çok sağol canım. tesmer sabit istiyo her yer aynı ödüyo heraldede mersin odası çok istedi hakkatten öyle ömrümü çürüttüler vallaha. büro açmıyorum hemen daha doğrusu büromuz var eşim arkadaşı ile ortak götürüyor. yılbaşından sonra faal olayım diyoruz. ama daha faal olmadan 240 tl 2010 yılı aidat parasını bile aldılar benden düşünsene
niye durduralım oynasın işte sositososito
Benimde sertleşmeler oluyor kolu bacağı orda burda oluyor hissediyorum ama hiç elimi dokununca bende de kaçmadı sadece bazen gıcıklığına babasın elini dokundurunca hareket etmiyor.
bence de sempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınııızz
Allah Allaaaaah kızlar sizdemi bi gariplik var bendemi
ben kaç aydır kızımı dışarıdan izliyorum
taklalar bile atıyo
kuduruyo resmen
son 1 haftadırda öyle sertleştiki hareketleri
karnım ciddi anlamda acıyo artık
Slm kislar hep böle arada slm verip kaciyom ama firsat buldukca yazabiliyorum.
Benim ikinci oldugu icin evde ilgi bekleyen yaramaz bi oglusum daha var.
Bide son zamanlarca cok bel agrisi yasiyorum o yuzden surekli yatmak istiyorum ya.
Haftayada kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyo.Esimle kanlarimiz uyusmuyo o yuzden hem hamilelikte hemde dogum sonrasinda igne vurulmam gerekiyo.
Bu arada daecim kontrole gittinmi oglusunun kg durumu ne gunlerimiz ayniya asagi yukari bende oglusumun kilosu hakkinda bilgi edineyimm ...
Allah Allaaaaah kızlar sizdemi bi gariplik var bendemi
taklalar bile atıyo
kuduruyo resmen
:roflol:benim kızımda babası elini koyunca duruyor . anlıyor başkası olduğunu o elini çekiyor gene tekmeliyor.
ben elleyince tepki veriyor ama hiç döndüğünü takla attığını görmedim. pıt pıt vuruyor benimki.
çok kibar o yüzden kesin kızım olacaksempatiksalakcinni
benımkı sankı ıcerden ısırıyomus gıbı oluyo bazenbilmiyorumkismileAllah Allaaaaah kızlar sizdemi bi gariplik var bendemi
taklalar bile atıyo
kuduruyo resmen
canım benımkı 8 gun buyuk gıdıyomusSlm kislar hep böle arada slm verip kaciyom ama firsat buldukca yazabiliyorum.
Benim ikinci oldugu icin evde ilgi bekleyen yaramaz bi oglusum daha var.
Bide son zamanlarca cok bel agrisi yasiyorum o yuzden surekli yatmak istiyorum ya.
Haftayada kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyo.Esimle kanlarimiz uyusmuyo o yuzden hem hamilelikte hemde dogum sonrasinda igne vurulmam gerekiyo.
Bu arada daecim kontrole gittinmi oglusunun kg durumu ne gunlerimiz ayniya asagi yukari bende oglusumun kilosu hakkinda bilgi edineyimm ...
eferım gelınımesempatiksalakcinnibenimki de tam tersi
kocam elini koyunca deli gibi tekmeliyor
ama kaynanam koyunca hiiç kıpırdamıyor aklinialirimsmile
duydun duydunn..biri bişeymi dedi duymuyorumm :):)
benim kızımda babası elini koyunca duruyor . anlıyor başkası olduğunu o elini çekiyor gene tekmeliyor.
ben elleyince tepki veriyor ama hiç döndüğünü takla attığını görmedim. pıt pıt vuruyor benimki.
canım kan uyuşması anne negatıf olunca oluyor demi, bizde de eşim negatıf ben pozıtıfım acaba benım de o ıgneden olmam gerkıyor mu
benim kızımda babası elini koyunca duruyor . anlıyor başkası olduğunu o elini çekiyor gene tekmeliyor.
Seninki işini biliyorzemuszemusbenimki de tam tersi
kocam elini koyunca deli gibi tekmeliyor
ama kaynanam koyunca hiiç kıpırdamıyor aklinialirimsmile
Ben görmüyom yaa dışarıdan geceleri çok oynuyor benimki ama karanlıkta olduğu için aynaya bakamıyorum bile.kaç aydırrr bilmiyorumkismile
kız konu dışardan görünmesi deil
dışardan bizde görüyoz
ama bi sertlik hissedip
elini koyunca o sertliğin kaçmasından bahsediyoruz
Aynısı bende de var neyse 2-3 kez babasıda hissetti
benımkı sankı ıcerden ısırıyomus gıbı oluyo bazenbilmiyorumkismile
canım benımkı 8 gun buyuk gıdıyomus
1105 gr cıktı..
eferım gelınımesempatiksalakcinni
duydun duydunn..
archı hazzel kedını cok begenmıs dedım bende archı paket yapıp bugun kargoya verırı dıye.
hadı bak sahıpte bulduk..
öle bı hedıye gonderrısen cok mutlu olcakmıs
bayılıyomus kedıleresempatiksalakcinni
oynaması oluyo tekmeleride oluyo bende dışarıdan görüyorum ama ilk defa bir yerlerini elimle hissettim hiç olmamıştı. anneme dedim daha dur büyüdükçe bebek daha çok göreceksin diyo. hatta ben annemim karnımdayken bir tekme atmışım annemin karnı yana kaymış hemde ayak izim çıkmış hala gülüyo anlatırken
10 kere hareket takibini arka arka 10 defa diye düşünmüyorsun di mi canım. Farklı zamanlarda olması gerekiyormuş
hahhahaha tabi tabi evcilleştiririm ben onu :):)
senınkı negatıf baba pozıtıf olunca uysmazlık oluyo canım
sen pozıtıfsen sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?