benim de içime kurt düşürüyor millet habire yok şunun da bebeğine kız demişlerdi oğlan çıktı falan diyorlar
dört koldan kız eşyalarına da saldırdık. umarım aksi bir durum olmaz
bende haftaya cumartesi gideceğim. aydan aya bakıyor doktorum bana . bende özledim bebişimi
Sorma canım benım kızımında bana benzesın istıyom.Yanımda gezdırırken benım mınyatürüm gıbı dolasın istıyom mesela.Ama işte bılmıyom artık ne olur.Sen bıde gorumceyı sevmıyon düşünsene küçük örümce olduğunu yanında.Ama olsun huyu senın ıstedığın gıbı olsun canım.Ben oyle dıyom artık ne yapayım.Bende görümce yok ama Bu sefer kıme benzıcek babannesınemı yaaabilmiyorumkismile
günaydınnnn.idare eder işte.sen neden iyi değilsin??
Lütfen hala olayına grmeyelim rica ediyorummmm :1closedeyes:
Benzemesin lütfennnnnn :Saruboceq:
Benim kızım neden annesi dururken halasına benzesin yaklava:
hoşbulduk cnm sorma daemon cum ya dun asagı tarafta bır acı vardı bende pantolon surttu falan dıye dusunuyorm ama baktım kıpkırmızı ve sıslık var ıkı taraftada ya sıvılce cıktı yada yara anlayamadm yuruyemıyorm bıde akıntım okadar cokkı camasır yapısıyor acarken cnm cok yanıyor sabaha kadar acıdan kıvrandım sabahda yurumekte zorlandım bugun elbıse gıydım ama ne faydaiğrenc bişi kuusura bakmayın anlatyrm ama esımde pantolonu yasakladı bence o cok dar surrttu ondan oldu dıyor ama bılmıyorm sıvılceyse neden 2 taraftada var cozemedm bu salak doktoruma akıntım cok demstm koyu renk deılse sorun yok demstı ama ole böle akıntı deıl
Ne ldu canım ... Ben sana akşam gitme dedim değil mi ?
Benim kızımda halalarına benzemesin özellikle bacakları inşallah anneannesine çeker herşeyiyle benim anneşim çok güzel hatundur valla. Vücut yapısı babasına ve halalarına çekmez inşallah kızımın onların bacak boyları kısa ama umarım kirpikleri gözleri babaya ve küçük halasına çeker. Ben babasına yüzü falan benzesin istiyorum ama vucut yapısını benim ailemden alsın inşallah.
kaydirigubbakcemile3
eklerım canımaksama..
beyaz cıtcıtlı bdy duusn gomlek yakası var uc tanede dugmesı var.
beyeaz gomlek gıbı
cumartesı gelırsen e- bebekte gorurusun
kaydirigubbakcemile3
halasına benzerse butun hıncını cocuktan cıkarırısın sen.
aman kıs buyuk konusma benzer valla
enfeksıyon kapmıs olmayasın yada esınle yaramazlık yaptınmı son ıkı gundur..
Sorma canım benım kızımında bana benzesın istıyom.Yanımda gezdırırken benım mınyatürüm gıbı dolasın istıyom mesela.Ama işte bılmıyom artık ne olur.Sen bıde gorumceyı sevmıyon düşünsene küçük örümce olduğunu yanında.Ama olsun huyu senın ıstedığın gıbı olsun canım.Ben oyle dıyom artık ne yapayım.Bende görümce yok ama Bu sefer kıme benzıcek babannesınemı yaaabilmiyorumkismile
Aman ben 15 gunde bı gıdıyomda ne oluyo.Ya gostermıyo benım kız yuzunu.Göstersede enım benzetme becerım yok.Doktorda dıyo ıkınızede benzıyo.Polıtık davranıyo bence oda.Oyyyy aman sağlıklı olsunlarda.Ama kızım bana benzesın ıstıyorum bende yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk cnm sorma daemon cum ya dun asagı tarafta bır acı vardı bende pantolon surttu falan dıye dusunuyorm ama baktım kıpkırmızı ve sıslık var ıkı taraftada ya sıvılce cıktı yada yara anlayamadm yuruyemıyorm bıde akıntım okadar cokkı camasır yapısıyor acarken cnm cok yanıyor sabaha kadar acıdan kıvrandım sabahda yurumekte zorlandım bugun elbıse gıydım ama ne faydaiğrenc bişi kuusura bakmayın anlatyrm ama esımde pantolonu yasakladı bence o cok dar surrttu ondan oldu dıyor ama bılmıyorm sıvılceyse neden 2 taraftada var cozemedm bu salak doktoruma akıntım cok demstm koyu renk deılse sorun yok demstı ama ole böle akıntı deıl
Kızlar siz kendiniz kime benziyorsunuz?? Ben annemle babamın tam bir karışımıyım. annemle görenler nekadar annene benziyordun der babamla görenler aynı babasının kızı derdi :) Eşimde yüzü tamamen annesi ama duruşu yürüyüzü falan babası. Kardeşleride öyle birde 3 kardeş gayet birbirlerine benziyorlar bu durumda benim kzızımın babasına benzemesi demek aynı zamanda halalarına benzemesi anlamına geliyor. O yüzden yapcak bişey yok ben babasına yüzü benzesin istiyorum zaten.
Yok yok sana benzesin ya benim kızım olursada bana benzesin istiyorumbizdede hala yok .
günaydn cnm işte acılrn hatunu oldm bugn
kendini şartlandırma bence sonra gider sevmediğin birine benzer.
bende halasına benzeyecek diye korkudan sesimi çıkaramıyorum :roflol:
canım doktora gitsene bu pek sürtme işine benzemiyor.
sakın günlük ped kullanma iyice tahriş olur
aman halamıza cekmesınde kıme cekerse ceksın gercı benm oglus olcak ama hala cok ukala sınr bozucu boydanda kıtt gercı gusel sevımlı zilli ama benzmesn kızmda olrsa anası dururken burda ne halası yaaabakalm oglus kıme benzck valla baba tarafına benzrse sırf burun olcak cocuk anasına benzrsede sırf burun ama dayılar yakısıklıııı inş dayılrına benzr oglum
Canım çok geçmiş olsun.Ama akıntıların normal olabıleceğini bende kumuştum bıyerde ama çok olması banada ılgınç geldı açıkcası.Ya bıdaha sorsan çok ve benı rahatsız edıyo dıye bakalım ozamn ne dıyecek.Onlar doğuma kadar kanal gıbı bırıkmesı lazım orda diye bılıyorum ben.Ay kıyamam ya nasıl rahatsız edıyodur senı.Bacaklarının arasına pudra fılan surseydın belkı iii gelırdı.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?