2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kahvaltı yapim qeliom kıslar
çok konusmain sonra qeçmişi okuması zor oluo aklinialirimsmile

[
Ben mert bebeğe baktım çok güzel odalar var orada 1.900 ila 2300 TL arasında fiyatları orada biz bunu yaparlarmı diye sordum yapamayacağını söyledi

bizde yarın bakacağız oraya. zaten sade birşey alacağım bende belki aradığım gibi birşey bulurum
off bayılazaamm bu mobilya yüzünden akannehir

günaydın kızlarrrrrr ne kaynatıyosunuz bakayım birrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydınnn cnmm

bizde yarın bakacağız oraya. zaten sade birşey alacağım bende belki aradığım gibi birşey bulurum
off bayılazaamm bu mobilya yüzünden akannehir

bayılma bayılma bendede aynı durm var ve esım daha yanasmıyor gıdp gezp gormeye bılee

mexelinamislina Canım ben senın odanın aynısından bursada gordum.Valla 2500 peşin paradan bir kuruş bıle aşağı ınmedıler.Senınkı taksıt fıyatıysa çok ii bence.Bıde eşin pazarlık yapar.Çok güzel bir oda takımı.Hepsi çok guzel ya.Allah bebeişleri içinde sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş.

Canım peki tokluk şekerinin değerleri ne olmalıymış? Normalde 2 saatte sonra bakılır ya 120 nin üzeryse tehlikeli derlerdi. Bu hamileler için geçerli değil ozaman bir saat olduğuna göre beni bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben bunca zamandır tokluk şekerime yanlış zamanda bakmışım o zaman

gunaydınnn cnmm

bayılma bayılma bendede aynı durm var ve esım daha yanasmıyor gıdp gezp gormeye bılee

yok biz bakmaya başladık da beğendiklerim nedense çok pahalı oluyor sempatiksalakcinni
biz de geziniyoruz sağı solu

Özasfa çok gzüelllll bebişin odası ben de böle bişi yaptırıcam doğumda gittğimde ıstanbula
Sonra babası kurucak burda
Bizde gelnce yerleştirirz artık
ama içine sinsin çok gzüel yani

Ben şimdilik oda almıcam. Bebiş doğduktan sonra alıcam sanırım. Beşiğini aldım kızımın park yatağımızda var bide benim 2 tane 4 kapılı gardrobun var biri misafir yatak odasında duruyor içi boş sayılır o dolabı kızıma kullanıcam. Çünkü biz bebiş doğduktan sonra iş durumuna bağlı olarak ev almayı düşünüyoruz o yüzden kendi evime göre almak istiyorum odasını.Ama baktık ev almamız ertelendi o zaman yaz sonu alıcam kızıma oda takımı

amin canım :) inşallah nasip olur

a aa sen ankaralı mısın? Niye hiç söylemedin? Biz de yarın gidicez oda bakmaya ama siteleri düşünüyorduk. Ulusta nerede var bebek mobilyası satan yer?

konya sok.no:29/a sevgi bebe burası babyhope un ana bayiii oluyor
ve iyi pazarlıkla fiyat düşüyorlarrr cnmmm ürünleride çok güsel ve benim aldığımın kabartmalısı desenlisi geldi yeni o ürünler çok daha güselll cnmm bak derim

peki bu mağazadan mı aldınız?

cnm bence ilk etapta ulusa bak ama bu mağazaya özellikle çünkü en kaliteli ürünler orada diğer yerler dandik biz çok gezdik sıkı pazarlıkla oyun parkı+ 3 adet yatağı+ yatak odası takımı =1200 tabiki raf komidin falan dahil en uygunu ve en kalitelisi buydu cnmmm
belis marka var sakın alma cnm bayağı dandikkkkk

günaydın kızlar yine bir sürü işim var
mart ayı yani beyannamelerle boğuşuyorum
bi bakim hatunlar nasıl dedim
herkesler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…