Gunaydinnn canim hosgeldin. Şeniz
Bu sabah bebislerimizi fena benzetiyoruz. aklinialirimsmile:roflol:
yiwrum bişi soracam?
akıntın kokulu mu?
kokuluysa enfeksiyon kapmış olabilirsin? o kızarıklıklar da enfeksiyondan kaynaklı olabilir, akıntındaki enfeksiyon derini tahriş etmiştir bilmiyorumkismile
evet gördüümm aklinialirimsmile
değişik bi konu sabah sabah sempatiksalakcinni
ama muhtemelen herkes kime benzemesin istiyorsa bebek ona benzeyecektir sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
Kızlar siz kendiniz kime benziyorsunuz?? Ben annemle babamın tam bir karışımıyım. annemle görenler nekadar annene benziyorsun der babamla görenler aynı babasının kızı derdi :) Eşimde yüzü tamamen annesi ama duruşu yürüyüzü falan babası. Kardeşleride öyle birde 3 kardeş gayet birbirlerine benziyorlar bu durumda benim kzızımın babasına benzemesi demek aynı zamanda halalarına benzemesi anlamına geliyor. O yüzden yapcak bişey yok ben babasına yüzü benzesin istiyorum zaten.
Kıyamam canım sana yaaaa
Canın yanıyosa fazla da bekleme git Dr görün kuzu
herpes neakannehir
Hehe... Bizi de benzetiyorlar.. Çok uzun zaman beraber olunca böyle oluyodur belki... Bide beni en çok kayınvaldeme benzetirler... Düğün zamanı falan annemi kaynanam, kayınvaldemi annem zannettiler hep... :roflol:
Benim oğlum da babasına benziyoo... O kadar aşıkım ki kocama aynısında bi tane daha yaptım :) hehehehehehe:roflol::roflol::roflol:
canım doktora gitsene bu pek sürtme işine benzemiyor.
sakın günlük ped kullanma iyice tahriş olur
Ayyy Daeee Hastanede bırakır kaçarmışım grümcemin kızı bu benim değil diye kaydirigubbakcemile3
günaydın bebiklerim sizi çok ösledimmirmirmirmir
yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:
Uçuk işte :) vajinal bölgede çıkıyoo..Sivilce gibi görünüyoo ya da tahriş olmuş gibi... Ve çokkk acıyooo.... Anlatamayacağım kadar çok... bende önceleri çok önemsememiştim ama önemli birşeymiş.
yivru kusummopuyorumnanaktangünaydın bebiklerim sizi çok ösledimmirmirmirmir
gunluk ped enfeksıyon asebep oluyormus canım doktorlar tavsıye etmıyorlar..günlük ped kullanmassak ne kullancaz ki akıntımız çok ama
[/QUOTE]Keşke teyzesi olsaymışşş :asigim:
QUOTE=mexelinamislina;11909062]Bende kızım olursa bana benzesin isterdim . Bizde ne hala var nede teyze
günlük ped kullanmassak ne kullancaz ki akıntımız çok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?