2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çocugum benim tarafa da benzeyebilir, eşimin tarafına da
hiç farketmez.
biz zaten birbirimize benziyomuşuz öle diyolar sempatiksalakcinni

günaydııınnnn sempatiksalakcinni

toplantım bitti geldimmm sempatiksalakcinni

bu arada benim de 13 martta kontrolüm var sempatiksalakcinni

Gunaydinnn canim hosgeldin. Şeniz
Bu sabah bebislerimizi fena benzetiyoruz. aklinialirimsmile:roflol:

yok kızz yapamıyozkı yapmaya kalksak benım gıriş ızın vermıyor zaten adamda gerı cekılyr vazgecıyor laf aramzda

bence doktora git... Benimde oldu öyle sorunlarım, herpes çıktı.Önceden bilinmesi gereken bişi bu çünkü. Belki sadece hormanal bişey de olabilir ama profesyonel yardım almak da fayda var arkadaşım...Geçmiş olsun bu arada...

efet dun ılkdefaa bı ped kullandm camasr yetstrmyrm akıntı daha cok nemlı bırkyr dıye acaba omu yaptııı ılkdefa ve sadece bır gun kullndm

yiwrum bişi soracam?
akıntın kokulu mu?
kokuluysa enfeksiyon kapmış olabilirsin? o kızarıklıklar da enfeksiyondan kaynaklı olabilir, akıntındaki enfeksiyon derini tahriş etmiştir bilmiyorumkismile

Kusura bakma yaa cok guldum. Bizim babamizin da burnu buyuk. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: esım bıraz bozulyr ama olsun esprısınee kendımede soluyrm benm enden onn boydn cocuk sırf burun olcak dıyorm:):) gercı bnm burnm kocamnkındn guseltobee tobee carpılcm sımcıkkkk

Gunaydinnn canim hosgeldin. Şeniz
Bu sabah bebislerimizi fena benzetiyoruz. aklinialirimsmile:roflol:
evet gördüümm aklinialirimsmile
değişik bi konu sabah sabah sempatiksalakcinni
ama muhtemelen herkes kime benzemesin istiyorsa bebek ona benzeyecektir sempatiksalakcinni

gunaydn 13 mart hatunlarııı
aklinialirimsmile

günaydın kızlar hepinize..
benim kızımın bir vesikalık resmi yok daha :1no2:
valla gidip başka hastanede 3 boyutlu ultrasona gireceğim
archi neden senin resmin yok ayrıntılıya girmedin mi daha?
günaydn cnm işte acılrn hatunu oldm bugn
güneşcim bence de enfeksiyon olabilir ihmal etme git bi görün..
ben aynı anneme benziyorum..yüzüm vücut tipim..hatta hamileliğim bile benziyo:))
ben oğlumuzun hep bana ve eşime ortak benzemesini isityorum..ama kirpikleri babasına benzesin özellikle..
fiziği bana benzesin :icecream:
ultrason fotosundan bakanlar genelde eşime benzetiyo..ben de ona benzetiyorum..
face'e resim koymuştum kızlar,ordan bakıp altına "aa tıpkı annesine benziyo" filan yazın da sürekli, belki çekim yasası olur biraz da bana benzer sempatiksalakcinni
şaka bi yana önemli olan huyu..babası da ben de sakin olduğumuz için bebeğin de sakin olacağını sanıyorum..
ama benim bebekliğimden 2 tehlikeli huyum var..
1.si geceleri uyumuyomuşum..
2.si de insanları bıktıracak derecede fazla soru soruyomuşum kaydirigubbakcemile3
uyku konusunda babasına ya da küçük dayısına çeksiinnn..

hiç farketmez.

Hehe... Bizi de benzetiyorlar.. Çok uzun zaman beraber olunca böyle oluyodur belki... Bide beni en çok kayınvaldeme benzetirler... Düğün zamanı falan annemi kaynanam, kayınvaldemi annem zannettiler hep... :roflol:
Benim oğlum da babasına benziyoo... O kadar aşıkım ki kocama aynısında bi tane daha yaptım :) hehehehehehe:roflol::roflol::roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben sadece babama benzıyorum
Ayyy Daeee Hastanede bırakır kaçarmışım grümcemin kızı bu benim değil diye kaydirigubbakcemile3
bu ıyı halın olur..
gorumceme benzıyo dıye gel bakım sen buraya bana neler cektırdın dıyıp saldıramda cocugakaydirigubbakcemile3

yok kızz yapamıyozkı yapmaya kalksak benım gıriş ızın vermıyor zaten adamda gerı cekılyr vazgecıyor laf aramzda
tmm aramısda kımseye dememmbilmiyorumkismile
ama bı doktora gorun bıran once bence

ösgeeeaklinialirimsmile

herpes neakannehir

Kıyamam canım sana yaaaa
Canın yanıyosa fazla da bekleme git Dr görün kuzu

Keşke teyzesi olsaymışşş :asigim:
QUOTE=mexelinamislina;11909062]Bende kızım olursa bana benzesin isterdim . Bizde ne hala var nede teyze
[/QUOTE]

Benim kızımında ne teyzesı var ne halası.Hep yengesi olcak.Ben de bı kız kardeşim olsun isterdim aslında.Super olurdu ya......

hiç farketmez.
evet evetdelikafadulden

aşka bak beee...:ecrin_bebek:

günaydııınnnn sempatiksalakcinni

toplantım bitti geldimmm sempatiksalakcinni

bu arada benim de 13 martta kontrolüm var sempatiksalakcinni

bu ne yav!bana da dr. 18-19 mart gibi demişti ama arayıp ben de 13 marta aldırim bari, tek başıma sıkılmim topikte sempatiksalakcinni

E inşallah senin kızın 2 tane olurda onların çocukalrının teyzeleri olur
Çünkü kızkardeş kadar güzel bişi yok dünyada :asigim: bence tabi

Benim kızımında ne teyzesı var ne halası.Hep yengesi olcak.Ben de bı kız kardeşim olsun isterdim aslında.Super olurdu ya......[/QUOTE]

bilemem valla canım ama ugün bir doktoruna görün istersen canım . eğer genital bölgenin çıkışında bir şişlik varsa onu ihmal etme önemsiz birşeydir muhtemelen ama sonuçta akıntı falan doktorun görmesi gerekir

ayrıntılıda 3 boyutlu görüntü vermediki doktor bildiğin kara kalem görüntüleri verdi kaydirigubbakcemile3

benim bebeğim de huy olarak bana benzesin bende geceleri öyle uyurmuşum ki annem sabahları zor kaldırırmış öldü mü bu çocuk diye
ama soru sorma huyum benimde çok betermiş . hatta aynı soruyu o kadar çok sorarmışım ki en sonunda küfür edip kovarlarmış beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…