2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim

Benim kızımda halalarına benzemesin özellikle bacakları inşallah anneannesine çeker herşeyiyle benim anneşim çok güzel hatundur valla. Vücut yapısı babasına ve halalarına çekmez inşallah kızımın onların bacak boyları kısa ama umarım kirpikleri gözleri babaya ve küçük halasına çeker. Ben babasına yüzü falan benzesin istiyorum ama vucut yapısını benim ailemden alsın inşallah.

13 martta topıc bombos olacak=))

yenı gelenler hosgelmısss...

gunesım nen var kusumm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amcasına mı benzıyomus
ay bende babası yada ben dısında bırıne benzerse sınır olurumbilmiyorumkismile

bende canım herhalde çatlarım sinirden :) oğlumla konuşuyorum bize benze diye :)

Kendi sevgili oğularına benzesin istiyorlar :) benim kardeşim çok yakışıklı olmasına rağmen ona bile benzesin istemiyorum walla ya ben yada babası olsun istiyorum yada ikimizden zaten bizi birbirimize benzetiyorlar

Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
Benzemesin lütfennnnnn :Saruboceq:
Benim kızım neden annesi dururken halasına benzesin ya klava:

Sorma canım benım kızımında bana benzesın istıyom.Yanımda gezdırırken benım mınyatürüm gıbı dolasın istıyom mesela.Ama işte bılmıyom artık ne olur.Sen bıde gorumceyı sevmıyon düşünsene küçük örümce olduğunu yanında.Ama olsun huyu senın ıstedığın gıbı olsun canım.Ben oyle dıyom artık ne yapayım.Bende görümce yok ama Bu sefer kıme benzıcek babannesınemı yaaabilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
eklerım canımaksama..
beyaz cıtcıtlı bdy duusn gomlek yakası var uc tanede dugmesı var.
beyeaz gomlek gıbı
cumartesı gelırsen e- bebekte gorurusun

kaydirigubbakcemile3
halasına benzerse butun hıncını cocuktan cıkarırısın sen.
aman kıs buyuk konusma benzer valla

Hakkatten amca da nereden cikti, kiz halaya oglan dayiya benzermis.
(Anne yada babaya benzemeyince) ee bu sozde amica nerede. naniknanik:roflol:

Eeeee hayalleri öel canım rüyalarına girmiş ben ne yapim ki :) benim oğlum akıllı teyzeleri bize benzicek

Bizim halamiz da teyzemiz de cok guzeller o yuzden bana benzemeyecekse
onlara da benzeyebilir yavyum. kaydirigubbakcemile3
(Sadece boydan kaybediyor halamiz)

Bende senin gibi kız kıyafetlerine bakınca eşim bak oğlumuz üzülür diyor
Hepsi çok güzeller

aynı bende öyle.... E çok güzeller, insan kendine engel olamıyor ki!!! Habire gidip minik elbiseleri, pembiş dantelli ayakkabıları falan alıyorum elime... Kocacım da ama ayıp bu senin yaptığın diyooo :roflol:

benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim

Aman ben 15 gunde bı gıdıyomda ne oluyo.Ya gostermıyo benım kız yuzunu.Göstersede enım benzetme becerım yok.Doktorda dıyo ıkınızede benzıyo.Polıtık davranıyo bence oda.Oyyyy aman sağlıklı olsunlarda.Ama kızım bana benzesın ıstıyorum bende yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

13 martta ne var ki ??

bırcogugumuzun doktor kontrolu var

cocuguda örgutluyosun he=)
zaten bana benzese bıle bılıyorumkı kaynanam mulaka kendı tarafından bırılerıne benzetıcek.
ama ben baska bırıne benzedıgını soleyen olursa agzının payını vercem en basta

13 martta topıc bombos olacak=))

yenı gelenler hosgelmısss...

gunesım nen var kusumm

hoşbulduk cnm sorma daemon cum ya dun asagı tarafta bır acı vardı bende pantolon surttu falan dıye dusunuyorm ama baktım kıpkırmızı ve sıslık var ıkı taraftada ya sıvılce cıktı yada yara anlayamadm yuruyemıyorm bıde akıntım okadar cokkı camasır yapısıyor acarken cnm cok yanıyor sabaha kadar acıdan kıvrandım sabahda yurumekte zorlandım bugun elbıse gıydım ama ne fayda iğrenc bişi kuusura bakmayın anlatyrm ama esımde pantolonu yasakladı bence o cok dar surrttu ondan oldu dıyor ama bılmıyorm sıvılceyse neden 2 taraftada var cozemedm bu salak doktoruma akıntım cok demstm koyu renk deılse sorun yok demstı ama ole böle akıntı deıl

Kizlar huy konusu da onemli benim yegenim huy olarak benim kopyam.
Sanirim yengem beni azicik kinadi mi ney kizi da ayniiii tipatip ben. aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…