2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
http://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=35178

kızlar şu ürün sizce nasıl ben görüntü olarak beğendim fiyatı da uygun geldi alsam mı acaba?istediğim tüm özelliklere sahip

pembik, bu park yatak yerine sana stork garden'ı tavsiye ederim hem kumaşı daha iyi hem fiyatı daha uygun..bunun kumaşı çok iyi gelmedi bana..

bendede mevcut oldukça bariz bi şekilde bende almayı düşünüyodumda eşim kızdı bebeğe zarar verirsin diye

hahaha özgee çok hoşsun, kaynana mı üzüldün kııız?

kız sabah yazmışsın ya deniyoruz olmuyor diye ben alıp göndercektim sana da sizinkiler benden önce düşünmüştür

hehehehe kısss ben dıyorumya bu cocugu nasıl yaptık onu bıle bılmym evlnedım kac ay yapamdık zaten sonrasndada hep cnm yandı işim zordu yaneee sımdıde daha beter:)

ya bakıyorum kayganlaştırıcı muhabbeti filan geçiyo sizde istek oluyomu kızlar bizde yaklaşık 2 aydır tık yok eşim sinir oluyo ama napıyım hiç içimden gelmiyo neden acaba

ne istegı kusummm bizdede tık yok ama kocam sen ıyı olda dıyorrr ben beklerm oglum içinnn dıyor:)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napiyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iiizz sen napıyorsunnnnnnnnnnnn

tüylenme malesef oluyor . bir de sürekli yağlıyoruz iyice coştular benneyaptımki

benim tam tersine tüylerim inanılmaz azaldı, eskiden mutlaka 3 haftada ağdaya giderdim şimdi 1.5 ay geçse bile belli belirsiz çıkıyor, inşallah doğumdan sonra da böyle kalır

hepsi normal hamilelikte stella..
göbek çizgini niye lazer yapıyosun anlamadım doğumdan sonra kalmicakki o bilmiyorumkismile

ben zaten lazere gidiyordum canım
aldığım pakate göbek çizgimide dahil etmiştim
doğumdan sonra devam edecem

benimde tersine oldu
ormanlarkralıydım
şimdik cillop kurbaaa oldum
döküldü çoğu

benimde göğüs ucumda bi kaçtane tüy vardı onlar gitti hiç bişey kalmadı
ama göbeğim fena çıktı
diyorum insan doğası gereği acaba bebeği koruma amaçlımı tüylenme artıyor
boshayallersmile

bende de var göbekte tüylenme ellemiyorum güya doğumdan sonra ellemeyince normale dönüyormuş.

Göbek çizgisi dediğin ne peki kahverengileşme mi? Ben de daha çok hafif o ama o da geçiyormuş doğumdan sonra

evet o kahverengi çizgi

bende oldu canım kıllanma göbek etrfınd ve üstlerdede çıktı hep. doğum çizgiside belirlenmeye başladı etrafıda kıllanıyo yavaş yavaş

yaww doğuma kadar maymun gibi olursam yaaaaaaaaa

banada dökülür dediler ama şimdi bakıyorumda maşallahı var hiç dökülcekmiş gibi durmuyor :kedi:

ay neyse ulaştım adamlara
kız elh ahın tuttu valla hee gıcık

benim sanki göbek deliğimin üstünde hafif bir ince tüylerden çizgi oluşmaya başladı bilmiyorumkismile

Eeeee o kahverengi çizgi geçiyo ki doğumdan sonra laser olayını anlamadım. Sanırım sen ordaki tüylerden laserle kurtulmayı kastediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…