2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ösgem ne salıncağı
ay battım artık yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı

of hakketten ya
şişko şişko
burun kocaman
ne kötü

benim arkadasım normal dogum yaptı saclarını sarmıs bukle bukleydi makyajını da yapmıştı fotolarda da gayet güzeldi.
sezeryan olan abimin esi de saclarına fön çektirmişti o da makyaj yaptı hastanede o da gayet güzeldi fotolarda.
bence kişiden kişiye değişiyor hersey kafanızı takmayın..ne olacağımızı görücez doğurunca yanımızda götürürüz bişeyler artık süsleniriz biz de napalım bilmiyorumkismile

araba alırsan kanguruyu pek kullanmazsın gibime geliyor CADIARZU

len stella milleti korkutup durmasana bilmiyorumkismile

ben de eşime araba alıyoruz kanguruya ne gerek var diyordum ama çok özendi kendi aldı valla. Sonradan ben de iyi ki aldık diye düşündüm çünkü eğer bebek kucak bebeği olursa
insanın kolları kopuyor dolaştırayım derken. Kanguru olunca koy bebeği gez evin içinde ama alırken bel destekli olmasına dikkat edin

slm kızlar dogumdan sonra o kadar kötu olmuyo canım, şimdı sıze kardeşimın dogum sonrası resmını gönderıcem makyajını ben yaptım çok guzel çıktı, ama alıntı yapmayın silcem hemen ok

kullancam işte alsanaalsanasmile
karışma bana alsanaalsanasmile
ben çok seviyom kanguru alsanaalsanasmile

ben de kullanıcam kanguru hevesim var cok hoşuma gidiyor eşimin de aynı sekilde alışveriş merkezlerinde gezerken cok rahatlık olur alalım kızzzolumunekankayizsmile

ben saçlarımı yapamam taaammı kapalıyım ben
oofff psikolocimi bosmayın benimkaydirigubbakcemile

slm kızlar dogumdan sonra o kadar kötu olmuyo canım, şimdı sıze kardeşimın dogum sonrası resmını gönderıcem makyajını ben yaptım çok guzel çıktı, ama alıntı yapmayın silcem hemen ok

ekle ekle merak ettim delikafadulden

işte canım uyku seti yatağı ve park yatak toplam bu fiyataydı..bebefikteki de bu şekilde ama sanırım onda uyku setinin rengini seçebiliyosun..

anladım canım saol yardımcı bilgilerin için.ben de alırsam kırmızı lacivert alıp kırmızı beyaz da uyku seti alırım icine

kullancam işte alsanaalsanasmile
karışma bana alsanaalsanasmile
ben çok seviyom kanguru alsanaalsanasmile
masrafçııııı alsanaalsanasmile
ben olsam seni boşardım sempatiksalakcinni

evet çoğu kişi doğum çantasına makyaj malzemesi koyuyo artık..
buarada archi o bebeğin ağırlığı da ilginç..bizim 25 haftada bebekler 600-700 gram bilmiyorumkismile

ösgem ne salıncağı
ay battım artık yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
şöle bişi yifrum..
çok gerekli önemli bişi değil ama benim çok hoşuma gidiyor
hafiften sallanır uyur kendi kendine diy düşündüm
kullanan bi ark. çok memnun oldugunu söylemişti bilmiyorumkismile

Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak

ben de kullanıcam kanguru hevesim var cok hoşuma gidiyor eşimin de aynı sekilde alışveriş merkezlerinde gezerken cok rahatlık olur alalım kızzzolumunekankayizsmile
alalım tabi kıs olumunekankayizsmile

gelişememiş ki garibim herhalde o yüzden erken doğdu.
ayy rengi bile kapkara akannehirakannehir

masrafçııııı alsanaalsanasmile
ben olsam seni boşardım sempatiksalakcinni

ayy iyiki benim kocam değilsin sempatiksalakcinni

onu benim aklıma sokan kocam zaten..
bebekle çok rahat ediyorsun uyuyor orada diye methetmişler adama sempatiksalakcinni

Güneşim duydunmu bide kanguru alcakmışız
Lazımlıları çok aldık ya anasını satim kaydirigubbakcemile3

bu öne arkaya sallanan salıncaklar bebeklerde reflüyü tetikliyormuş kızlar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…