordan doktora degışıyor bu vıtamın olayları, aslında kullandıgımız bır çok vıtamın hapı kendımız için mesela ılerıde kemık erımesı olmasın dıye ne bıleyım fosfor yetersızlıgımız olmasın dıye herşey de bebek için degıl aslında. ama kımı doktor yedıklerınden alırsın kımı al fazla mal göz cıkarmaz yararı var dıyor. sonuç ıtıbarı ıle karar senın, doktorunun syledıgı ıçıne sınmeyen bır durum olursa araştırır kullanmazsın, yada ararştırır doktorun vermese bıle kullanırsın. balık hapını bugunden ıtıbaren kullanmaya başladım eczacı da bır anne vardı, ben de cok kullandım dedı bebegım hıç hasta olmadı dırençlı dedı tabı bu genetıkte olabılır. sonuçta balık folık asit bunlar yararlı şeyler.elımızden gelenı yapmaa çalışıyorum umarım bır faydası dokunur.

günaydınn.... bugün hiç çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmm geçsin 29 gün

Gunaydin kizlar. Şeniz

gulkurusuu bende elimden geldigi kadar hicbirsey kullanmamaya calisiyorum.
Cunku bebegimiz zaten bizden aliyor, kullandiklarimizin cogu kendimiz icin.
Hamileligim boyunca sanirim 1/2 hafta folik asit kullandim (basinda),
ve 3/4 gun boyunca da demir hapi (o aralar cok halsizlesmistim) okadar.
Nedense benim de distan gelen boyle hap seklinde takviye icime sinmiyor.
Tabi bu benim sahsi fikrim ve sadece kendi adima konusuyorum,
kimseye de siz de bu sekil yapin demem cunku ben sadece kendi
dogrularimi uyguluyorum belki de yanlistir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…