2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiwrum bişi soracam?
akıntın kokulu mu?
kokuluysa enfeksiyon kapmış olabilirsin? o kızarıklıklar da enfeksiyondan kaynaklı olabilir, akıntındaki enfeksiyon derini tahriş etmiştir bilmiyorumkismile

efet sanrm koku var gıbı salak doktorm yaaa okdr soledm onaa yaa ole böle akıntı dııl dıyeee ben en ıyısı cumrtesıne bırndn randevu alayım yaaaaa ben evlndgmdede akıntı yuzndn gıtmstm fıtl falan vermstı enfeksyn var demstı

Sanırm ben anneme benziyorum sadece ellerim ve ayaklarım babama benziyor :) facebookta fotoları var Kardeşimin biri de bana benziyor diğer ikisi sanırım babam . Eşim aslında pek kimseye benzemiyor çok dikkat edersen annesine bazıyerleri benziyor gibi ama kızım olursa bana benzicek ben onunla konuşacam

günaydın bebiklerim sizi çok ösledimmirmirmirmir

Kıyamam canım sana yaaaa
Canın yanıyosa fazla da bekleme git Dr görün kuzu

yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:

herpes neakannehir

Uçuk işte :) vajinal bölgede çıkıyoo..Sivilce gibi görünüyoo ya da tahriş olmuş gibi... Ve çokkk acıyooo.... Anlatamayacağım kadar çok... bende önceleri çok önemsememiştim ama önemli birşeymiş.

benim oğlum da babasına benziyo bence..
hani diyolarya hamileliğinde en çok kime bakarsan bebek ona benzer..
demekki gözümü kocamdan alamamışım Şeniz

Ayyy Daeee Hastanede bırakır kaçarmışım grümcemin kızı bu benim değil diye kaydirigubbakcemile3

öle olmurmu kız ben geçenlerde rüyamda bir bebek gördüm benimmiş ama ben doğurduğumu falan hatırlamıyorum ama bir çirkin bir çirkin anlatamam ama nasıl seviyorum başta bakıyorum bu benim olmaz desemde yanımdan ayıramıyorum annelik böle birşey sanırım

Günaydın kızlar. Güneşim bence sen cumartesiyi beklemeden bi görün doktora o kadar acı varsa boşuna çekme en azından bi krem falan verin rahatlatıcı hiç olmazsa.

yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:

Ya güneşim bak şimdi daha çok meraklandım... Git sen doktora hemen, öyle çok acıyorsa dayanmak zor, değidikçe daha çok acır... Canım ya!!!

ya ne kullandın peki bidee hemen gecmedımı

Keşke teyzesi olsaymışşş :asigim:
QUOTE=mexelinamislina;11909062]Bende kızım olursa bana benzesin isterdim . Bizde ne hala var nede teyze
[/QUOTE]

Aslında bir tane vardı dün doğum günüydü ama 6 ay yaşadı ozaman yapılan verem aşıları bozukmuş ve kardeşimi kaybetmiştik. O aynı babama benziyormuş öle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…