- Konu Sahibi daemon
-
- #62.161
valla sölicem ama o siteye kızgınım, başka siparişlerimin birini eksik gönderdi ve hatasını düzeltmedi
ama bebefixte aynı şekilde set de satılıyo..attığım linke baktın mı?
ben ona "açık renk tüylerden aluşan belli belirsiz çizgi" demeyi tercih ediyom
naaannn ne yalan sölicem beeee
adresi yannış yazmışındır sen sempatiksalakcinni
valla sölicem ama o siteye kızgınım, başka siparişlerimin birini eksik gönderdi ve hatasını düzeltmedi
ama bebefixte aynı şekilde set de satılıyo..attığım linke baktın mı?
mailimde saklıyodum dahayır ben adresi doru verdim
hem sen benim adresimi niye 50 kere soruyon bana
senin adresin benim cüsdanımda:dilcikar:
evet bu tip şeyler için mutlaka oaraya bakmak lazım
peşin paraya iyi indirim yapıyorlar
hediye fln da veriyorlar..
belki diyom küveti müveti de alırım bedavaya getririm.
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
maymun analar sempatiksalakcinni
mailimde saklıyodum da
aramaktansa sana soriimm çabık olsun didim yifrum..
şimdi baktım kargoya teslim edildi diyir..
dae ye gitti mi acaba bilmiyorumkismile
ben kırmızı lacivert park yatağı aldım, uyku setini de yanında kırmızı beyaz gönderiyolardı o yüzden seçme şansım olmadı yoksa uyku setini mavi alcaktım..evt canım simdi inceliyorum.sen ne renk aldın ve icine de ne renk uyku seti aldın
hangi site o??
bende civilime kızgınım kargoyu yanlış vermişlerdi hatalarını da düzeltmediler kaç gün uğraştım halledeceğim diye
kaydirigubbakcemile5 Şenizbayıldım :içelim:
evet markalı satılıyor canım chicco fln varmış.özge sen ne zaman gidicen haşim işcana orda markalı ürünleride satıyolar demi maxi cosi felanda varmıdır acaba orda?
onun kcasına gitcekti zaten bilmiyorumkismiledaeyi kışkırtcaktım ama knt 1 tane kalmış
meşaş hakkım var ama dae turkcell
ya evet ben de o doğum sonrası fotolardan cok korkuyomayy inşallah doğum sonrası kendimi toparlayacak takatim olur
dünkü arkadaşım çooookkkkkkk kötü görünüyordu
düşünsene foto çekiliyorsun ömür boyu anı diye saklıyacağın sıfatında meymenet yok ohaoldumsmile
ayy inşallah doğum sonrası kendimi toparlayacak takatim olur
dünkü arkadaşım çooookkkkkkk kötü görünüyordu
düşünsene foto çekiliyorsun ömür boyu anı diye saklıyacağın sıfatında meymenet yok ohaoldumsmile
iyyiyim canim ne yapayim iste ayni,devamhehehehe kısss ben dıyorumya bu cocugu nasıl yaptık onu bıle bılmym evlnedım kac ay yapamdık zaten sonrasndada hep cnm yandı işim zordu yaneee sımdıde daha beter:)
ne istegı kusummm bizdede tık yok ama kocam sen ıyı olda dıyorrr ben beklerm oglum içinnn dıyor:)
iiizz sen napıyorsunnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
evet markalı satılıyor canım chicco fln varmış.
maxi cosi de olabilir valla bilmiyorum ki.
ben chicco alacam bebik arabasını..
kanguruyu da..
ama park yatak ve salıncağı oradan bakıp alacam
belli bi marka aramıyorum bilmiyorumkismile
sanırım 2 hafta sonra fln gidebilirim
araba alırsan kanguruyu pek kullanmazsın gibime geliyor CADIARZUkaydirigubbakcemile5 Şeniz
evet markalı satılıyor canım chicco fln varmış.
maxi cosi de olabilir valla bilmiyorum ki.
ben chicco alacam bebik arabasını..
kanguruyu da..
ama park yatak ve salıncağı oradan bakıp alacam
belli bi marka aramıyorum bilmiyorumkismile
sanırım 2 hafta sonra fln gidebilirim
bilmiyorumkismile yapma ya çokmu kötü olmuş kaç saat sürdüki doğum acaba allahım napıcaz :sinifsinif:
ben kırmızı lacivert park yatağı aldım, uyku setini de yanında kırmızı beyaz gönderiyolardı o yüzden seçme şansım olmadı yoksa uyku setini mavi alcaktım..
işte kızgın olduğum için reklamlarını yapmamak adına söylemiyorum..
hatta du bi mail atim onlara size böyle yaptım çatlayın da patlayın diye..
bilmiyorumkismile yapma ya çokmu kötü olmuş kaç saat sürdüki doğum acaba allahım napıcaz :sinifsinif:
oda yaptım canım ama park yatagı ilk 6 ay fln yanımda yatak odasında yatabilmesi için alacam. ilerde de oyun parkı olarak kullanacam. o yuzden alıyorum.sen neden park yatak alıcan ama özge oda yaptın sen ? ay bi gitde bizi de aydınlat ya valla bide pazar günleri kapalıdır tabi oralar dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?