Walla öle dün ben kaçak gidip gördüm bebişimizi bir fotograf zorla aldım aynı babası ben zaten ya bana yada babasına benzesin istiyıordum :)
Kayınbabam daha ben hamile kalmadan rüyasında görümüş oğlum oluyormuş ve eşimin kardeşine benziyormuş nasıl sinir olmuştum babasın dururken neden amcasına benzesin diye onlar onu daha çok sevdiklerinden bebeğimide ona benzetiyorlar
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
13 martta topıc bombos olacak=))
yenı gelenler hosgelmısss...
gunesım nen var kusumm
kızlar koca göbüşlerr selocanlarr günaydınnnnn nasılsınızzz ben pek iyi diilimmm yafsss
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amcasına mı benzıyomus
ay bende babası yada ben dısında bırıne benzerse sınır olurumbilmiyorumkismile
Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
Benzemesin lütfennnnnn :Saruboceq:
Benim kızım neden annesi dururken halasına benzesin yaklava:
kaydirigubbakcemile3Ayyy yerim ben bu bebişlerinasıl tatlı şeyler oluyor . güle güle kullansın oğlun fotosunu koysana merak ettim bende daha body den başka bişi almadım yavaş yavaş alacağız artık .Birde dobiş olur diye korkuyorum annem hep 5-6 kilo doğum yaparmış ben hariç beni 3200 gr doğurmuş. Eşimde buzdolabından çıkmazmış
kaydirigubbakcemile3Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
13 martta ne var ki ??
Hakkatten amca da nereden cikti, kiz halaya oglan dayiya benzermis.
(Anne yada babaya benzemeyince) ee bu sozde amica nerede. naniknanik:roflol:
Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
Bende senin gibi kız kıyafetlerine bakınca eşim bak oğlumuz üzülür diyor
Hepsi çok güzeller
kızlar koca göbüşlerr selocanlarr günaydınnnnn nasılsınızzz ben pek iyi diilimmm yafsss
Çoğu kişinin doktor muayenesi var (tesadüf)
benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim
13 martta ne var ki ??
bende canım herhalde çatlarım sinirden :) oğlumla konuşuyorum bize benze diye :)
Kendi sevgili oğularına benzesin istiyorlar :) benim kardeşim çok yakışıklı olmasına rağmen ona bile benzesin istemiyorum walla ya ben yada babası olsun istiyorum yada ikimizden zaten bizi birbirimize benzetiyorlar
13 martta topıc bombos olacak=))
yenı gelenler hosgelmısss...
gunesım nen var kusumm
benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim
Sorma canım benım kızımında bana benzesın istıyom.Yanımda gezdırırken benım mınyatürüm gıbı dolasın istıyom mesela.Ama işte bılmıyom artık ne olur.Sen bıde gorumceyı sevmıyon düşünsene küçük örümce olduğunu yanında.Ama olsun huyu senın ıstedığın gıbı olsun canım.Ben oyle dıyom artık ne yapayım.Bende görümce yok ama Bu sefer kıme benzıcek babannesınemı yaaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?