2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1shok::1shok:
sen en ıyısı bolbol cıkolata ye sut ıc gıt doktotra ıyıce baktır bi..

kız kıyafetlerıde dayanılcak gıbı degılkı..
ben bıle erkek kıyafetlerınden cok kız bebek kıyafetlerıne bakıyorumbilmiyorumkismile

Bende senin gibi kız kıyafetlerine bakınca eşim bak oğlumuz üzülür diyor
Hepsi çok güzeller

detaylıda doktor göremedi. bende dün açtım kız bebek ultrasonlarını kendi ulltrasonumla karşılaştırdım
şimdilik kız gibi duruyor kaydirigubbakcemile3

Aynen bende surekli oyle duyuyorum, biz henuz fazla birsey almadik
ay sonunda bakacagiz kismetse.

Bende 5/6 haftada bir gidiyorum. Haftaya seker testim var diye gidiyorum
yoksa bir hafta daha beklemeyi dusunuyordum. Ben sanirim azicik antikayim kizlar
cok gitmekten yana degilim. :roflol:

Bende senin gibi kız kıyafetlerine bakınca eşim bak oğlumuz üzülür diyor
Hepsi çok güzeller

ay evet ama erkek kıyafetlerınınde hıc bı ozellıgı yokkı.
ama bende uzulur dıye dusunuyorum..:gitme:
dun ukla gomlek seklınde cıtcıtlı aldı ogluma aksambabasıbak bıde begenmıyosuna dam gomlegı bıle varmıs dedı=))
bu bebek kıyafetıo degıl adam kıyafetı dıyokaydirigubbakcemile3

tasıyan bis ama onnar babalarına benzıyomafoldumben

Walla öle dün ben kaçak gidip gördüm bebişimizi bir fotograf zorla aldım aynı babası ben zaten ya bana yada babasına benzesin istiyıordum :)

Son düzenleme:
walla benimde boyum kısa ama eşim uzun boylu kardeşi uzun benim kardeşlerde standartta hep dua ediyorum vücut yapısı babasına benzesin diye :)

Benimki kiz (insAllah dogrudur :roflol:) oldugundan bana gore
cok fark etmez kisa olmus, uzun olmus o yuzden hayirlisi olsun diyorum.
Ama kismet olur da oglum da olursa o hayirlisi ise benim tarafima ceker insAllah. kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Bende kıyafet olayını bitirdim zaten ben mothercare almıştım onlar çok büyük bide 0-3 aylık almıştım. Sanırım hastane çıkışını yenşden almam gerekecek kartal yuvasından aldık o biraz küçük ve maalesef aynı takımın daha büyük bedeni yok

BUGÜN ÖZGECAY YOK.HEMDE BU SAATTE:smiley-cool:

Toplantı günü onun gelir 1 saat içinde

Kızlar benim doktorum 17. haftadan beri boyunu söylemiyor. Ayırca bana sadece 4 boyutlu fotolarını veriyor ve değerlerin yazdığı kısmı kendine alıyor o yüzden fl uzunluğunu falanda bilmiyorum birdahaki gidişimde sorcam 10 gün sonra gerçek randevumuz var zaten dün ben başka şeyler için uğradım gitmişken rica ettim kızımıda gösterdi

Canım bence sen gidip tekrar baktır ozaman bacağı kapalıysa .gitmeden 2 saat önce karnını doyur kontrolden 40 dk önce tatlı bişiler ye ve bebişinle konuş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amcasına mı benzıyomus
ay bende babası yada ben dısında bırıne benzerse sınır olurumbilmiyorumkismile

Ama kismet olur da oglum da olursa o hayirlisi ise benim tarafima ceker insAllah. kaydirigubbakcemile3

Kız halaya oğlan dayıya demişler canım senın oğlun olursa sizin tarafa benzer bence.

kızlar koca göbüşlerr selocanlarr günaydınnnnn nasılsınızzz ben pek iyi diilimmm yafsss

Hakkatten amca da nereden cikti, kiz halaya oglan dayiya benzermis.
(Anne yada babaya benzemeyince) ee bu sozde amica nerede. naniknanik:roflol:

tasıyan bis ama onnar babalarına benzıyomafoldumben

Kız tabii ki babalarına benzesin, gören sormasın bu çocuk sütçüden mi tüpçüden mi diye. :roflol:

13 Mart toplu kontrol günü , çoğu kişinin kontrolü var

Ayyy yerim ben bu bebişleri nasıl tatlı şeyler oluyor . güle güle kullansın oğlun fotosunu koysana merak ettim bende daha body den başka bişi almadım yavaş yavaş alacağız artık .Birde dobiş olur diye korkuyorum annem hep 5-6 kilo doğum yaparmış ben hariç beni 3200 gr doğurmuş. Eşimde buzdolabından çıkmazmış

Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
Benzemesin lütfennnnnn :Saruboceq:
Benim kızım neden annesi dururken halasına benzesin ya klava:
Kız halaya oğlan dayıya demişler canım senın oğlun olursa sizin tarafa benzer bence.

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…