kullancam işte alsanaalsanasmilearaba alırsan kanguruyu pek kullanmazsın gibime geliyor CADIARZU
of hakketten ya
şişko şişko
burun kocaman
ne kötü
araba alırsan kanguruyu pek kullanmazsın gibime geliyor CADIARZU
len stella milleti korkutup durmasana bilmiyorumkismile
peki senin 220 ye dahil olan seyler neydiki uyku seti hediye ise?kafam karıştı?
kullancam işte alsanaalsanasmile
karışma bana alsanaalsanasmile
ben çok seviyom kanguru alsanaalsanasmile
benim arkadasım normal dogum yaptı saclarını sarmıs bukle bukleydi makyajını da yapmıştı fotolarda da gayet güzeldi.
sezeryan olan abimin esi de saclarına fön çektirmişti o da makyaj yaptı hastanede o da gayet güzeldi fotolarda.
bence kişiden kişiye değişiyor hersey kafanızı takmayın..ne olacağımızı görücez doğurunca yanımızda götürürüz bişeyler artık süsleniriz biz de napalım bilmiyorumkismile
slm kızlar dogumdan sonra o kadar kötu olmuyo canım, şimdı sıze kardeşimın dogum sonrası resmını gönderıcem makyajını ben yaptım çok guzel çıktı, ama alıntı yapmayın silcem hemen ok
işte canım uyku seti yatağı ve park yatak toplam bu fiyataydı..bebefikteki de bu şekilde ama sanırım onda uyku setinin rengini seçebiliyosun..
masrafçııııı alsanaalsanasmilekullancam işte alsanaalsanasmile
karışma bana alsanaalsanasmile
ben çok seviyom kanguru alsanaalsanasmile
benim arkadasım normal dogum yaptı saclarını sarmıs bukle bukleydi makyajını da yapmıştı fotolarda da gayet güzeldi.
sezeryan olan abimin esi de saclarına fön çektirmişti o da makyaj yaptı hastanede o da gayet güzeldi fotolarda.
bence kişiden kişiye değişiyor hersey kafanızı takmayın..ne olacağımızı görücez doğurunca yanımızda götürürüz bişeyler artık süsleniriz biz de napalım bilmiyorumkismile
şöle bişi yifrum..ösgem ne salıncağı
ay battım artık yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
alalım tabi kıs olumunekankayizsmile
ben de kullanıcam kanguru hevesim var cok hoşuma gidiyor eşimin de aynı sekilde alışveriş merkezlerinde gezerken cok rahatlık olur alalım kızzzolumunekankayizsmile
masrafçııııı alsanaalsanasmile
ben olsam seni boşardım sempatiksalakcinni
evet çoğu kişi doğum çantasına makyaj malzemesi koyuyo artık..
buarada archi o bebeğin ağırlığı da ilginç..bizim 25 haftada bebekler 600-700 gram bilmiyorumkismile
masrafçııııı alsanaalsanasmile
ben olsam seni boşardım sempatiksalakcinni
ayy iyiki benim kocam değilsin sempatiksalakcinni
onu benim aklıma sokan kocam zaten..
bebekle çok rahat ediyorsun uyuyor orada diye methetmişler adama sempatiksalakcinni
ekle ekle merak ettim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?