- Konu Sahibi daemon
-
- #63.181
20. hafta mı ???
niye o kadar erken yapıldi ki ??
şeker yüklemesi 30 kere yapılıyo sempatiksalakcinni
haftada 3 kereden, 10 hafta boyunca yaptırıyorsun sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
vaayy çok enteresanmış..Ozge cok tesekkurler ...
"Dikkat Kalbinizi Calarim" yazdiricam sizce nasil ??
Aaa ciddi mi bak cok sevindim ya bunu duyduguma,
bana da soz verdi normal dogum durumun olursa kesinlikle normal doguma alirim diye ama icimde suphe vardi hala vallaha bunu duymak cok guzel.
Ben kaprisi yanindan sikayetci degilim ozellikle onceki doktorumdan sonra,
arzu hanim cok samimi oturup istedigin kadar konusuyor seninle tek endisem
gereksiz yere sezeryana alir mi acaba korkusu var bende.
Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insAllah.
ana ben bi kaç bina yanındayım ablanın
kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?
Ben 28. haftamda yaptıracağım özellikle 28. hafta yazdı doktorum benim. Vardır herhalde bi bildiği
kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?
afiyet olsun yifrumyemek yıyıp gelıyorum
ben de kullanmıyorumhoşgeldin cuttery valla ben krem kullanmaya başlamadım henüz badem yağı ve bebe yağı sürüyorum sadece bilmiyorumkismile
kıs gülkurusuu
G. D. sen misin??
kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?