2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

20. hafta mı ???
niye o kadar erken yapıldi ki ??

bilmiyorumki şimdi sen 24-28 hafta arası deyince şaşırdım.20.haftada kontrole gittiğimde şeker değerini görmem gerekli dedi.şeker yüklemesi yapılsın.1 saat sonra kan alımı olsun dedi.sonuçta 85 filan çıktıakannehir

şeker yüklemesi 30 kere yapılıyo sempatiksalakcinni
haftada 3 kereden, 10 hafta boyunca yaptırıyorsun sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile

Ozge cok tesekkurler ...

"Dikkat Kalbinizi Calarim" yazdiricam sizce nasil ??

Ben 28. haftamda yaptıracağım özellikle 28. hafta yazdı doktorum benim. Vardır herhalde bi bildiği

kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?

emınım normal doguma gıttıgıne..cunku hemsıresıne sordum eyvah dedım normal dogumsa uzun surre gelmesı dıye.oda dedıkı..10 dakkadan gelır normal dogum sezeryan gıbı uzun surmuyor dedi..
dedıgıde oldu kadın gıttıyle gelldı bır oldu.
suan stres yapma bakalım zamn ne gosterecek..normal dersın allah koruusn anıden bırsey olur sezeryana alınırsın...dr larda garantı vermıyor bu durumda...sen suan canının sıkp kendınıde bebısıde uzme...

mesela erdat beye gıtseydın senınm ıcın gıtme derdım cunku adam randevu verırıken sezeryansa gelsın hasta dııyor normal dooguma gırmıyor ersad bey..

kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?:CüvCüv:

ana ben bi kaç bina yanındayım ablanın

ben sana demıstım tanırsın dıye..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
annemlerde ılayda gıyım varya onun karsında beledıye evlerınde oturuyor
benım hayatım kılıcaslanda gecıyoraklinialirimsmile

lieraca faydalı oldumu?

Ben 28. haftamda yaptıracağım özellikle 28. hafta yazdı doktorum benim. Vardır herhalde bi bildiği

evet canım bende 28 haftamın içindeyim..
yani qeç kaldığımı düşünmüyorum
hatta tam zamanı sempatiksalakcinni

hoşgeldin cuttery valla ben krem kullanmaya başlamadım henüz badem yağı ve bebe yağı sürüyorum sadece bilmiyorumkismile

hee seker yuklemesıyle ılgılı bosu bosuna dıyolar 24-28 hafta dıye

Canım bahsettiğin kremi kullanmadım. Şu anda düzenli olmayarak kendi yaptığım bi karışım var onu bir de mothercare den bi krem almıştım onu sürüyürum. Ama artık lierac kullanayım diye düşünüyorum. Sen lieracı ne kadara alıyorsun da pahalı geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…