D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #60.721
biz burda cene egzersızı ypıyoruz kuusm ılerde cocuklarımıza cene yetıstırmek ıcın sartsempatiksalakcinni
efet :asigim:
ya nerdeyse bütün dr.lar veriyo sizinki niye vermemiş anlamadımki..bazıları cd bile veriyo..keşke isteseydiniz foto..
:roflol: :roflol: ay psikopat çocuk :roflol:hehe bana benzerse ayvayı yerim akşama kadar bu ne ? sorusuna yanıt vermem gerekecek çünkü :roflol:
annemi çok bezdirirdim kadın birşey alırdı başlardım nerden aldın
annem derdi bakkaldan. peki bakkal nerden almış . annem derdi işte toptancıdan . sonra devam ederdim o nerden almış.
annemde en son dayanamaz anan ki!! derdi konu kapanırdı orada :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni bekliyomtmm geliyomsempatiksalakcinni
Nasıl ya ????? İsteyin bence valla benim her gittiğimde 4 renkli 2 siyah beyaz resmi hazır oluyor çıkışta ben de arada bakıyorum tombecik olmuş yanakları :) Cd si de ayrıca var..
çeneyi bilmem ama bizim çocukların internet bağımlısı olcağı kesin sempatiksalakcinni
radyasyonu aldıkça rahatlicak yavrular sempatiksalakcinni
hemide çok vallabayanssulusmileSen bizi seviymisin. aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
iş yapma bizimnen ilgilen kuzumzemuszemusdaeeee aklinialirimsmile
elhhh aklinialirimsmile
ay bugün de ben yetişemiyom size nan
ikide bir acil iş çıkıyo sempatiksalakcinni
ayyyy daemmohh gozunaydın canımm..
hadı bakalım tekrarındada bısey cıkmaz ınsallahta ıcın rahat eder..
cok sevındım ..
bende dun yenı doktoruma gıttım ve cok memnun kaldımm..
bebekım 1105 gr olmus kaynanası
bıde sen dedın dedın ya doktor gelısımı lerde dedı kafa capıda buyuk 65 ı gecmezsen nırmal dogum muhtemel ama bıraz ırı bı bebek olacaga benzıyor dedıç
kesceklermı benııı
6 kıloyu nası sogdrcam ben 3 ayabilmiyorumkismile
tişkür bebikomkaydirigubbakcemile5Kuşum hadi gözün aydın çok sevndm herşeyin yolunda gitmesine
Umarım Şeker testi de sorunsuz çıkar da rahat edersn
ahh garibimmm senle ben zaten kaptan mağara adamlarına kontrole gidiyoruz :roflol:
hehe bana benzerse ayvayı yerim akşama kadar bu ne ? sorusuna yanıt vermem gerekecek çünkü :roflol:
annem derdi bakkaldan. peki bakkal nerden almış . annem derdi işte toptancıdan . sonra devam ederdim o nerden almış.
ben hala cocugumu elektronık aletlerle mumkun oldugunca gec tanıstıracagım dıyorum kendı capımdabilmiyorumkismile
bizim evın her yanı elektronık
:roflol: :roflol: ay psikopat çocuk :roflol:
sempatiksalakcinni bekliyom
ahh garibimmm senle ben zaten kaptan mağara adamlarına kontrole gidiyoruz :roflol:
hehe bana benzerse ayvayı yerim akşama kadar bu ne ? sorusuna yanıt vermem gerekecek çünkü :roflol:
yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:
hemide çok vallabayanssulusmile
iş yapma bizimnen ilgilen kuzumzemuszemus
ayyyy daemm
çok sevndim koçumuz bizim beeee 1kgyu aşmış artık
biz varya senne kesilcez bak görürsünbilmiyorumkismile
tişkür bebikomkaydirigubbakcemile5
yok yok bizim cocuklar emerken bıle pc basında meme ıstıckler gorunde bakın normal bıryerde emmeyecekler:)
efet öske cım ben kesın bı gıdeyım su karatasdakı doktor ıyı dedıler tanıdkmıstaaaa ben bı ona gideyım randevu alamdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?