2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız bana onu bile vermedi benim Dr akannehir

bence bizimkiler de çok soru sorup bizi bezdircek..
çünkü bebek zekayı anneden alırmış..
biz de zeki oluyoz buarada yani sempatiksalakcinni
ama soru soran çocuk zeki çocuktur derler ben napim :kedi:

canım işyerinde sık sık çamaşır değiştirmek zor olur. Ben en yumuşağından kağıt havlu veya peçete ile idare ediyorum akıntım olunca. Sık sık değiştirince sorun olmuyo

daeeee aklinialirimsmile
elhhh aklinialirimsmile

ay bugün de ben yetişemiyom size nan
ikide bir acil iş çıkıyo sempatiksalakcinni

Bekleme ozman cumartesiyi kuzu be sağlığından önemli mi işyeri?
Git ozaman bekleme
yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:

biz burda cene egzersızı ypıyoruz kuusm ılerde cocuklarımıza cene yetıstırmek ıcın sartsempatiksalakcinni

ya ne kullandın peki bidee hemen gecmedımı

Bişey kullanamadım bebişten dolayı... Evde yattım geçti... Bir kaç kere tekrarladı da... Dayanmaya çalıştım arkadaşım... Doktorum Çok dayanamazsan Zovirax diye bi krem var onu sür demişti, okudum internetten pek içime sinmedi, sürmedim.. Bu virüs olunca normal doğum yapamıyorsun bide... Onun haricinde bebeğe bi zararı yokmuş... Öyle işte canım... Belki de sadece akıntıdan dolayı tahriş olmuştur. Ama illa bi doktor görsün tabii..

Günaydın şekoşum anlat bakalım dün neler oldu meak ediyorum nasıl geçti doktor randevun şekerle ilgili neler dedi kızcen nasılmış ???
kuşum dün gittim klinikten sonuçları aldım
bi baktım herşey normalbilmiyorumkismile
ordaki dru es geçtim
yeni dr.uma gittik
ayyyyyyyyyyyyyyyy
yeni dr.um varya anlatamam kızlar ,
MÜKEMMELLLL
bütün izmirliler kocaman hst. gitsin valla
kadını şekere bulamışsın mübarek
çok ilgili
şimdiye kadarki bütün tahlillerimi verdim inceledi
herşey normal dedi
ama 50 gr lığı tekrarlamamız lazım
çünkü ne sağlık ocağına ne kliniğe şuan güvenemeyiz
ikiside farklı çünkü dedi
ultrasona girmedim bir gün öncesi girdiğim için
normal doğum taraftarı bi dr
ve tecrübeli
doğum fiyatlarını duysanız birde şok olursunuzohaoldumsmile
bissde özledık kusummmm kocişi bulyn unutyn buraları buarada senın bacıı dun bornova cıvarlarına gelmısmıydı:)

yok yıurum gitmedi bi yere dün

güneşş
kesin bişi var sende bak git hemen dr.a allah korusun
bi fitil verir bişi verir

Kizlar basur konusunda bilgisi olan var mi hic aranizda?

benım dun cok kanadı hamılelkde cok zor mumkn oldgncaaa kabız olmamaya dıkkat edecksn cnm

Günaydın kızlar. Güneşim bence sen cumartesiyi beklemeden bi görün doktora o kadar acı varsa boşuna çekme en azından bi krem falan verin rahatlatıcı hiç olmazsa.

gunaydn cnm efet ben gıdeyım buarada karatas hastanesını duydunmuu nasılms orası kımısı cok ıyı dıyr kımısn deıl dıyr
Ya güneşim bak şimdi daha çok meraklandım... Git sen doktora hemen, öyle çok acıyorsa dayanmak zor, değidikçe daha çok acır... Canım ya!!!

efet ama bugn mumkn dııl dun aksama kdr proje yetstrdk hepsı aksam ıptl oldu sımdı bastan basldık acılll gemıler bızı beklyr

Yaaaa kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş dimi sempatiksalakcinni
Bi de şey derler kargaya yavurusu şahin gibi gelirmiş kaydirigubbakcemile3

efet :asigim:

ya nerdeyse bütün dr.lar veriyo sizinki niye vermemiş anlamadımki..bazıları cd bile veriyo..keşke isteseydiniz foto..

Yapma beee :gitme:

Aslında bir tane vardı dün doğum günüydü ama 6 ay yaşadı ozaman yapılan verem aşıları bozukmuş ve kardeşimi kaybetmiştik. O aynı babama benziyormuş öle diyorlar[/QUOTE]

Nasıl ya ????? İsteyin bence valla benim her gittiğimde 4 renkli 2 siyah beyaz resmi hazır oluyor çıkışta ben de arada bakıyorum tombecik olmuş yanakları :) Cd si de ayrıca var..

ohh gozunaydın canımm..
hadı bakalım tekrarındada bısey cıkmaz ınsallahta ıcın rahat eder..
cok sevındım ..
bende dun yenı doktoruma gıttım ve cok memnun kaldımm..
bebekım 1105 gr olmus kaynanası

bıde sen dedın dedın ya doktor gelısımı lerde dedı kafa capıda buyuk 65 ı gecmezsen nırmal dogum muhtemel ama bıraz ırı bı bebek olacaga benzıyor dedıç
kesceklermı benııı
6 kıloyu nası sogdrcam ben 3 ayabilmiyorumkismile

ahh garibimmm senle ben zaten kaptan mağara adamlarına kontrole gidiyoruz :roflol:

hehe bana benzerse ayvayı yerim akşama kadar bu ne ? sorusuna yanıt vermem gerekecek çünkü :roflol:
annemi çok bezdirirdim kadın birşey alırdı başlardım nerden aldın
annem derdi bakkaldan. peki bakkal nerden almış . annem derdi işte toptancıdan . sonra devam ederdim o nerden almış.
annemde en son dayanamaz anan ki!! derdi konu kapanırdı orada :roflol::roflol:

Kuşum hadi gözün aydın çok sevndm herşeyin yolunda gitmesine
Umarım Şeker testi de sorunsuz çıkar da rahat edersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…