günaydııınnnn sempatiksalakcinni
toplantım bitti geldimmm sempatiksalakcinni
bu arada benim de 13 martta kontrolüm var sempatiksalakcinni
yok kızz yapamıyozkı yapmaya kalksak benım gıriş ızın vermıyor zaten adamda gerı cekılyr vazgecıyor laf aramzda
efet dun ılkdefaa bı ped kullandm camasr yetstrmyrm akıntı daha cok nemlı bırkyr dıye acaba omu yaptııı ılkdefa ve sadece bır gun kullndm
Kusura bakma yaa cok guldum. Bizim babamizin da burnu buyuk. kaydirigubbakcemile3
evet gördüümm aklinialirimsmileGunaydinnn canim hosgeldin. Şeniz
Bu sabah bebislerimizi fena benzetiyoruz. aklinialirimsmile:roflol:
aklinialirimsmile
gunaydn 13 mart hatunlarııı
archi neden senin resmin yok ayrıntılıya girmedin mi daha?benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim
güneşcim bence de enfeksiyon olabilir ihmal etme git bi görün..günaydn cnm işte acılrn hatunu oldm bugn
ben aynı anneme benziyorum..yüzüm vücut tipim..hatta hamileliğim bile benziyo:))Kızlar siz kendiniz kime benziyorsunuz?? Ben annemle babamın tam bir karışımıyım. annemle görenler nekadar annene benziyorsun der babamla görenler aynı babasının kızı derdi :) Eşimde yüzü tamamen annesi ama duruşu yürüyüzü falan babası. Kardeşleride öyle birde 3 kardeş gayet birbirlerine benziyorlar bu durumda benim kzızımın babasına benzemesi demek aynı zamanda halalarına benzemesi anlamına geliyor. O yüzden yapcak bişey yok ben babasına yüzü benzesin istiyorum zaten.
benim çocugum benim tarafa da benzeyebilir, eşimin tarafına da
hiç farketmez.
biz zaten birbirimize benziyomuşuz öle diyolar sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihehehe sorma aksam gıttım orda acılrm basladı psıkolojıkmı cıktı o kızarıklıklr tam ordaacaba bunu hıc dusnmemstm bızmkıler yenı tv almıslr sızınkınden buyuk dıyorlar puhahahahah belkı haset lendım kısss
ben sadece babama benzıyorumKızlar siz kendiniz kime benziyorsunuz?? Ben annemle babamın tam bir karışımıyım. annemle görenler nekadar annene benziyordun der babamla görenler aynı babasının kızı derdi :) Eşimde yüzü tamamen annesi ama duruşu yürüyüzü falan babası. Kardeşleride öyle birde 3 kardeş gayet birbirlerine benziyorlar bu durumda benim kzızımın babasına benzemesi demek aynı zamanda halalarına benzemesi anlamına geliyor. O yüzden yapcak bişey yok ben babasına yüzü benzesin istiyorum zaten.
bu ıyı halın olur..Ayyy Daeee Hastanede bırakır kaçarmışım grümcemin kızı bu benim değil diye kaydirigubbakcemile3
tmm aramısda kımseye dememmbilmiyorumkismileyok kızz yapamıyozkı yapmaya kalksak benım gıriş ızın vermıyor zaten adamda gerı cekılyr vazgecıyor laf aramzda
bence doktora git... Benimde oldu öyle sorunlarım, herpes çıktı.Önceden bilinmesi gereken bişi bu çünkü. Belki sadece hormanal bişey de olabilir ama profesyonel yardım almak da fayda var arkadaşım...Geçmiş olsun bu arada...
pudrayı kocam al dedıde ama bı zararı varmdr bılmyrmkııı doktoru degstryrm olmzsa bu hafta acıl ayarlamam gerekeck gıbı gozukyracısı ıgren o deıl butun bolge sısmıs sanrm sivlcedır ıns dıye umuyorm
[/QUOTE]Keşke teyzesi olsaymışşş :asigim:
QUOTE=mexelinamislina;11909062]Bende kızım olursa bana benzesin isterdim . Bizde ne hala var nede teyze
herpes neakannehir
evet evetdelikafaduldenbenim çocugum benim tarafa da benzeyebilir, eşimin tarafına da
hiç farketmez.
biz zaten birbirimize benziyomuşuz öle diyolar sempatiksalakcinni
Hehe... Bizi de benzetiyorlar.. Çok uzun zaman beraber olunca böyle oluyodur belki... Bide beni en çok kayınvaldeme benzetirler... Düğün zamanı falan annemi kaynanam, kayınvaldemi annem zannettiler hep... :roflol:
Benim oğlum da babasına benziyoo... O kadar aşıkım ki kocama aynısında bi tane daha yaptım :) hehehehehehe:roflol::roflol::roflol:
hehehe sorma aksam gıttım orda acılrm basladı psıkolojıkmı cıktı o kızarıklıklr tam ordaacaba bunu hıc dusnmemstm bızmkıler yenı tv almıslr sızınkınden buyuk dıyorlar puhahahahah belkı haset lendım kısss
günaydın kızlar hepinize..
archi neden senin resmin yok ayrıntılıya girmedin mi daha?
güneşcim bence de enfeksiyon olabilir ihmal etme git bi görün..
ben aynı anneme benziyorum..yüzüm vücut tipim..hatta hamileliğim bile benziyo:))
ben oğlumuzun hep bana ve eşime ortak benzemesini isityorum..ama kirpikleri babasına benzesin özellikle..
fiziği bana benzesin :icecream:
ultrason fotosundan bakanlar genelde eşime benzetiyo..ben de ona benzetiyorum..
face'e resim koymuştum kızlar,ordan bakıp altına "aa tıpkı annesine benziyo" filan yazın da sürekli, belki çekim yasası olur biraz da bana benzer sempatiksalakcinni
şaka bi yana önemli olan huyu..babası da ben de sakin olduğumuz için bebeğin de sakin olacağını sanıyorum..
ama benim bebekliğimden 2 tehlikeli huyum var..
1.si geceleri uyumuyomuşum..
2.si de insanları bıktıracak derecede fazla soru soruyomuşum kaydirigubbakcemile3
uyku konusunda babasına ya da küçük dayısına çeksiinnn..
bu ne yav!bana da dr. 18-19 mart gibi demişti ama arayıp ben de 13 marta aldırim bari, tek başıma sıkılmim topikte sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?