D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #60.601
o falcı deli zaten herşeyi biliyor daha öncede ben gitmiştim direkt isim söyledi şok oldumakannehirakannehir
o zamanda ilk çocuğun erkek demişti ama o zaman hamile değildim. dünde annemlerle inatlaşmış erkek bu çocuk diye kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıda doktor göremedi bizimkisi bacaklarını kenetlemişti. o da sordu doktorun ne dedi diye
bende kız diyince o zaman kızdır dedi. o da net göremedi yani
kız kıyafetlerıde dayanılcak gıbı degılkı..
ben bıle erkek kıyafetlerınden cok kız bebek kıyafetlerıne bakıyorumbilmiyorumkismile
canım detaylı ultrasonda incelemediler mi cinsiyetini ...Bene her gittiğimde görüyorum oğlumun pipisini nette nasıl görüneceğini gösteren fotolar var onlara bak önce ultrasonda sonra sende anlarsın ...
)
benim de içime kurt düşürüyor millet habire yok şunun da bebeğine kız demişlerdi oğlan çıktı falan diyorlar
dört koldan kız eşyalarına da saldırdık. umarım aksi bir durum olmaz
bende haftaya cumartesi gideceğim. aydan aya bakıyor doktorum bana . bende özledim bebişimi
Bende senin gibi kız kıyafetlerine bakınca eşim bak oğlumuz üzülür diyor
Hepsi çok güzeller
tasıyan bis ama onnar babalarına benzıyomafoldumben
walla benimde boyum kısa ama eşim uzun boylu kardeşi uzun benim kardeşlerde standartta hep dua ediyorum vücut yapısı babasına benzesin diye :)
günaydın kıslaarrr...
zeynep senın kız benım oglusu 95 gr gecmıs. maasallah ona.
benım durumda genetık sanırım annem ablam ve abımı 4 kg dan buyuk dogurmus normal dogumla bırtek ben 5750 gr ıe sezeryan dogmusum.
doktor bebgım 4 kg cıvarında dogar sende 65 ı gecmezsen normal dogum yapabılırız dedı.
vucudun uygun catınıda olctukten sonra dah aıyı karar verırız dedı.
sezeryan korkusu sardı benı.
ben artık epıdural ıstıyorum..
normalde olsa sezeryanda olsa.
bırde ben sanırım artık kıyafet almıycam ırı bı bebek olursa 0-3 aylıkları sadece ılk dogdugunda gıymıs olucak kıyafet ısı bıttı benım ıcın artık:)
BUGÜN ÖZGECAY YOK.HEMDE BU SAATTE:smiley-cool:
o falcı deli zaten herşeyi biliyor daha öncede ben gitmiştim direkt isim söyledi şok oldumakannehirakannehir
o zamanda ilk çocuğun erkek demişti ama o zaman hamile değildim. dünde annemlerle inatlaşmış erkek bu çocuk diye kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıda doktor göremedi bizimkisi bacaklarını kenetlemişti. o da sordu doktorun ne dedi diye
bende kız diyince o zaman kızdır dedi. o da net göremedi yani
Walla öle dün ben kaçak gidip gördüm bebişimizi bir fotograf zorla aldım aynı babası ben zaten ya bana yada babasına benzesin istiyıordum :)
Kayınbabam daha ben hamile kalmadan rüyasında görümüş oğlum oluyormuş ve eşimin kardeşine benziyormuş nasıl sinir olmuştum babasın dururken neden amcasına benzesin diye onlar onu daha çok sevdiklerinden bebeğimide ona benzetiyorlar
Benimki kiz (insAllah dogrudur :roflol:) oldugundan bana gore
cok fark etmez kisa olmus, uzun olmus o yuzden hayirlisi olsun diyorum.
Ama kismet olur da oglum da olursa o hayirlisi ise benim tarafima ceker insAllah. kaydirigubbakcemile3
tasıyan bis ama onnar babalarına benzıyomafoldumben
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Bende kıyafet olayını bitirdim zaten ben mothercare almıştım onlar çok büyük bide 0-3 aylık almıştım. Sanırım hastane çıkışını yenşden almam gerekecek kartal yuvasından aldık o biraz küçük ve maalesef aynı takımın daha büyük bedeni yok
Toplantı günü onun gelir 1 saat içinde
Kızlar benim doktorum 17. haftadan beri boyunu söylemiyor. Ayırca bana sadece 4 boyutlu fotolarını veriyor ve değerlerin yazdığı kısmı kendine alıyor o yüzden fl uzunluğunu falanda bilmiyorum birdahaki gidişimde sorcam 10 gün sonra gerçek randevumuz var zaten dün ben başka şeyler için uğradım gitmişken rica ettim kızımıda gösterdi
ay evet ama erkek kıyafetlerınınde hıc bı ozellıgı yokkı.
ama bende uzulur dıye dusunuyorum..:gitme:
dun ukla gomlek seklınde cıtcıtlı aldı ogluma aksambabasıbak bıde begenmıyosuna dam gomlegı bıle varmıs dedı=))
bu bebek kıyafetıo degıl adam kıyafetı dıyokaydirigubbakcemile3
Kız halaya oğlan dayıya demişler canım senın oğlun olursa sizin tarafa benzer bence.
Kız halaya oğlan dayıya demişler canım senın oğlun olursa sizin tarafa benzer bence.
Benimki kiz (insAllah dogrudur :roflol:) oldugundan bana gore
cok fark etmez kisa olmus, uzun olmus o yuzden hayirlisi olsun diyorum.
Ama kismet olur da oglum da olursa o hayirlisi ise benim tarafima ceker insAllah. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?