2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kıslaarrr...
zeynep senın kız benım oglusu 95 gr gecmıs. maasallah ona.
benım durumda genetık sanırım annem ablam ve abımı 4 kg dan buyuk dogurmus normal dogumla bırtek ben 5750 gr ıe sezeryan dogmusum.
doktor bebgım 4 kg cıvarında dogar sende 65 ı gecmezsen normal dogum yapabılırız dedı.
vucudun uygun catınıda olctukten sonra dah aıyı karar verırız dedı.
sezeryan korkusu sardı benı.
ben artık epıdural ıstıyorum..
normalde olsa sezeryanda olsa.
bırde ben sanırım artık kıyafet almıycam ırı bı bebek olursa 0-3 aylıkları sadece ılk dogdugunda gıymıs olucak kıyafet ısı bıttı benım ıcın artık:)

günaydın annecikler

maşallah daemon kız annen seni 9 ay nasıl taşımış karnında kaydirigubbakcemile3
kadının iliğini kurutmuşsun resmen
benim kızım da anasına çektiyse tırtıl olarak doğar,ben 2700 doğmuşum daeyvahedigeldismile

cocugunu sekılden sekıle soktun kıss..
şimdide tırtıl mı oldu=))
annem benı 9 ay degıl 10 ay tasımız yivrummm..
dedıgın gıbı annemın ılıgıı kurutmuusm annem karnında ben varken 55 kıloymussempatiksalakcinni

Artik boyunu soylemiyor mu doktor kizlar?
Bizimkininki biraz geride gidiyor ya bende gecen esime diyorum ki
halalarina cektiyse o yuzden boyu kisa olabilir, hemen itiraz ediyor bizimki de. kaydirigubbakcemile3
Ama gercekten de genetik ya boy meselesi napim dogrusu bu, kotu birsey demiyorum ya.
kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
daha dur doğana kadar ne lakaplar alacak
komik ama anlatayım annem dün falcıya gitmiş kadın demiş ki kızın inşaatla uğraşıyor ve hamile.
hemde oğlu olacak demiş eyvahedigeldismile geçende de birisi diyordu senin kızın değil de oğlun olursa diye.
valla içime kurt düştü haftaya doktora gidince tekrar cinsiyetini soracağım
herşeyi pembe alıyoruz bir de erkek olursa yandık

boyunu söylemiyorlar ama FL değerini 7 ile çarparsan yaklaşık boyunu bulursun.
benimde boyum 162. anne tarafım kısa . eşimin boyu 180 ama o da ailesinin en uzunu
benim kızım da biraz minyon çıkıyor ultrasonda sanırım bana çekti

Canim bak ben 4 aylikken gittim, oglana benziyor ama kesin birsey diyemem gostermiyor dedi.
5 aylikken gittim, 100% kiz dedi (doktor degistirdim bu arada, bu farkli doktor)
ama ona ragmen hala icimde ufak ta olsa suphem var cunku bana da hala herkes oglan diyor.
Bende haftaya gidecegim ozaman da 6 aylik olmus oluyorum ozaman son kez
birdaha sorayim ona gore kesin bilirim diyorum artik. kaydirigubbakcemile3

Ya bende doktora gitmek istiyorum... Daha 10 günden fazla var, merak ediyorum ya!!! Arayayım bugün geleyim diyeyim bakalım ne diyecek :)

Bizde de esim ve kardesleri kisa, ben ve kardeslerim normal, uzun.
Kismet artik kime cekecek bakalim bu ufaklikta. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

bende seninkine benzer bi durum yaşadım.4 aylıkken gittiğimde bana bebeğin baş aşağı durduğunu söyledi.tam emin değilim dedi o yüzden bişey söylemicem dedi.sonraki ay başka doktora gittim öncekinin cinsiyeti söylemediğini söyledim.adam şaşırdı.şimdiye kadar belli olması lazım dedi.bebek 20 haftalık olmuş dedi.bu doktorda kız dedi ama %100 filan demedi.bunun üstüne arkadaşımın birisi bana 8.aya kadar kız bildiğim çocuğumu 8.aydan sonraki hafta erkek olduğunu öğrendik.neyseki alışveriş yapmamıştık dedi.ihtimaller oluyor dedi.

boyunu söylemıyolar artık canım.
cunkı bebek buyudugunden artık dumduz bı pozısyon bulamıyolar olcmek ıcın..

annaaammm..
falcı herseyı bıldı yanı he ay ya erkek olursa yandın valla..
ay bıızmkı dunde tasdıklendı erkek dıye.
kız olsa nası yatıcaktı kamyonlu karyoladakaydirigubbakcemile3
sen detaylı ultrasonda baktırmamıs mıydın kı orda daha net gormuslerdır

BUGÜN ÖZGECAY YOK.HEMDE BU SAATTE:smiley-cool:
toplantıdadırsempatiksalakcinni
Ya bende doktora gitmek istiyorum... Daha 10 günden fazla var, merak ediyorum ya!!! Arayayım bugün geleyim diyeyim bakalım ne diyecek :)

git gör tabı özledıysen.
bende sımdıdıen ösledım bebekımı..bilmiyorumkismile

benim de içime kurt düşürüyor millet habire yok şunun da bebeğine kız demişlerdi oğlan çıktı falan diyorlar
dört koldan kız eşyalarına da saldırdık. umarım aksi bir durum olmaz

bende haftaya cumartesi gideceğim. aydan aya bakıyor doktorum bana . bende özledim bebişimi

Kızlar ayrıntılı ultrason için gıttınız ya ayrı bı doktora.Ona sormadınızmı cınsıyetını.Benım oda kız dedı.Bıde doktoruma soruyom 4 aydan sonra imkansız diyo bılememek.Cıhazı fılan yetersizdir dıyo.Bide benımki erkek çıkıyomuş.Ne gülerim yaaa.Ay çok kotu bırsuru kız kıyafetı alıp duruyom.Nasıl gıycek oğlan olursa.Yok yok olmaz bence kızlar yaaaakaydirigubbakcemile3

canım detaylı ultrasonda incelemediler mi cinsiyetini ...Bene her gittiğimde görüyorum oğlumun pipisini nette nasıl görüneceğini gösteren fotolar var onlara bak önce ultrasonda sonra sende anlarsın ...

canım eğer bacağını açarsa kesin görünüyor siz bile anlarsınız artık

Bizde de esim ve kardesleri kisa, ben ve kardeslerim normal, uzun.
Kismet artik kime cekecek bakalim bu ufaklikta. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

walla benimde boyum kısa ama eşim uzun boylu kardeşi uzun benim kardeşlerde standartta hep dua ediyorum vücut yapısı babasına benzesin diye :)

Gerçi doktor tamamı babası dedi ama :)

kız kıyafetlerıde dayanılcak gıbı degılkı..
ben bıle erkek kıyafetlerınden cok kız bebek kıyafetlerıne bakıyorumbilmiyorumkismile

o falcı deli zaten herşeyi biliyor daha öncede ben gitmiştim direkt isim söyledi şok oldumakannehirakannehir
o zamanda ilk çocuğun erkek demişti ama o zaman hamile değildim. dünde annemlerle inatlaşmış erkek bu çocuk diye kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıda doktor göremedi bizimkisi bacaklarını kenetlemişti. o da sordu doktorun ne dedi diye
bende kız diyince o zaman kızdır dedi. o da net göremedi yani

tasıyan bis ama onnar babalarına benzıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…