[
Ben mert bebeğe baktım çok güzel odalar var orada 1.900 ila 2300 TL arasında fiyatları orada biz bunu yaparlarmı diye sordum yapamayacağını söyledi
günaydın kızlarrrrrr ne kaynatıyosunuz bakayım birrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizde yarın bakacağız oraya. zaten sade birşey alacağım bende belki aradığım gibi birşey bulurum
off bayılazaamm bu mobilya yüzünden akannehir
bizde yarın bakacağız oraya. zaten sade birşey alacağım bende belki aradığım gibi birşey bulurum
off bayılazaamm bu mobilya yüzünden akannehir
hangı takımdı senınkı resmı varsa koysana buraya canım.Gule gule kullan darısı bız almayanların başına.Çocuk kararsızlıktan mobılyasız kalcak....kaydirigubbakcemile3
gunaydınnn cnmm
bayılma bayılma bendede aynı durm var ve esım daha yanasmıyor gıdp gezp gormeye bılee
Canım ben dn diyabe uzman hemşiresinden eğitim aldım hemşiremiz yüksek lisans yapmış ve doktoraya hak kazanmış biriymiş ve hamilelikte de ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra şeker ölçümü yapılıyormuş . Gittiğim diyetisyende aynısını söyledi.
gunaydınnn cnmm
bayılma bayılma bendede aynı durm var ve esım daha yanasmıyor gıdp gezp gormeye bılee
günaydın kızlarrrrrr ne kaynatıyosunuz bakayım birrrrrrrrrrrrrrrrrr
mexelinamislina Canım ben senın odanın aynısından bursada gordum.Valla 2500 peşin paradan bir kuruş bıle aşağı ınmedıler.Senınkı taksıt fıyatıysa çok ii bence.Bıde eşin pazarlık yapar.Çok güzel bir oda takımı.Hepsi çok guzel ya.Allah bebeişleri içinde sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş.
a aa sen ankaralı mısın? Niye hiç söylemedin? Biz de yarın gidicez oda bakmaya ama siteleri düşünüyorduk. Ulusta nerede var bebek mobilyası satan yer?
peki bu mağazadan mı aldınız?
yok biz bakmaya başladık da beğendiklerim nedense çok pahalı oluyor sempatiksalakcinni
biz de geziniyoruz sağı solu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?