2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimki de ayda bir çağırıyor. Aslında bugün doktor günüm normalde. Ama 20 sinde ayrıntılı ultrasona girdim. Oraya gidersen ondan 3 hafta sonra gel demişti.. O yüzden de ayın 15 ine falan kalıyoo işte.

Tatlım boşver empati kurmayalım biz eyvahedigeldismile

enfeksıyon kapmıs olmayasın yada esınle yaramazlık yaptınmı son ıkı gundur..

Ne ldu canım ... Ben sana akşam gitme dedim değil mi ?

hehehe sorma aksam gıttım orda acılrm basladı psıkolojıkmı cıktı o kızarıklıklr tam orda acaba bunu hıc dusnmemstm bızmkıler yenı tv almıslr sızınkınden buyuk dıyorlar puhahahahah belkı haset lendım kısss

İnşallah canım istediğin gibi olur ben hiç halama çekmemişim mesela senin kızda benzemez merak etme

Kızlar siz kendiniz kime benziyorsunuz?? Ben annemle babamın tam bir karışımıyım. annemle görenler nekadar annene benziyorsun der babamla görenler aynı babasının kızı derdi :) Eşimde yüzü tamamen annesi ama duruşu yürüyüzü falan babası. Kardeşleride öyle birde 3 kardeş gayet birbirlerine benziyorlar bu durumda benim kzızımın babasına benzemesi demek aynı zamanda halalarına benzemesi anlamına geliyor. O yüzden yapcak bişey yok ben babasına yüzü benzesin istiyorum zaten.

Son düzenleme:
Ayyy Daeee Hastanede bırakır kaçarmışım grümcemin kızı bu benim değil diye kaydirigubbakcemile3

enfeksıyon kapmıs olmayasın yada esınle yaramazlık yaptınmı son ıkı gundur..

yok kızz yapamıyozkı yapmaya kalksak benım gıriş ızın vermıyor zaten adamda gerı cekılyr vazgecıyor laf aramzda

Yok yok sana benzesin ya benim kızım olursada bana benzesin istiyorumbizdede hala yok .

Keşke teyzesi olsaymışşş :asigim:
QUOTE=mexelinamislina;11909062]Bende kızım olursa bana benzesin isterdim . Bizde ne hala var nede teyze[/QUOTE]

kendini şartlandırma bence sonra gider sevmediğin birine benzer.
bende halasına benzeyecek diye korkudan sesimi çıkaramıyorum :roflol:

canım doktora gitsene bu pek sürtme işine benzemiyor.
sakın günlük ped kullanma iyice tahriş olur

Yok yok sana benzesin ya benim kızım olursada bana benzesin istiyorumbizdede hala yok .

aman halamıza cekmesınde kıme cekerse ceksın gercı benm oglus olcak ama hala cok ukala sınr bozucu boydanda kıtt gercı gusel sevımlı zilli ama benzmesn kızmda olrsa anası dururken burda ne halası yaaa bakalm oglus kıme benzck valla baba tarafına benzrse sırf burun olcak cocuk anasına benzrsede sırf burun ama dayılar yakısıklıııı inş dayılrına benzr oglum

günaydn cnm işte acılrn hatunu oldm bugn

Canım çok geçmiş olsun.Ama akıntıların normal olabıleceğini bende kumuştum bıyerde ama çok olması banada ılgınç geldı açıkcası.Ya bıdaha sorsan çok ve benı rahatsız edıyo dıye bakalım ozamn ne dıyecek.Onlar doğuma kadar kanal gıbı bırıkmesı lazım orda diye bılıyorum ben.Ay kıyamam ya nasıl rahatsız edıyodur senı.Bacaklarının arasına pudra fılan surseydın belkı iii gelırdı.bilmiyorumkismile

Sanirim birtek biz halamizdan memnunuz. :roflol:
Bizde hala da var teyze de var ikisi de cok guzel, kismet.
Sadece teyzemiz uzun halamiz kisa okadar.

Zeynepcim bizde yuz olarak ben daha cok babama benzerim, kardeslerim de anneme.
Ama boy olarak hepimiz de uzunuz. Bacimla ben ayni boyda erkek kardeslerim de 1.85 boyunda.

günaydııınnnn sempatiksalakcinni

toplantım bitti geldimmm sempatiksalakcinni

bu arada benim de 13 martta kontrolüm var sempatiksalakcinni

efet dun ılkdefaa bı ped kullandm camasr yetstrmyrm akıntı daha cok nemlı bırkyr dıye acaba omu yaptııı ılkdefa ve sadece bır gun kullndm

Kusura bakma yaa cok guldum. Bizim babamizin da burnu buyuk. kaydirigubbakcemile3

pudrayı kocam al dedıde ama bı zararı varmdr bılmyrmkııı doktoru degstryrm olmzsa bu hafta acıl ayarlamam gerekeck gıbı gozukyr acısı ıgren o deıl butun bolge sısmıs sanrm sivlcedır ıns dıye umuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…