2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mexelina yevvrumm sen bebeğine mobilya takımı aldın mı ???

mexelina sen oğluna mobilya aldın mı??
aldıysan ne kadara ve nerden aldın ??
Yok canım daha almadık ben nerde doğum yapacam o daha belli değil ki
ama beğendim alacağım odayı :) maskoda görmüştüm 2400 tl dediler ama ben bazı eklemeler istiyorum ve hiç pazarlık yapmadık eşim perdesi halısı hepsi dahil ben o paraya alırım diyor bakalım ne yapacağız önce bir evimize ne zaman taşına bileceğimiz belli olsunda sanırım nisan başı siperişini veririz mayıs sonu haziran başı ev biterse eşyalar direk yeni eve gider :)

Beğendiğim oda :)

Buda yatağının yandan görüntüsü

[/QUOTE]

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrr
BUGÜN 28. HAFTAMA GİRDİMMMM VEEE ŞAFAK : 91

[/QUOTE]

evet gördük bu modeli hatat eşim yatağa bak ne ilginç demişti sempatiksalakcinni
maskoda fiyatlar hep o civarda bende maltepede bir mobilyacı var mert bebe diye hem ona bakacağım
hemde gene cevizlide güven bebe var bir de oraya bakıp fiyat alacağım.o yüzden sana sordum nereden alacaksın diye

canım ben merinostan aldım
ellerinde son mobilyalar kalmıştı, seri sonu diye kampanya yapmışlardı,
yatak, 2 kapılı dolap ve kitaplık
içinin yatagıyla birlikte 1060 TLye geldi. hihoyyyt

hayırlı olsun cnm resimlerini koyarsın görürüz artık :)

bende bakmaya başlıyım artık

Hehehe:))) Hangimiz görüyoruz ki sempatiksalakcinni
Sen gene de git canım... Aklına takılan bişey kalmasın. İmkanlarımız varken kullanmak lazım... Sonrasında uğraşmaktan iyidir. Hadi git de sonucu bize bildir. Umarım herşey yolunda çıkar... Şeniz

Korkma tatlım ya benmde 2 gündür hafifi kaşıntı vardı o bölgemde
siz ilişkide korunuyomusunuz afedersiz? :kedi:
Acaba diyom mikrop falanmı kaptım bende :kedi:

kız ne ilişkisi ilişkimi kaldı denıyoz olmyr canım cok yanıyor bırakıyor ama korunyrz tabekııı cunku bıryerde okumstm spremler erken doguma sebebıyet verebılyrmus

iltihap mı vardı sendede güneşim

bılmyrmkı cnm işte doktora gıdıcem sorcm akıntım cok fazlaydı eskı doktorm surklı norml dedı ama normalde bıryere kdr olurr sızdde nasıl akıntı durumu
cokmu azmı kızlar. bide cnm bendee 2 gudnr acı vardı sıslk vardı dun cok sıstı asagıtaraf korktum işte

kız ne ilişkisi ilişkimi kaldı denıyoz olmyr canım cok yanıyor bırakıyor ama korunyrz tabekııı cunku bıryerde okumstm spremler erken doguma sebebıyet verebılyrmus

korunmak mıı bilmiyorumkismile

evet gördük bu modeli hatat eşim yatağa bak ne ilginç demişti sempatiksalakcinni
maskoda fiyatlar hep o civarda bende maltepede bir mobilyacı var mert bebe diye hem ona bakacağım
hemde gene cevizlide güven bebe var bir de oraya bakıp fiyat alacağım.o yüzden sana sordum nereden alacaksın diye
[/QUOTE]

Ben mert bebeğe baktım çok güzel odalar var orada 1.900 ila 2300 TL arasında fiyatları orada biz bunu yaparlarmı diye sordum yapamayacağını söyledi

dae beni ara dedi ya
arıyom arıyom açmıyo
uyudu bence sempatiksalakcinni

sağolun kıslarrr
ben park yatakla birlikte 1.200 e aldım cnm ankaradayım ben ulustan aldım cnmmm

a aa sen ankaralı mısın? Niye hiç söylemedin? biz de yarın gidicez oda bakmaya ama siteleri düşünüyorduk. ulusta nerede var bebek mobilyası satan yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…