2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellhh iyi valla çok sevindim kuşum..
doktorunu da buldun sonunda sempatiksalakcinni

biz burda cene egzersızı ypıyoruz kuusm ılerde cocuklarımıza cene yetıstırmek ıcın sartsempatiksalakcinni

çeneyi bilmem ama bizim çocukların internet bağımlısı olcağı kesin sempatiksalakcinni
radyasyonu aldıkça rahatlicak yavrular sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: ay psikopat çocuk :roflol:

tmm geliyomsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni bekliyom

Güneşim karataş hastanesi bana çok yakın hatta kan ve idrar testimi orda yaptırmıştım. Duyumlarıma göre orası çok eskiden beri özellikle doğum konusunda ihtisaslaşmış bi hastane imiş ama dediğim gibi duyum sadece. Gidip herhangi bir incelemem olmadı. Ama ben gittiğimde yenileniyordu falan ek bina yapılmış yeni.

Ne ne ne Neeeeee 4 renkli 2 siyah beyaz bi de cd mi? akannehir akannehir akannehir akannehir
Archimim duydunmu akannehir, ay bayılazaaaaaaammmmmm akannehir
Nasıl ya ????? İsteyin bence valla benim her gittiğimde 4 renkli 2 siyah beyaz resmi hazır oluyor çıkışta ben de arada bakıyorum tombecik olmuş yanakları :) Cd si de ayrıca var..

çeneyi bilmem ama bizim çocukların internet bağımlısı olcağı kesin sempatiksalakcinni
radyasyonu aldıkça rahatlicak yavrular sempatiksalakcinni

ben hala cocugumu elektronık aletlerle mumkun oldugunca gec tanıstıracagım dıyorum kendı capımdabilmiyorumkismile
bizim evın her yanı elektronık

Sen bizi seviymisin. aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hemide çok vallabayanssulusmile
daeeee aklinialirimsmile
elhhh aklinialirimsmile

ay bugün de ben yetişemiyom size nan
ikide bir acil iş çıkıyo sempatiksalakcinni
iş yapma bizimnen ilgilen kuzumzemuszemus
ayyyy daemm
çok sevndim koçumuz bizim beeee 1kgyu aşmış artık
biz varya senne kesilcez bak görürsünbilmiyorumkismile
Kuşum hadi gözün aydın çok sevndm herşeyin yolunda gitmesine
Umarım Şeker testi de sorunsuz çıkar da rahat edersn
tişkür bebikomkaydirigubbakcemile5

efet öske cım ben kesın bı gıdeyım su karatasdakı doktor ıyı dedıler tanıdkmıstaaaa ben bı ona gideyım randevu alamdaa

anaaanki heee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bizde de çok kullanırlar bu lafı hele ben :roflol:

ben hala cocugumu elektronık aletlerle mumkun oldugunca gec tanıstıracagım dıyorum kendı capımdabilmiyorumkismile
bizim evın her yanı elektronık

yok yok bizim cocuklar emerken bıle pc basında meme ıstıckler gorunde bakın normal bıryerde emmeyecekler:)

:roflol: :roflol:
bizde de sorular şuna benzer..
eve biri gelmişse mesela..
-sen nerden geldin?
-uzaktan..
-uzak nerdee bilmiyorumkismile sırnaşık şey
bizimki soru sorunca "ben bilmem beyim bilir,babana sor yavrum" dicem sempatiksalakcinni

yanmak ne kelımee kızz geberym acıdn karsmda oglan olmasa sunne tolms cocuklr hanı gomlegını degmesn dıye tutar gezer ya bend eöle yapcmmm :1rolleyes:

Canım bence sen cumartesini bekleme akşam iş çıkışı bir doktordan randevu al ve git yoksa bu gece uyuyamassın ağrıdan nasıl ağrıdığını tahmin edebiliyorum dokunduğunda sıcak mı üzeri ve kırmızı mı ?

Lovfun peki Cd çekimi bebeğin hareketlerimi?
Görüntülerimi var içinde?
Kaç dk çekim yapıyolar anlatsana zahmet olmazsa sana

40 kere dersen öle olur
yok yok bizim cocuklar emerken bıle pc basında meme ıstıckler gorunde bakın normal bıryerde emmeyecekler:)

bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol:

efet öske cım ben kesın bı gıdeyım su karatasdakı doktor ıyı dedıler tanıdkmıstaaaa ben bı ona gideyım randevu alamdaa

ben sana ne diyorum sen hala karataş diyosunalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…