2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet işte çok alıyolar.Bende buna kızıyorum:elimz mahkum veriyoruz.eşinin belgesi yokmu.eşinin yoksa mecbur alcan tabı ruhsatını.Onun varsa bekleyebılırsın dıcektım bende.Kaç doğumlusun ymm sınavları içinde onemlı sure bılıyosun tabı.Bakalım bol kazançlar canım bunda sonra inş.

durdurun durdurunn..
kıslar benım hamur ısı yaglı tuzlu uzak durmam lazım
ama duramıyorum sımdı ıcımdekı ses benı mutfaga surukluyo gıt pudıng falan bişiler yap dıye ama ıstemıyceeemmmmmdelikafadulden

bence de sempatiksalakcinni

kıpırdak oglusummkaydirigubbakcemile3
dun doktor dıyokı hergun takıp et on kereden az oynamamsı lazım dıyo.
bende dedımkı hıc gerek yok.
nıye dedım zaten 20 tanesıne yerımden zıplıyorum kalanını ogrenmesemde olur dedım=)
dun yolda yururken ukla bıl eyanımda farkettı tekmesını kazagımın ustundenbilmiyorumkismile

bende dışardan görüorum bazen hareketlerini ama biri hissetmek istiyo elini karnıma koyuyo bu kızın hareketi duruyo beni yalancı çıkartıyo cadı ya...çok kuduruk olcak benim kızım

canım kan uyuşması anne negatıf olunca oluyor demi, bizde de eşim negatıf ben pozıtıfım acaba benım de o ıgneden olmam gerkıyor mu

benim kızımda babası elini koyunca duruyor . anlıyor başkası olduğunu o elini çekiyor gene tekmeliyor.
ben elleyince tepki veriyor ama hiç döndüğünü takla attığını görmedim. pıt pıt vuruyor benimki.
çok kibar o yüzden kesin kızım olacaksempatiksalakcinni

oynaması oluyo tekmeleride oluyo bende dışarıdan görüyorum ama ilk defa bir yerlerini elimle hissettim hiç olmamıştı. anneme dedim daha dur büyüdükçe bebek daha çok göreceksin diyo. hatta ben annemim karnımdayken bir tekme atmışım annemin karnı yana kaymış hemde ayak izim çıkmış hala gülüyo anlatırken

:roflol:

benımkı sankı ıcerden ısırıyomus gıbı oluyo bazenbilmiyorumkismile
canım benımkı 8 gun buyuk gıdıyomus
1105 gr cıktı..

benimki de tam tersi
kocam elini koyunca deli gibi tekmeliyor
ama kaynanam koyunca hiiç kıpırdamıyor aklinialirimsmile
eferım gelınımesempatiksalakcinni
biri bişeymi dedi duymuyorumm :):)
duydun duydunn..
archı hazzel kedını cok begenmıs dedım bende archı paket yapıp bugun kargoya verırı dıye.
hadı bak sahıpte bulduk..
öle bı hedıye gonderrısen cok mutlu olcakmıs
bayılıyomus kedıleresempatiksalakcinni

aynısı benimkiside babası daha 2 defa hissedebildi...oda gecenin 5inde uyku sersemi ayırt edemedi başka el olduğunu :)

canım kan uyuşması anne negatıf olunca oluyor demi, bizde de eşim negatıf ben pozıtıfım acaba benım de o ıgneden olmam gerkıyor mu

senınkı negatıf baba pozıtıf olunca uysmazlık oluyo canım
sen pozıtıfsen sorun yok

kıpırdak oglusummkaydirigubbakcemile3
dun doktor dıyokı hergun takıp et on kereden az oynamamsı lazım dıyo.
bende dedımkı hıc gerek yok.
nıye dedım zaten 20 tanesıne yerımden zıplıyorum kalanını ogrenmesemde olur dedım=)
dun yolda yururken ukla bıl eyanımda farkettı tekmesını kazagımın ustundenbilmiyorumkismile
[/QUOTE]

10 kere hareket takibini arka arka 10 defa diye düşünmüyorsun di mi canım. Farklı zamanlarda olması gerekiyormuş

bizimde babamız elini koyunca tekmelemiyo geçen pazar 1 kere babasına tekmeledi bende diyorum kimle oynayacağını biliyo kızım ben cicler alıyorum ona oda hissediyo sen almıyosun ona hediye oda işini biliyo tekmelemiyo sana diyorum

benimki de tam tersi
kocam elini koyunca deli gibi tekmeliyor
ama kaynanam koyunca hiiç kıpırdamıyor aklinialirimsmile
Seninki işini biliyorzemuszemus
kaç aydırrr bilmiyorumkismile

kız konu dışardan görünmesi deil
dışardan bizde görüyoz
ama bi sertlik hissedip
elini koyunca o sertliğin kaçmasından bahsediyoruz
Ben görmüyom yaa dışarıdan geceleri çok oynuyor benimki ama karanlıkta olduğu için aynaya bakamıyorum bile.

hahhahaha tabi tabi evcilleştiririm ben onu :):)

Canim ben ilk oglusuma 8 bucuk aylik hamileyken karnim acik tekmelerini izliyodum.Sonra bi baktimki 5 parmagii karnimdan disariya firladi.Hala gözlerimin onunde cok garip olmustum ya resmen 5 parmaginida gördum derimin altinda ...

10 kere hareket takibini arka arka 10 defa diye düşünmüyorsun di mi canım. Farklı zamanlarda olması gerekiyormuş

evet canım farklı zamnlarda on kere..
benım oglum hıc durmuyokı maasallahı var..

hahhahaha tabi tabi evcilleştiririm ben onu :):)

sana guvenıyorum..
bız kopegımı kabul eden bı ev sahıbı bulamzsak benım köpişide sana yollıycam haberın olsun

senınkı negatıf baba pozıtıf olunca uysmazlık oluyo canım
sen pozıtıfsen sorun yok

bende öyle bılıyorum, şukur bi de o ıgneler çıkmasın başıma, zaten çok tırsıyom şu iğnlerden eyvahedigeldismile dogumdan korkmuyorum kelebek takılmasından korkuyorum var mı benım gıbı üşütük bırı acaba başka mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…